FORUM
Ciągnik za 30 tyś zł.
- mytotoksyna1
Re: Ciągnik za 30 tyś zł.
...słusznie, Ursus 914 to bydle nie do zdarcia.
ziutek rozwiń myśl "renault"ziutek pisze:za 60 tys nie bedziesz zalowal ursusa c 330 z turem a tak powaznie ursus 914 albo renult
utrzymac ciagnik zachodni w dobrym stanie technicznym to naprawde trzeba wykladac kase a w to ze sie nie bedzie kilkunastoletni ciagnik psul to niewierzcie .Ostatni moj nabytek to belarus 952 108 tys i jest nowy ,rocznie zrobi ze sto godzin Jest z lutego ma 89 godz .Gdyby byla taka mozliwosc to za 150 tys kupilbym nowego ursusa 10 34 z dziewiedziesiatych lat .Nigdy nowego skladaka marki "ursus" z lublina.Mamy szesc traktorow ,same ursusy i belarusy ,wszystkie sa w idealnym stanie poniewaz czesci do nich sa dostepne i taniocha.Z wyksztalcenia jestem mechanikiem i nie jest problemem naprawa jakiegokolwiek ciagnika,tylko ta KASIORKA za zachodnie czesci mnie przeraza.Dzis urwalem jeden korpus rozpylacza opryskiwacza , goly bez koncowek 180 zl i zaden polski nie pasuje
- mytotoksyna1
Stanisław to jest ostoja prawdziwego polskiego rolnictwa , brawo .
Nie wiem czy w takiej cenie uda się kupić coś przyzwoitego...
.
Ostatnio zmieniony wtorek 24 maja 2016, 22:37 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
u nas zbieraja razem z folia po belkach
olej przepracowany można po prostu sprzedać, są miejsca gdzie można min 1 zł za litr dostać
folia po belkach podobnie, niektóre skupy złomu (konkretne) skupują folie po nawozach, belkach itp. ostatnio ok 40 gr za kilo
folia po belkach podobnie, niektóre skupy złomu (konkretne) skupują folie po nawozach, belkach itp. ostatnio ok 40 gr za kilo
U nas na skupie plastik min folia itp 20gr
Zaś litr oleju po około 70gr/kg
Zaś litr oleju po około 70gr/kg
w tej chwili ogólnie złom, odpady, itp. poszły w dół, nie orientuje się dokładnie
ale chodzi mi że za śmieci idzie coś dostać, ceny mówiłem tak gdzieś sprzed pół roku
ale chodzi mi że za śmieci idzie coś dostać, ceny mówiłem tak gdzieś sprzed pół roku
dokladnie u nas przez wies co jakis czas jezdza i to zbieraja za frre