FORUM
Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
Re: Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
Jeśli ja piszę głupoty ,sam pisz mądre rzeczy .krzywy pisze:Mietko, zmień płytę, bo jest już mocno zdarta i ograna. Napisz w końcu coś mądrego!

Mitko, jak ja nie mam nic mądrego do napisania to nic nie piszę. Albo jak nic nie zasługuje na mój komentarz.
- mytotoksyna1
--------------____________________________________ziutek pisze:ty toksyna jestes rodzina sawickiego jak tak patrze bo nie tolk gadasz i zrozumiec nie mozna
..teraz p. Arendarski wespół z p. Jurgielem to pieczołowicie posprawdzają.
- mytotoksyna1
mietko75 pisze:PowagaGdzie to wyczytałeś
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chyba w nocy i po cichu

..właśnie wróciliśmy z zakupów z Biedrony ,Miet nie uwierzysz !!!dynia leży wśród warzyw i owoców -cena 1,99 za kilosa .
..oczywiście nabyliśmy ten fruktas , bo lubimy pestki z dyni , a w szczególności wnętrze, bogate w substancje , które wzbogacają i w diametralny sposób ukwiecają półkola mózgu , a ponieważ jaskinią , wachlarzem i diademem wyobrażni jest głowa to dokupiliśmy orzeszki laskowe.

Z tematami zastępczymi typu agrowłuknina ,czy dynia dajmy sobie spokój .mytotoksyna1 pisze:--------------____________________________________ziutek pisze:ty toksyna jestes rodzina sawickiego jak tak patrze bo nie tolk gadasz i zrozumiec nie mozna
..teraz p. Arendarski wespół z p. Jurgielem to pieczołowicie posprawdzają.
Pani jest silną POwską działaczką i to za nasze pieniądze i Podlasie jej zawadza . Ten region to jeden nowocześniejszych w kraju zaczął się robić . Największe i najnowocześniejsze obory gdzie są ? A no na Podlasiu . Marucha też z tamtego regionu , jego firma to prawdziwy gigant i to wszystko blisko Sowietów .
O oszustach i malwersantach z PO nie wolno zapominać przestawać mówić , bo to prawdziwa zaraza dla naszego kraju . W debacie Szydło Kopaczową o Nordstim 2 się zapytała czy jest za , czy przeciw , to ta kłamczucha powiedziała publicznie że ta nitka na pewno nie powstanie i to dzięki jej partii . Teraz kilka dni z rzędu jesteśmy informowani zupełnie o czym innym .
Pani nie wyszukuje zamiennych tematów, bo to nie jest dobre .
tak jak Mietek pisze toksynka ty chyba podlasie to tylko na mapie widzialas bo jak mowisz swoja chate masz obgrodzana jak harem to ni dziwota ze tak mowisz. po tych pestkach z dyni biedronki to juz pewnie swiecisz
- mytotoksyna1

...ale przypominam , że gaz , benzyna ,olej napędowy to towary rynkowe takie same jak jajko ,pióra z gąski ,szczecina świńska czy uncja złota.
..te towary kupuje ten kto ma pieniądze .,a którędy biegną przesyły to pikuś(nawet mogą biec przez księżyc)

toksyna, ale że Ci się tak chce!!! 

jedyne miesce w ktorym go ktos czyta bo ludzie z nim nie chca gadac i my musimy cierpiec
-
Ziutek jedz dużo dyni bo czytałeś wczoraj na co jest dobra 

rozumiem a ci nie jest ona wogule potrzebna jak tak
Po
Ostatnio zmieniony wtorek 24 maja 2016, 22:36 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
Merklowa po wyborach w Polsce podobno dwie noce nie spala 

a putin 3
na jaki *** robicie plotki stare baby jestescie czy dla toksyny dorownujecie
Antoni powinien otrzymać zadanie aby takie gnidy publicznie piętnować , po to żeby to ścierwo nie próbowało do nas wracać i głupkom typu Myto we łbie mieszać . Normalnemu i z głową to Tusk tylko wymioty może wywołać , nic po za tym . Kto miał trochę rozumu to dawno to zobaczył że ta ruda świnia wykonuje tylko rozkazy Merkelowej .
Putin Ziutek to akurat Polakom pogratulował że na oczy zaczynają przeglądać że wybrali rząd Eurosceptyczny

