FORUM
Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
Re: Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
Dobrze że Ziobro jest młody i ambitny to może długo nie będziemy czekać na zamknięcie za kratkami tych złodziei .Chłopak będzie miał pełne ręce roboty , ale damy radę

ty toksyna masz obrazy tuska i sawickiego i nie wiesz przy ktorym masz klekac heheh pedrylku
-
Jak zwykle nic nie rozumiesz!!Zajmij się swoimi idolami a nie moją osobą lub Mietkiem!!Co cię obchodzi co mam na ścianie powieszone???mytotoksyna1 pisze:Rozumiem ,że p. mietko i p. Andrzej mają na ścianie powieszony obraz z wizerunkiem pana MAXA KOLONKO.
pełowiec nigdy nie zrozumie, też mam Maxa na ścianie ale żeby go zrozumieć to trzeba klapki z oczu zdjąć i wyłączyć telewizor, a nie przecież to Francuzi Francuzów zaatakowali w Paryżu a mózgiem operacji był Belgandrzej19570 pisze:Jak zwykle nic nie rozumiesz!!Zajmij się swoimi idolami a nie moją osobą lub Mietkiem!!Co cię obchodzi co mam na ścianie powieszone???mytotoksyna1 pisze:Rozumiem ,że p. mietko i p. Andrzej mają na ścianie powieszony obraz z wizerunkiem pana MAXA KOLONKO.

Prawy i sprawiedliwy Prezydent Duda ułaskawił nowego ministra kryminalistę kolege ,jedna mafia zeszła wlazła druga
ciekawe jak długo klapki bedą mieli na oczach ci co głosowali na pis 

Kogo to ułaskawił ???? Ja na PISiorów nie glosowałem , tylko na grajka . 

-
No i bardzo dobrze!!Co powiedział Kulczyk do Sikorskiego u Sowy???Jakby Tusk nie zwolnił Kaminskiego to by afer nie bylo!!!A że go zwolnili to mogli bezkarnie rozkradac Polske!!
A Tobie kiedy klapki spadną? Bo inteligencją n ie grzeszyszwojce pisze:Prawy i sprawiedliwy Prezydent Duda ułaskawił nowego ministra kryminalistę kolege ,jedna mafia zeszła wlazła drugaciekawe jak długo klapki bedą mieli na oczach ci co głosowali na pis
- mytotoksyna1

Niektorym klapki nigdy nie spadna bo zbyt szeroki zakres wiadomosci moglby zabolec . https://www.youtube.com/watch?v=it-zPGsy2gc
Jakby mu klapki z oczu spadły i przeczytał co pisał to trzeba by go pilnowac zeby samobójstwa nie popełnił.F1 pisze:A Tobie kiedy klapki spadną? Bo inteligencją n ie grzeszyszwojce pisze:Prawy i sprawiedliwy Prezydent Duda ułaskawił nowego ministra kryminalistę kolege ,jedna mafia zeszła wlazła drugaciekawe jak długo klapki bedą mieli na oczach ci co głosowali na pis
A co powiedział nowy minister finansów rządu Beaty Szydło u sowy to jeszcze nie ujawnionoandrzej19570 pisze:No i bardzo dobrze!!Co powiedział Kulczyk do Sikorskiego u Sowy???Jakby Tusk nie zwolnił Kaminskiego to by afer nie bylo!!!A że go zwolnili to mogli bezkarnie rozkradac Polske!!

Co pani bełkocze głupia istotomytotoksyna1 pisze:Mietko twojego ministra nagrali i podsłuchali !
![]()

Chwila prawdy tej mafii https://www.youtube.com/watch?v=Q3_OMKQco4s
Ostatnio zmieniony wtorek 17 lis 2015, 22:07 przez mietko75, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszyscy grzeszą także i ja oprócz oczywiście prawdziwych PolakówF1 pisze:A Tobie kiedy klapki spadną? Bo inteligencją n ie grzeszyszwojce pisze:Prawy i sprawiedliwy Prezydent Duda ułaskawił nowego ministra kryminalistę kolege ,jedna mafia zeszła wlazła drugaciekawe jak długo klapki bedą mieli na oczach ci co głosowali na pis

-
Najpierw sie dokładniej dowiedz kogo podsłuchali a potem pisz!!!!wojce pisze:A co powiedział nowy minister finansów rządu Beaty Szydło u sowy to jeszcze nie ujawnionoandrzej19570 pisze:No i bardzo dobrze!!Co powiedział Kulczyk do Sikorskiego u Sowy???Jakby Tusk nie zwolnił Kaminskiego to by afer nie bylo!!!A że go zwolnili to mogli bezkarnie rozkradac Polske!!
-
Mnie się zawsze wydawało że uniewinnia się winnego , a tu proszę nawet niewinnego się uniewinnia

