FORUM
Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
Re: Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
Pani robi wszystko abyb tych przestępców kryć .Po co zatrudnialiście tych ludzi
Panie Stanie pośięć czas i obejrzyj jeszcze i to .
https://www.youtube.com/watch?v=7TNvztunzJk

Panie Stanie pośięć czas i obejrzyj jeszcze i to .
https://www.youtube.com/watch?v=7TNvztunzJk
Pani toksyna to mi śmierdzi tą osobą .
https://www.youtube.com/watch?v=MV0zY_795qg
https://www.youtube.com/watch?v=MV0zY_795qg
-
Mietek jak Ty wierzysz w to że Nałęcz zadzwonił żeby Hadacza umówić z prezydentem to z Tobą człowieku nie ma o czym gadać
oglądałem jeszcze co Karolak bredzi
i z tego co widzę to młodo ten aktorzyna wygląda bo to nie z tej kampani tylko z poprzedniej
weż chłopie pij herbatę z cytryną i sokiem z malin , bo to przeziębienie Tobie strasznie pustoszy myślenie

oglądałem jeszcze co Karolak bredzi

weż chłopie pij herbatę z cytryną i sokiem z malin , bo to przeziębienie Tobie strasznie pustoszy myślenie

Stanie , przecież ta pani od manipulacji politycznej jest zfotografowana pod krzyżem , gdzie była niezwykle aktywna . To też manipulacja chłopie
Tobie to chyba sperma muzg zasłoniła i już nic nie widzisz . Weź go w drógą rękę jak cie lewa boli i trzep dalej , to może na oczy przejrzysz zakuty łbie .

Tobie to chyba sperma muzg zasłoniła i już nic nie widzisz . Weź go w drógą rękę jak cie lewa boli i trzep dalej , to może na oczy przejrzysz zakuty łbie .

- mytotoksyna1
..gadki ,gadaniem ,pieniądz pieniądzem ,a małpa małpą.
..polska silna w gębie , ale słaba w pracy.
..polska silna w gębie , ale słaba w pracy.

- mytotoksyna1
..co tu dużo GADAĆ w sejmie jest ok. 60 nauczycieli (słownie 60) 

- mytotoksyna1

- Załączniki
-
- marchew.jpg (6.9 KiB) Przejrzano 27187 razy
macierewicz ,ziobro ,kamiński - róbta co chceta
będzie się działo

I Jurgiel dla nas w prezencie 

-
do tego jeszcze maliniak

macierewicz to piąta kolumna Pisu, nie rozumie dlaczego wciąż stawiają na niego....
Mimo że jestem mocno krytycznie nastawiony na zdrajców z PO I PSL . to te nominacje też bardzo mi się nie podobają . Po co ten dyktator Jarek jest takim ignorantem ?????
Dobrze to nie wrórzy .

-
A mi się tylko Jurgiel nie podoba w tym rządzie!!
alez glupoty wypisujecie jeszcze nie zaczeli a juz wam sie nie podoba .Za morde zlodziei i porzadek zaprowadzic!!!!!!!!!.NARAZIE POPIERAM RZAD CALKOWICIE .Maciarewicz czlowiek z doswiadczeniem. Kogo mieli wziac,najlepiej jakiegos niedoswiadczonego lizusa?
- mytotoksyna1
Czy to chodzi o mnie ? 

- Załączniki
-
- ll.jpg (5.53 KiB) Przejrzano 26970 razy
to jesli chodzi o ciebie to ty lubisz dzieci....? taki czlowiek ma w spoleczenstwie nie ciekawe zycie ale ty juz o tym pisales ze z toba nikt sie nie zadaje i juz wiemy dlaczego
- mytotoksyna1

- Załączniki
-
- rr.png (63.47 KiB) Przejrzano 26890 razy
-
Pewnie ze spędu jedzie i osłabł jak cennik zobaczył

przynajmniej mam za co pic a nie jak ty ze stanem pod sklepem na amerkanska pande
-
Ty józiu pij kakao a nie wódkę 

Ja to już odpuściłem sobie konfrontację z tą muzgojebką Toksyną . Niedojda cebulę mi kazała agrowłukliną przed mrozami okrywać a tu w nocy 15 stopni ciepła . Ta Piz-da na niczym się nie zna a wciąż hejtuje .
http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/11 ... tygodniami
Jak ktoś przykrył , w co wątpię , to po takich wiatrach agrowłuklina wszystką cebulę wytłucze .
http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/11 ... tygodniami
Jak ktoś przykrył , w co wątpię , to po takich wiatrach agrowłuklina wszystką cebulę wytłucze .
bo to jes po-pis ,,da
-
Po ogłoszeniu składu rządu zrobiło się tu cichutko 