Putin Ziutek to akurat Polakom pogratulował że na oczy zaczynają przeglądać że wybrali rząd Eurosceptyczny

teraz bedzie jazda
- mytotoksyna1
ziutek pisze:a putin 3

- mytotoksyna1
Nemenzis ,Stanisław , Mieczysław -czy wiecie kto to jest Czubacz Garbonosy ??

dzis sie wie wszystko https://pl.wikipedia.org/wiki/Czubacz_garbonosy . Uwazaj i nie przeginaj myto bo od nowego roku beda do takich wchodzic o 6 rano 

.
Ostatnio zmieniony wtorek 24 maja 2016, 22:35 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlatego napisalem,nie przeginaj,bo podejrzewam o kim mysli, ale jak go odwiedzi ABW i CBA i ANTEK to sie uspokoi 

- mytotoksyna1
Nemenzis ,Stanisław , Mieczysław -czy wiecie kto to jest Czubacz Garbonosy ??

-to właśnie o was chodzi.

-to właśnie o was chodzi.

tak ,tak wpadną o 6;oo z drzwiami i okrzykiem ABW , gosciu na to ,nie wierze ,dlaczego ? odpowiedż : właśnie dlatego !!!Stanislaw pisze:dzis sie wie wszystko https://pl.wikipedia.org/wiki/Czubacz_garbonosy . Uwazaj i nie przeginaj myto bo od nowego roku beda do takich wchodzic o 6 rano

https://www.youtube.com/watch?v=OzORyJ29uqU
Myko łajzo Ty się do nas nie przypier-dalaj tylko sam fakt gnido skomentuj
http://wsensie.pl/dummy-category-5/item ... ony-wladzy
My na to wpływu nie mieliśmy posrana mendo .Oto co cię czeka
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog ... 6,1,0.html
Myko łajzo Ty się do nas nie przypier-dalaj tylko sam fakt gnido skomentuj
http://wsensie.pl/dummy-category-5/item ... ony-wladzy
My na to wpływu nie mieliśmy posrana mendo .Oto co cię czeka

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog ... 6,1,0.html
- mytotoksyna1

Proszę nie szukać tematów zastępczych tylko odnieś się czemu to donalda tuska Europejscy przywódcy władzy pozbawili .
Dopiero co ta świnie od nas wyjechała i zaraz to znów do nas przepędzą
https://www.youtube.com/watch?v=KeX4-HrFlDQ

https://www.youtube.com/watch?v=KeX4-HrFlDQ
- mytotoksyna1
Durnie ,czy wy nie rozumita ,że teraz jest wojna gospodarcza , nie siedzita w okopach tylko przy stołach i mądrujeta .
Wreszczie nadejszła chwila ,żeby EUROPA nazywała się Europa , a Rosja Rosją.
Co wolita Zachód ,czy wschód.
..przypominam ,że wschód to -20 stopni.
i zimny Sybir. 
Wreszczie nadejszła chwila ,żeby EUROPA nazywała się Europa , a Rosja Rosją.
Co wolita Zachód ,czy wschód.
..przypominam ,że wschód to -20 stopni.

jak myslicie kto reprezentuje nas na tym obrazku .TROCHE REFLEKSJI .https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater Wielu z Was tylko JA SAM MOJE NAJLEPSZE .DZIEKI KOMU ??????
- mytotoksyna1
..nutkę Piłsudskiego czuć , Stanisław.Stanislaw pisze:jak myslicie kto reprezentuje nas na tym obrazku .TROCHE REFLEKSJI .https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater Wielu z Was tylko JA SAM MOJE NAJLEPSZE .DZIEKI KOMU ??????
-
Tusek na zielonej wyspie ?????????

