Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory

mietko75

Re: Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory

Post autor: mietko75 »

Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Post autor: mytotoksyna1 »

:D Mieczysławie - o co ci się rozchodzi ?
..nie zawracaj mi głowy ,muszę teraz iść prosiaczkom poobcinać kiełki ,bo narodziło się ich w nocy kilkanaście i denerwują maciorę pijąc mleczko.
andrzej19570

Post autor: andrzej19570 »

Myto,jak ty wolisz w chlewni siedzieć niż takie ładne dziewczyny oglądać to już całkiem źle z tobą!!Narzekałeś na wygraną Dudy i popatrz są już pierwsze efekty.Ładnie pada już parę dni :D :D Całe szczęście że córka Kopaczowej wyjedzie z kraju,tylko żeby mamusie wzięła ze sobą !!
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

:D Zarówno córka p. Kopacz jak i sama premier są dla Polski bezcenne (i jedna i druga to doskonali lekarze ,a dla Polski to w obecnym stuleciu zawód nie od parady)
..każdego z kim nie gadam , a to łupie w krzyżu , strzyka w plecach ,głowa pęka itp.
..ogólnie schorowany naród.
..a ,że ciągle pada to nie dziwota -to jest płacz niebios , które widzą obiecanki PIS u.
..czyli damy wam coś jak wy na to zapracujecie . :D
andrzej19570

I tu masz rację ,jak są lekarzami to niech się zajmą to co umieją robić czyli leczeniem a politykę niech zostawią innym!!!Ale jak są takimi lekarzami jak politykami to niech spadają do tej Kanady!!!Czy płacz niebios czy nie nie ma dużego znaczenia,ważne że pada i moja pszeniczka już wschodzi a marudziłeś że za późno posiana!!!Obiecanki PO już o 20 mld przekroczyły PIS-owskie,nie jesteś na bieżąco :D :D
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

..pacze na debatę i widzę ,że Szydło wymachuje lewą ręką :D
1963

Post autor: 1963 »

kopacz orłem nie jest ale szydło to dno
F1

Post autor: F1 »

Masz rację nie orłem a sępem bo rozszarpie do reszty ten kraj mlekiem i miodem płynący :lol: :lol: straszy tylko PiSem ot cały jej program na następne cztery lata :roll:
Stanislaw

Post autor: Stanislaw »

andrzej19570

To jest lepsze Stanisławie! https://www.youtube.com/watch?v=WxFRiYGG8XM
wojce

Post autor: wojce »

Obydwie kandydatki na premiera to jakieś nieporozumienie
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

wojce pisze:Obydwie kandydatki na premiera to jakieś nieporozumienie
..jasne , chłop Schetyna tą rozpolitykowaną Polskę może za cugle (lejce) wytarmosić i NAPRZÓD do Europy i Świata.
.oczywiście Psl na siedzisku obok.
mietko75

Kukiz dobrze zareagował na rozmywanie debaty . Debata o przyszłości Polski a te sługusy o kombinacjach koalicyjnych chcą bełkotu . Zabieranie czasu aby o tym co istotne nie mówić :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
stan1069@o2.pl

Post autor: stan1069@o2.pl »

Bardziej by się nadawał do tłoczenia kiszonki w big bagu :lol: :lol: bo ruchliwy niż do polityki

mnie się za to spodobał ten z kw razem nie głupi chłop :oops:
wojce

Kukiz po tym występie to chyba spadnie poniżej progu ,sprzeczanie sie z redaktorem wiedząc przed programem jakie bedą tematy i pytania słabo świadczy o poziomie intelektualnym tego grajka :)
nemezis

Post autor: nemezis »

Ś.
Ostatnio zmieniony czwartek 15 wrz 2016, 20:28 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
mietko75

Stary komuch kiedyś zagłuszał Wolną Europę , a wczoraj Kukiza . Sztab muzyka powinien któryś milion wyskarżyć od tego gumowca za kradzież czasu . Kawał mógł grajek opowiadać w swoim czasie i PZPRowiec nie miał prawa czasu mu odbierać . O Koalicjach po wyborczych pytanie skonstruowali aby Kaczorem ludzi straszyć , tylko że PISiorce nie przerywał bo się liczy z tym że ta wybory wygra i gada z roboty wywali bo dekomunizację w kraju wprowadzi . Specjalnie trzeciorzędne tematy wyszukali aby Kopaczki nie pogrążać .
stan1069@o2.pl