[quote="stan1069@o2.pl"]Po ogłoszeniu składu rządu zrobiło się tu cichutko
[/quoyse] co sie czepiasz ,wystawili swoją exstraklase ,jeszcze tylko selekcjoner się nie objawił 

Niech tylko ci trzej wspaniali wykryją kto i z czyich pieniędzy opłacał Andrzeja Chadacza i tą Judytkę od kłamstw politycznych i już będzie dobrze . A jak jeszcze unieważnia tę uchwałę o tym że taśmy z podsłuchanymi przestępcami bez ich zgody nie będą mogły być dowodami w sądzie , to też będziemy im wdzięczni . Chłopaki będą mieli pełne ręce roboty , bo gangsterom jutro immunitety się skończą .
- mytotoksyna1

- Załączniki
-
- m.png (51.62 KiB) Przejrzano 26501 razy
szkoda że Kurosawa nie żyje bo by ich rozmnożył do siedmiu wspaniałychmietko75 pisze:Niech tylko ci trzej wspaniali wykryją kto i z czyich pieniędzy opłacał Andrzeja Chadacza i tą Judytkę od kłamstw politycznych i już będzie dobrze . A jak jeszcze unieważnia tę uchwałę o tym że taśmy z podsłuchanymi przestępcami bez ich zgody nie będą mogły być dowodami w sądzie , to też będziemy im wdzięczni . Chłopaki będą mieli pełne ręce roboty , bo gangsterom jutro immunitety się skończą .
Hej Materazzi, nie prowokuj naszego Zidane-a bo wiesz co będzie!!!mytotoksyna1 pisze:![]()
Mietko w akcji !
czerwona[y] pażdziernik[listo-pad]Falco pisze:Hej Materazzi, nie prowokuj naszego Zidane-a bo wiesz co będzie!!!mytotoksyna1 pisze:![]()
Mietko w akcji !
Falko z tą przenośnią trafił w samą dziesiątkę . Na boisku mało kto tak ostro i ryzykownie gra jak ja 

Łukasz , wydaje się że mocne bo żyjemy w zakłamanym kraju . Ten księżulek po prostu mówił tylko prawdę , zwykłe fakty , nic więcej .
Kurwy wyspowiadały się u Sowy i wprowadziły ustawę że te nagrane zeznania nie mogą być brane nigdzie pod uwagę , bo były nagrywane bez zgody przestępców . Gdybyśmy żyli w normalnym kraju to ci podsłuchani natychmiast byli by przed wymiarem sprawiedliwości postawieni , a księżulek nie miał by powodów do "Kazania "
Kurwy wyspowiadały się u Sowy i wprowadziły ustawę że te nagrane zeznania nie mogą być brane nigdzie pod uwagę , bo były nagrywane bez zgody przestępców . Gdybyśmy żyli w normalnym kraju to ci podsłuchani natychmiast byli by przed wymiarem sprawiedliwości postawieni , a księżulek nie miał by powodów do "Kazania "
- mytotoksyna1

- Załączniki
-
- nuda.jpg (4.37 KiB) Przejrzano 26879 razy
Umyj zęby bo z ryja wali

TRZECI ŚWIAT to za mało powiedziane !!!lukas1982 pisze:Mocne przemówienie księdza Jacka Międlara.
https://www.youtube.com/watch?v=9MdZKOZwg9I&app=desktop
Ja tam nie mam nic przeciwko narodowcom-katolikom. Oczywiście patrząc na to z dystansu a zwłaszcza z perspektywy historycznej to kościół katolicki częściej podstawiał nogę lub wbijał nuż w plecy naszej państwowości niż pomagał w jej utrzymaniu, ale znajomośc faktów historycznych przez przedciętnego obywatela jest na tyle nikła a pranie mózgów przez kościół od najmlodszych lat wystarczajace żeby słuchac tych ckliwych bajeczek i bić brawo.
A drugiej strny trzeba pamietac ze natura nie lubi próżni, jeśli nie ta ideologia to będzie inna, ale jaka? Islamski fundamentalizm?
To ja już wolę naszych narodowych katolików, przynajmniej głów nie ucinają
A drugiej strny trzeba pamietac ze natura nie lubi próżni, jeśli nie ta ideologia to będzie inna, ale jaka? Islamski fundamentalizm?
To ja już wolę naszych narodowych katolików, przynajmniej głów nie ucinają