-
Krzysztof WyszkowskiWałęsa uniewinnił gangstera "Słowika., Kwaśniewski uniewinnił gangstera Sobotkę. PAD uniewinnił człowieka uczciwego i patriotycznego. Szok!
Nagrał sie przypadkiem ,bo się spotykał i współpracował z tymi wstrętnymi peowcami ,aż dziw bierze ,że prezes go wstawił za wice premiera ,pewnie ekonomistów mu zabrakło w swoich szeregach ,i ,że sie nie boi ,że to kret Tuskaandrzej19570 pisze:Najpierw sie dokładniej dowiedz kogo podsłuchali a potem pisz!!!!wojce pisze:A co powiedział nowy minister finansów rządu Beaty Szydło u sowy to jeszcze nie ujawnionoandrzej19570 pisze:No i bardzo dobrze!!Co powiedział Kulczyk do Sikorskiego u Sowy???Jakby Tusk nie zwolnił Kaminskiego to by afer nie bylo!!!A że go zwolnili to mogli bezkarnie rozkradac Polske!!

za krzty honoru i wstydu wsrod calego PiS-u, gdyby mieli go choc odrbine, Kaminski nie zostalby ministrem, ale coz jak ma sie swojego prezydenta marionetke, ktory moze uniewinnic wbrew prawu po wyroku NIEPRAWOMOCNYM, bez konsultacji z prokuratura i sadem...
a tak wogole to skoro byl niewinny to dlaczego nie poczekali na wynik apelacji, ktora by go uniewinnila tylko trzeba bylo go ulaskawiac?? przypadek?
a tak wogole to skoro byl niewinny to dlaczego nie poczekali na wynik apelacji, ktora by go uniewinnila tylko trzeba bylo go ulaskawiac?? przypadek?
h
Ostatnio zmieniony wtorek 24 maja 2016, 15:32 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ludzie co Wy z tej Polski robicie ????????????
przecież Wy będziecie w niej żyli do śmierci
kampanie wyborcze już się skończyły
Mietek Ty to chyba wygrasz konkurs na debila tysiąclecia

kampanie wyborcze już się skończyły

Mietek Ty to chyba wygrasz konkurs na debila tysiąclecia

Te Popaprany trollu , to jest forum dla hodowców a Ty już dawno świń nie trzymasz ,jeśli kiedykolwiek ja posiadałeś , to co tu jeszcze hejtujesz ?????????
Będę chciał to złodziei tu palcem będę wytykał , a Tobie leniu wara ode mnie .Złodziej to złodziej i nie ważne czy na stołku , czy na rencie .
Będę chciał to złodziei tu palcem będę wytykał , a Tobie leniu wara ode mnie .Złodziej to złodziej i nie ważne czy na stołku , czy na rencie .
Niewiem czy PIS zaprowadzi porzadek ale mam taka nadzieje.Zlodziej to zlodziej i latwo sprawdzic skad te majatki z ostatnich 25 lat.W razie nielegalnosci[brak oplat podatkowych .skarbowych]KONFISKATA .Dokladnie widzialem jak byli kierownicy , dyrektorzy okradali byle PGR .Prawie wszystkie komuchy ktore byly u gory sa dzis milionerami.Z histori swiata wiem ze U S moze z nimi zrobic porzadek [ Alcapone]. Stan Polska taka jest My jej takiej nie chcemy , ciekaw jestem dlaczego tobie i paru innym na tym forum pasuje .SLEPY CZY MOZE "biznesmen"
Mnie od dawna postawa tego jegomościa zastanawia . Ja gdy bydła nie trzymam , a mieliśmy nawet 100szt na stanie , to na stronie związanej z rogaczami na agrofoto nigdy nic nie pisałem , mimo że jestem zalogowany . U mnie stan średnioroczny trzody w gospodarstwie wynosi kilkaset sztuk . Troll Stan sam przyznaje że od dość dawna nie ma ani jednej sztuki a na tym forum najbardziej się wymądrza . Każdemu w momencie potrafi przyszyć łatkę . Taką pamięć gość ma , czy rozpiskę w zeszycie ???????????????????
Forum się rozlatuje , bo ten gość stara się zajeździć każdego rolnika co coś chce dla siebie ,czy kraju osiągnąć. Jemy nie podoba się gdy ktoś chce maszyny kupić , budynek postawić , ziemi dokupić , stado powiększyć . H-uj Cie leniu obchodzi że ktoś tyłek umoczy i biznes nie wyjdzie , a może i wyjdzie i człowiek będzie szczęśliwszy i bogatszy .
Forum się rozlatuje , bo ten gość stara się zajeździć każdego rolnika co coś chce dla siebie ,czy kraju osiągnąć. Jemy nie podoba się gdy ktoś chce maszyny kupić , budynek postawić , ziemi dokupić , stado powiększyć . H-uj Cie leniu obchodzi że ktoś tyłek umoczy i biznes nie wyjdzie , a może i wyjdzie i człowiek będzie szczęśliwszy i bogatszy .
-
Mietko nie wiem czy Ty jak piszesz jesteś nawalony ????????? cały czas jesteś nawalony ??? albo się z Tobą coś niedobrego dzieje
Ty naprawdę wierzysz w to co Hadacz w tych filmikach opowiada ??????????????
ale pewnie wierzysz , bo jak wklejasz jeszcze filmiki że wycieraczki , taboret i wersalkę prezydent ukradł to o czym z Tobą gadać ???????????
póżniej się dziwisz że się forum rozlatuje
Mietek powinieneś wiedzieć że nawet byli prezydenci maja ochronę i na pewno by nie pozwolili taboretu zabrać
ten nie lubiany przez Ciebie prezydent przejął urząd po tragicznie zmarłym profesorze , co tam zastał nie wiem ale mnie dziwi ta władza z którą Ty i wiele innych wiążą duże nadzieje
przecież to normalne że jak zaginęły dzieła sztuki to zawiadomienie do prokuratora a nie do dziennikarza
normalne tez jest że pantofle i meble w piec
co chcą osiągnąć nie wiem
pewnie chcą odwrócić uwagę