Nie wiem którą Wy żeście debatę słuchali ???????? bo w tej co ja słuchałem to nie Kukizowi czas zabierali tylko Kukiz w swoim czasie na odpowiedz pytał się dziennikarzy dlaczego o takich a takich tematach nie rozmawiają , jak się pytał to mu odpowiadali :lol: :lol: :lol: poza tym gospodarzem programu nie był Kukiz żeby decydował o co mają pytać :lol: :lol: a pytania ustalane były ze sztabami i kolejność odpowiedzi była losowana i dobrze że wiedział jakie będą pytania bo sobie odpowiedzi na kartce napisał :lol: .
Chłopina nie ma pojęcia o polityce i rządzeniu tylko by chciał odpowiadać o tych pierdołach , których opowiadanie dało mu dobry wynik w wyborach prezydenckich :lol: :lol: jak chce opowiadać o tym co chce to po to są reklamy niech zapłaci i opowiada bajki jak pozostali :lol: :lol:
do Lisa nie przyszedł wcale bo by go Lis zjadł :lol: :lol:
do jakiegoś radio jak przyszedł w kampanii na wybory prezydenta i nie wiedział co odpowiadać to narzekał że krzesło niskie , pytał czy czasami prezydent po nim nie chodził w końcu sobie gdzieś inne znalazł , czas się skończył i poszedł do domu
wcześniej dziennikarze nie bardzo byli przygotowani do muzykanta :lol: :lol: :lol: teraz wystarczy mu jedno pytanie zadać i się chlopok roztrzęsie :roll: :roll: i jak nie wie co powiedzieć to opowiada o rozwaleniu systemu :lol: :lol: :lol: może i te układy trzeba rozwalić ale trzeba mieć pomysł co dalej , a nie stworzyć swój układ . Dziękuje za uwagę :oops:
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Bardzo poważnie mówiąc powyższy tekst , powyższy post oddaje prawdę: pracowitym , mądrym , doświadczonym , rozumnym ,gospodarnym ,patriotycznym ,solidnym , ambitnym itd. POLAKOM.

Według mnie wczoraj DEBATĘ wygrał Piechociński (jest gość w temacie przyszłość PL)
Kopacz druga, centymetr dale pan z RAZEM i Szydło , potem Barbórka z PETRU.
mietko75

Już niedługo i pani Toksyna i pan Stan będą mieli trzeźwiejsze spojrzenie , bo te kur-wy z PSLu i PO nawet wina z polskich owoców nie dadzą robić . Dziadostwo stocznie zniszczyło, węgla naszego nie chce wydobywać , hodowlę niszczy jak tylko może i teraz w południe jeszcze ta wiadomość . Propagandę te łajzy z PSLu uprawiają i rekompensatami rzędu 800 zł/h ludzi szczują , a tu po wyborach wyjdzie że 300zł na gospodarstwo .
Tak ludzi się mami i oszukuje , tak wybory się wygrywa , kłamstwem i mydleniem oczy . :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Stanislaw

dokladnie tak to widze jak mietek .Dzis jechalem droga na Poznan ,pobocza ladnie wysypane grysem a na tym jakis idiota robi zapory z mokrego betonu 15x 20 cm i co pare metrow odprowadzenie wezem melioracyjnym do dna rowu,Przeciez ta woda latwiej sama [bez pomocy wezy] splynie do rowu.Takiej glupoty dawno nie widzialem.ZA CZYJE PIENIADZE?
stan1069@o2.pl

Wytrzymajcie jeszcze z tym narzekaniem kilka dni :lol: bo to że psl z platforma będą mieć marny wynik to oczywiste ,tyle już rządzili że większość chce sprawdzić czy to jest możliwe żeby kogoś innego wybrali :oops:
Mietek nie wiem o co Tobie chodzi bo Ty nawet sam tego nie wiesz :lol: :lol: prezydenta już masz innego to o połowe powinienes mieć lepiej po niedzieli już całkiem powinieneś być zadowolony :lol: :lol:
Stanisław Ty nawet w biegu potrafisz idiotę odróżnić od mądrego :lol: :lol: podejrzewam że ta zapora to będzie krawężnikiem , wężami będzie spływać woda z jezdni do krytego rowu a na rowie będzie chodnik albo droga rowerowa , mnie to na to wygląda i jeżeli to dobrze wymyśliłem to się może okazać że idiota jechał autem :lol: :lol:
mietko75