z takich rzeczy sie nie zartuje. Trzeba byc kompletnym ignorantem aby z takich spraw zartowac .Dla mnie Pilsudski to byl KTOS.
- mytotoksyna1
Stanisław ,widzę ,że gapami nie jesteś futrowany.
I dalej unikacie tematu ,czemu to przestępcę Tuska chcą wyje-bać ze stołka ?? Ten bandzior wykonywał i nadal wykonuje rozkazy Merkelowej , a prostytutki z PSLu aby przy korytach tkwić usługiwały z kolei tej Donaldzkiej zdradzieckiej świni . Taka jest niestety prawda i ona dzięki Antosiowi
ujrzy wkrótce światło dzienne . Oj chyba będzie się działo

mietko ja swoje zrobilem teraz licze na nowych poslow i nowy rzad tylko Oni moga mu sie dobrac do d.... . Ciekawe czy wroci do Polski. Przyszly rzad i prezydent MOGA WSZYSTKO. Poczekamy zobaczymy .Tyle mozesz jako zwykly obywatel. Na miejscu PISu przestalbym sie kontaktowac z mediami [dziennikarzynami] i robil swoje.
a
Ostatnio zmieniony wtorek 24 maja 2016, 22:34 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Żeby sobie pozwolić na jazdę po % na takim stanowisku to trzeba mieć poważne problemy . a żeby rozwiązać tak poważny problem to czasami człowiek jest na to za słaby . Sprawę trzeba wyjaśnić o ile nie jest oczywista i rodzinie współczuć , a za zmarłą się pomodlić .
- mytotoksyna1
Zgadzam się ze Stanem w powyższej wypowiedzi.stan1069@o2.pl pisze:Żeby sobie pozwolić na jazdę po % na takim stanowisku to trzeba mieć poważne problemy . a żeby rozwiązać tak poważny problem to czasami człowiek jest na to za słaby . Sprawę trzeba wyjaśnić o ile nie jest oczywista i rodzinie współczuć , a za zmarłą się pomodlić .
-
Wy się zawsze ze sobą zgadzacie w każdej wypowiedzi
Co do nieboszczki to najprawdopodobniej popełniła samobójstwo,nikt jej nie pomógł,jej szef który też jest chętny na schedę po kłamczusze,oczywiście nic nie wiedział o jej problemach!!!Dobry szef,nie ma co!!!
W jego opinii Zbrojewska popełniła samobójstwo. Żałuje też, że nie udzielił kobiecie wsparcia.
"SAMOBÓJSTWO WICEMINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI. Kochani, jestem wstrząśnięty informacją o śmierci Moniki Zbrojewskiej, wiceminister sprawiedliwości która stała na czele prokuratury. Tydzień temu, odwołano ją ze stanowiska po tym jak prowadziła samochód pijana. Pani Moniko, mieliśmy okazję poznać się pół roku temu. Żałuję, że nie zadzwoniłem do Pani tydzień temu ponieważ się wahałem. Chciałbym Pani powiedzieć, że wiem jak to jest z dnia na dzień czuć nienawiść i jad społeczeństwa. Wiem jak to jest zadawać sobie o 3 w nocy pytanie ‘Co teraz?...’. Kochani, mam nadzieje, że śmierć tej kobiety, otworzy wielu osobom oczy" - pisze Kaszubski.quote]