a tu jest wytlumaczenie https://www.youtube.com/watch?v=-vuE-I67Tog
Dobre panie Stanisławie
Pierwszy sukces i to jaki nowa władza już ma za sobom . Na wczorajszym marszu było rekordowo wielu ludzi , jeszcze takiej armji nikt nigdy nie zmotywował . Dziwnym trafem przy tej ogromnej rzeszy ludzkiej rzadnych rozrub nie było
Chadacz i Judytka rozpracowana , to i inni najemnicy PO bali się prowokować . Ja Ja , Antoś już działa

Pierwszy sukces i to jaki nowa władza już ma za sobom . Na wczorajszym marszu było rekordowo wielu ludzi , jeszcze takiej armji nikt nigdy nie zmotywował . Dziwnym trafem przy tej ogromnej rzeszy ludzkiej rzadnych rozrub nie było

- mytotoksyna1

niemiec ,szwed ,ukrainiec ,czy rosjanin ?
Cyt. "armia narodowców i armia kibiców"lukas1982 pisze:Mocne przemówienie księdza Jacka Międlara.
https://www.youtube.com/watch?v=9MdZKOZwg9I&app=desktop

Idą święta, kupcie sobie książkę pod choinkę, na prawdę ciekawa.
https://www.youtube.com/watch?v=bdD7cT8b6-E
- mytotoksyna1
mietko75 pisze:Dobre panie Stanisławie![]()
![]()
Pierwszy sukces i to jaki nowa władza już ma za sobom . Na wczorajszym marszu było rekordowo wielu ludzi , jeszcze takiej armji nikt nigdy nie zmotywował . Dziwnym trafem przy tej ogromnej rzeszy ludzkiej rzadnych rozrub nie było![]()
![]()
Chadacz i Judytka rozpracowana , to i inni najemnicy PO bali się prowokować . Ja Ja , Antoś już działa
![]()
![]()
- Załączniki
-
- images.jpg (11 KiB) Przejrzano 26711 razy
bardzo pozytywna manifestacja to fakt ale wara klerowi od polityki i włazenia z buciorami w życie osobiste.Kler nawet w rozbiorach Polski łapy maczał ,ogłupianie ludzi i wyrywanie kasy to ich domena .Wiara a lizanie dupy czarnym to całkiem inna bajka !!!
Ten ksiądz to jakiś nawiedzony fundamentalny katolik ,nie wiele ta odmiana jest lepsza od fundamentalnych islamistów ,dobrze ,że w pobliżu nie było jakiegoś murzyna czy cygana bo ci prawdziwi patrioci pewnie by go zaj..li ,oczywiście w ramach obrony ojczyzny i wiary
dobrze to ujołeśwojce pisze:Ten ksiądz to jakiś nawiedzony fundamentalny katolik ,nie wiele ta odmiana jest lepsza od fundamentalnych islamistów ,dobrze ,że w pobliżu nie było jakiegoś murzyna czy cygana bo ci prawdziwi patrioci pewnie by go zaj..li ,oczywiście w ramach obrony ojczyzny i wiary
Z mojej parafi młody chłopak poszedł na księdza i latem jechał wieczorem przez naszą wioskę motocyklem . Zatrzymał się koło nas , bo z jego kolegą szkolnym stałem . Po krótkiej rozmowie mój sąsiad pyta księżulka czy prawko na motor zrobił bo do niedawna nie posiadał . Szczerze przyznał że tej pojemności jaką on jeżdzi to policja nie da rady zatrzymać . Książ

Ostatnio zmieniony piątek 13 lis 2015, 09:07 przez mietko75, łącznie zmieniany 1 raz.
oto typowe zachowanie Polaka,w tym przypadku Polki [dotyczy ksiedza i rolnika ] https://www.youtube.com/watch?v=DjSSE-bYrPU
Chłopaki nie róbcie takich byków ortograficznych bo strasznie w oczy kole, łudź? muj? ze sobom?.
A co do tego księdza, mi kibolowi zdecydowanie bliżej jest do Niego niż do tęczowych
. Wolę Polskę katolicką niż pedalską i laicką.