Kukiz nie chce wcale z nimi debatować , bo i z kim ? Co będzie sobie język strzępił ? Wystarczy że ta hołota przestanie nas okradać , to i dalej sobie poradzimy .
Angala zdrajcą z PO kazała stocznie zniszczyć i zniszczyli . Chcieli nam swój cukier sprzedawać , to i kazali zdrajcą aby ci polskiemu rolnikowi ograniczyli uprawę buraków cukrowych . Putin się cieszy że embargo Merkelowa wprowadziła i zaraz będzie samowystarczalny , a skur-wysyn dżentelmen z PSLu wszystkie skażone i przeterminowane śnieci do nas pozwoli sprowadzać aby polskiego rolnika niszczyć. W całej Unii wyroby winiarskie będą łagodniej traktowane a jedynie nasz PSL przykręci śrubkę polskim przedsiębiorcą , tak aby importowany półprodukt sprowadzali . Jeszcze pakiet klimatyczny zdrajcy na rozkaz ciotki Merkal za dietę Donalda podpisali i od nowego roku prądu w naszym kraju może zabraknąć .
http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/11 ... zie-pogoda
Ale trzeba być optymistą i mieć nadzieję że nasz kochany PSL będzie miał takie samo poparcie co i Jarubas .
Piechociński po tamtym wyniku się cieszył , to jak teraz go skopiują to i ja też będę się cieszył :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stan1069@o2.pl

Mietek a Ciebie też Angela zmusiła do sprowadzania warchlaków z Dani i wykończenie polskich producentów prosiąt ??????????? a kto Ciebie zmusił do kupowania ciągników i maszyn zachodnich ?????????????? widzę że masz mózg maluśki :lol: :lol:
mietko75

Gdybym miał maluśki , to bym leżał pod zardzewiałą przyczepą i niczego pacanie nie kupował i każdemu rządził . . :idea: :!:
nemezis

Marna przegrana POsrańców i PSLumpów wcale nie oznacza że nie będą dalej rządzić. :( :( Zresztą było dosyć widoczne że większość próbowała trzymać palce prosto -aż dziw że zadków nie pourywało.
wojce

Ja tam obstawiam ,że zieloni przeskoczą próg i będą w rządzie z Pisem :D w ogromnie zwyciestwo dającą wygraną absolutną Pisowi to za bardzo nie wierzę , Komorowski przed pierwszą turą też miał w sondażach ogromną przewagę ,a w praktyce jak ogłosili wyniki to kopara nie jednemu opadła bo w sondażach było inaczej :lol:
mietko75

Miejmy nadzieję że młode pokolenie PISiorów dyktatora Jarka od władzy trochę odsunie i ten kraj na prostą wyprowadzi a i daj Borze dobry wynik innym , prawdziwym patriotą .
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

mietko75 pisze:Miejmy nadzieję że młode pokolenie PISiorów dyktatora Jarka od władzy trochę odsunie i ten kraj na prostą wyprowadzi a i daj Borze dobry wynik innym , prawdziwym patriotą .
:D :D to się nie ziści , młode starym wyżeraczom znów będą dowozić kanapki do pociągu.
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

..a zapomniałem dodać ,że śniadaniowe (krótko mówiąc pierwsze śniadanie do pociągu podciągnąć.)
Awatar użytkownika
MekkaB

Post autor: MekkaB »

A do mnie przyszli panowie z PiS z pytaniem czy mogą na moim płocie reklamę wyborczą swojego kandydata zawiesić. Rzeczowa rozmowa na temat baneru przerodziła się w dyskusję na temat przyszłości Polski. Że wezmą się za porządki itd. No to ja im, że pamiętam dobrze rządy PiS,LPR i Samoobrony i pamiętam jakie ceny miały nasze produkty, zboże, świnka itd. Zamilkli!!! Skończyło się tak, że za dużą butelkę finki mogą sobie powiesić, bo na "przekonania" to mnie nie wezmą. Dla mnie to PiS, PO, PSL, Zjednoczona Lewica to jedna wyrachowana banda. Jedni warchoły Brukseli (Berlina), drudzy chorzy z nienawiści do wszystkich, którzy myślą po swojemu, ci trzeci chcieliby powrotu do łask bo ich budżety podupadły a jedynym słusznym hasłem jest gender i "antylkerytalizm". Dla mnie wybór jest między Korwinem a Kukizem. Tyle, że kandydaci których mam w swoim okręgu to jakaś masakra...
Awatar użytkownika
lukas1982

Post autor: lukas1982 »

Proponuje mała zabawę na dzisiejszy wieczór, typujemy wyniki. Ten kto będzie najbliżej dostanie podwyżkę przy sprzedaży tucznika :lol: :lol: :lol:

Moje typy.