[quotePiotr Kaszubski, "najmłodszy polski milioner", którego oskarżono o oszustwa finansowe.[quote"Jeszcze 10 dni temu była pańską zastępczynią, dziś nie żyje. Pan wie co się stało?" - został zapytany przez reportera RMF FM. - Bardzo smutna wiadomość do nas dotarła. Ja współczuję rodzinie pani wiceminister i tyle w tym temacie - odpowiedział.
Oczywiście, pojawił się temat prywatnych problemów Moniki Zbrojewskiej, ale Budka zapewniał, że nic o nich nie wie.
- Miałem okazję pracować przez ostatnie pół roku. Nie miałem większych zastrzeżeń do pracy pani wiceminister, natomiast nigdy nie informowała mnie o jakichkolwiek swoich prywatnych problemach. Być może, gdyby to zrobiła, byłoby inaczej. Mnie jest bardzo przykro, jako człowiekowi i współczuję rodzinie.quote]
W jego opinii Zbrojewska popełniła samobójstwo. Żałuje też, że nie udzielił kobiecie wsparcia.
"SAMOBÓJSTWO WICEMINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI. Kochani, jestem wstrząśnięty informacją o śmierci Moniki Zbrojewskiej, wiceminister sprawiedliwości która stała na czele prokuratury. Tydzień temu, odwołano ją ze stanowiska po tym jak prowadziła samochód pijana. Pani Moniko, mieliśmy okazję poznać się pół roku temu. Żałuję, że nie zadzwoniłem do Pani tydzień temu ponieważ się wahałem. Chciałbym Pani powiedzieć, że wiem jak to jest z dnia na dzień czuć nienawiść i jad społeczeństwa. Wiem jak to jest zadawać sobie o 3 w nocy pytanie ‘Co teraz?...’. Kochani, mam nadzieje, że śmierć tej kobiety, otworzy wielu osobom oczy" - pisze Kaszubski.quote]
-
Może przy okazji z innej beczki.W sobotę rozbił się samolot rosyjski w Egipcie.Dziś rano już ponad 100 ciał było w Rosji.Dlaczego polskie ciała ze Smoleńska były wiezione do Moskwy w celu identyfikacji a te nie zabrali do Kairu tylko szybciutko do kraju??
-
W ten właśnie sposób wasz jad qwa zabija
jeszcze teraz jak powychodzą z ukrycia ci schowani na czas kampani to dopiero się zacznie , a wy znowu będziecie pierdolić ze to seryjny morderca
co do katastrof to ten pan niedługo ci wyjaśni http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gowin-ma ... ony/rl6sqe

jeszcze teraz jak powychodzą z ukrycia ci schowani na czas kampani to dopiero się zacznie , a wy znowu będziecie pierdolić ze to seryjny morderca

co do katastrof to ten pan niedługo ci wyjaśni http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gowin-ma ... ony/rl6sqe
- mytotoksyna1
1. tu lecieli turyści .andrzej19570 pisze:Może przy okazji z innej beczki.W sobotę rozbił się samolot rosyjski w Egipcie.Dziś rano już ponad 100 ciał było w Rosji.Dlaczego polskie ciała ze Smoleńska były wiezione do Moskwy w celu identyfikacji a te nie zabrali do Kairu tylko szybciutko do kraju??
2.tam samolot rządowy z najważniejszymi osobami państwa.
..swoją drogą ,kto odpowiedzialny zapakuje wszystkie najważniejsze osoby w państwie w jeden środek lokomocji ???
-
Gdzie ty widzisz w moim poście jakiś jad?????Weź się ogarnij i czytaj ze zrozumieniem!!!!stan1069@o2.pl pisze:W ten właśnie sposób wasz jad qwa zabija![]()
![]()
![]()
![]()
j
stan z toksyna tworza zwiazek partnerski i nie ma kiedy czytac. tyle nienawisci w nich ze jeszcze wzieliby jarka i ciocie mercel i moga isc na ruskich POpoludniu
stan jak Twoje bylo na wierzchu to nie kur...wales a teraz innych obrazasz.Chlopie jak to nazwac?
-
A co paplanie o Smoleńsku to nie jad ???????????????? co dziennie ginie tragicznie w Polsce więcej ludzi i nikt się tym nie interesuje a czasami bida aż piszczy a tu ciągle jak tylko samolot na horyzoncie to napuszczanie jednych na drugich i zamach albo wybuchandrzej19570 pisze:Gdzie ty widzisz w moim poście jakiś jad?????Weź się ogarnij i czytaj ze zrozumieniem!!!!stan1069@o2.pl pisze:W ten właśnie sposób wasz jad qwa zabija![]()
![]()
![]()
![]()
j
a co kontrola wiceministra sprawiedliwości alkomatem to co ????????????????? rutynowa kontrola z okazji wygranych wyborów

poczytaj sobie co w tym temacie się pisze o min. rolnictwa Tusku , premier i prezydencie

- mytotoksyna1
stan1069@o2.pl pisze:A co paplanie o Smoleńsku to nie jad ???????????????? co dziennie ginie tragicznie w Polsce więcej ludzi i nikt się tym nie interesuje a czasami bida aż piszczy a tu ciągle jak tylko samolot na horyzoncie to napuszczanie jednych na drugich i zamach albo wybuchandrzej19570 pisze:Gdzie ty widzisz w moim poście jakiś jad?????Weź się ogarnij i czytaj ze zrozumieniem!!!!stan1069@o2.pl pisze:W ten właśnie sposób wasz jad qwa zabija![]()
![]()
![]()
![]()
j
a co kontrola wiceministra sprawiedliwości alkomatem to co ????????????????? rutynowa kontrola z okazji wygranych wyborów![]()
![]()
nie powinna jechać to fakt ale znając życie to ją najpierw poczęstowali a póżniej wystawili
poczytaj sobie co w tym temacie się pisze o min. rolnictwa Tusku , premier i prezydencieprzecież oni nie są z kamienia
mają swoje rodziny , dzieci znajomych swoją godność i słabości jak każdy
![]()
![]()
mnie jak tylko zobaczycie to dawaj na psl
![]()
a mnie psl tyle interesuje co pis
![]()
Bardzo miarodajne i rześkie słowa , wypełnione mądrością życiową .
Popieram.
Sam do tej pory byłem wielkim przeciwnikiem Macierewicza , ale teraz po tych wszystkich ustawkach Tuska i to z tym nieszczęsnym Unijnym prezydentem którego już nikt nie uznaje i po tych ustawkach Lisa z Karolakiem i po tej ustawce fiuta komora z panią od manipulacji politycznej Jowity Kadzik i po zatrudnieniu przez Po , czy to sam komor Mariusza Chadacza .
https://www.youtube.com/watch?v=2ZGSVUZw-LM . Kto ma to wszystko wyjaśnić
Kto ma doprowadzić do skazania tej mafi z Po
https://www.youtube.com/watch?v=2ZGSVUZw-LM
Teraz to cała nadzieja w Antonim .

https://www.youtube.com/watch?v=Cwqr7ZGGNAc
Stan poświęć troczę czasu i obejrzyj to co dziś powklejałem .
Przecież to jest przerażające

https://www.youtube.com/watch?v=2ZGSVUZw-LM . Kto ma to wszystko wyjaśnić

Kto ma doprowadzić do skazania tej mafi z Po

https://www.youtube.com/watch?v=2ZGSVUZw-LM
Teraz to cała nadzieja w Antonim .

https://www.youtube.com/watch?v=Cwqr7ZGGNAc
Stan poświęć troczę czasu i obejrzyj to co dziś powklejałem .
Przecież to jest przerażające

- mytotoksyna1
Mieczysławie 1 -zrób sobie ,wystrugaj z kory wierzby łódeczki i puść w nurt rzeczki okolicznej.
..i czekaj ,a jakże, czy zawrócą .
..potem kup sobie pędzel z drogerii i pomaluj płot.
..i czekaj ,a jakże, czy zawrócą .
..potem kup sobie pędzel z drogerii i pomaluj płot.