PIS 34.5
PO 22.0
Razem 2.5
Korwin 9.5
PSL 8.5
ZL 7.5
Kukiz 9.5
Nowoczesna 6.0
stan1069@o2.pl

pis 120 % :lol:
Stanislaw

pis 40% po 19% Kukiz 14 % Korwin 8 % Lewica 6% nowoczesna Razem i psl po 5%
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

stan1069@o2.pl pisze:pis 120 % :lol:
:D :D :D :D :D -----------uznają ,że wybory nie sfałszowane !!
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

1. PLATFORMA OBYWATELSKA- -25,55
2 PIS ----------------------------30,11
3.Razem-------------------------4,40
4.POLSKIE STRONNICTWO LUDOWE --9,99
5.Kukiz --------------------------5,00
6.Nowoczesna ------------------4,97
7.Lewica ------------------------8,00
8.Korwin -----------------------3,32
9.głosy nie ważne-------------8,66

:D :D
andrzej19570

1.pis-41 2.po-17 3.Kukiz-9 4.zlew 7.5. 5.nowoczesna niestety 6.5. 6.psl-6.5 7.Korwin-6 8.razem-4.8
turbogrocho49

Post autor: turbogrocho49 »

1.PiS 37
2.PO 16
3.kukiz 14
4. korwin 9
5. zlew 7
6. zsl 6
7.stonoga 4
reszta inni i niewazne
nemezis

P
Ostatnio zmieniony czwartek 15 wrz 2016, 20:27 przez nemezis, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Uwaga ,uwaga najświeższa wiadomość dnia - odwołujemy WYBORY.
Stało się nie dobrze, pan Kaczyński gdzieś zapodział numer telefonu do pana Macierewicza , a z uwagi na to ,że w/w pan jest gdzieś schowany na głębokiej prowincji -kontakt się urwał na Amen. :D :D
mietko75

Moje typy podobne do Turbo . Janko muzykant zje ośmiorniczki i prostytutkę koniczynkę :!: :!:
andrzej19570

Szydło: "Wsi potrzeba dobrego gospodarza". Wojciechowski: "Dochody polskich rolników należą do najniższych w UE"
Wojciechowski przedstawił dwa raporty Parlamentu Europejskiego. Jak mówił, z jednego z nich wynika, że za godzinę pracy polski rolnik dostaje nawet 8,5 razy mniej niż rolnik duński.

Z tego raportu wynika, że dochody polskich rolników należą do najniższych w UE, tylko Rumunia i Bułgaria są za nami

— dodał. Europoseł powiedział, że dzięki ciężkiej pracy rolników wzrasta produkcja i eksport, ale ich dochody w ostatnich trzech latach spadły o 11 proc.
http://wpolityce.pl/polityka/269478-szydlo-wsi-potrzeba-dobrego-gospodarza-wojciechowski-dochody-polskich-rolnikow-naleza-do-najnizszych-w-ue
mietko75

POsłuchaj Staś jaki jesteś głupi https://www.youtube.com/watch?v=AXVV_10KZ6s.
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Mieczysławie, ty tu nie gadaj po próżnicy, tylko bierz ogromną płachtę agrowłókniny i idz okryć cebulę , uratujesz trochę towaru i pieniędzorów . :D
..póki jest bezwietrznie ,bo przyjdą wiatry to porwie ci tę drogocenną tkaninę !! :D
mietko75

Tylko po co , skoro od jutra wyjrzy słońce .http://tvnmeteo.tvn24.pl/ http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/11 ... istopadzie
Od jutra to się szykują porządki ze szmatami :lol: :lol: :lol: :lol:
Widzi pani jak dobrze nam Duda organizuje pogodę , całe szczęście że już tego zdrajcę komora się pozbyliśmy to i od razu inne życie :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony niedziela 25 paź 2015, 18:56 przez mietko75, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
lukas1982

Post autor: lukas1982 »

kaczki 37 , ośmiornicy 20. Zmiany idą
andrzej19570

Ja mam inne ceny;u mnie kaczki po 43,ośmiornice-19,ciastka-13,zlewozmywak 7.5,swetry po 6 koniczyna i muchy po 4.50 :D :D
mietko75

Staś ruszaj na wybory :!: Zobacz co Cię po głosowaniu czeka .
http://www.se.pl/galerie/171549/465790/ ... -wyborach/
1963

Post autor: 1963 »

andrzej19570 pisze:Ja mam inne ceny;u mnie kaczki po 43,ośmiornice-19,ciastka-13,zlewozmywak 7.5,swetry po 6 koniczyna i muchy po 4.50 :D :D
taki wynik świadczył by o kompletnej degradacji naszego spoleczenstwa
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

mietko75 pisze:Staś ruszaj na wybory :!: Zobacz co Cię po głosowaniu czeka .
http://www.se.pl/galerie/171549/465790/ ... -wyborach/
Nie wymachuj flagą tylko na jutro przygotuj agrowłókninę i w pole.
najnowsze wyniki chłopy 7,7
przedsiębiorcy 23,3
gierkowcy 7,0 -reszta balansuje na linie .
..a byłbym zapomniał PIS 23,4
ODPOWIEDZ