Ty naprawdę wierzysz w to co Hadacz w tych filmikach opowiada ??????????????

Mietek powinieneś wiedzieć że nawet byli prezydenci maja ochronę i na pewno by nie pozwolili taboretu zabrać

ten nie lubiany przez Ciebie prezydent przejął urząd po tragicznie zmarłym profesorze , co tam zastał nie wiem ale mnie dziwi ta władza z którą Ty i wiele innych wiążą duże nadzieje

- mytotoksyna1
Powyższa wypowiedz ,bardzo mądra, nacechowana wielką troską o naszą Ojczyznę , gromadząca otuchę w myślących ludziach .
Stanisław kilka dni temu napisał ,że jeszcze Polska nie zginęła ,ale ja myślę ,że kilku oszołomów , którzy bazgrzą na forum wcale tak nie myśli.
Stanisław kilka dni temu napisał ,że jeszcze Polska nie zginęła ,ale ja myślę ,że kilku oszołomów , którzy bazgrzą na forum wcale tak nie myśli.
mysle ze ci dwaj powyzej to sa komuchy i juz boja sie nowej wladzy ze im dobrobyt poleci heheh
-
Najpierw sie dokładniej dowiedz kogo podsłuchali a potem pisz!!!![/quote]
Nagrał sie przypadkiem ,bo się spotykał i współpracował z tymi wstrętnymi peowcami ,aż dziw bierze ,że prezes go wstawił za wice premiera ,pewnie ekonomistów mu zabrakło w swoich szeregach ,i ,że sie nie boi ,że to kret Tuska
[/quote]
Miałeś się dowiedzieć dokładnie kogo podsłuchali a ty nadal powielasz swoje brednie!!Minister Finansów Paweł Szałamacha !!!!!!!!!A podsłuchali podobno ministra rozwoju Mateusza Morawieckiego,który jest bezpartyjny!!!
Nagrał sie przypadkiem ,bo się spotykał i współpracował z tymi wstrętnymi peowcami ,aż dziw bierze ,że prezes go wstawił za wice premiera ,pewnie ekonomistów mu zabrakło w swoich szeregach ,i ,że sie nie boi ,że to kret Tuska

Miałeś się dowiedzieć dokładnie kogo podsłuchali a ty nadal powielasz swoje brednie!!Minister Finansów Paweł Szałamacha !!!!!!!!!A podsłuchali podobno ministra rozwoju Mateusza Morawieckiego,który jest bezpartyjny!!!
Przepraszam za pomyłkę w nazwach funkcji ,jeżeli to takie ważne ,co nie zmienia sensu całej sprawy
-
A jaki sens ma ta sprawa??Usłyszałeś coś w tefauenie i nawet nie chciało ci się sprawdzić co to było!!!A było wielkie.... nic!!!
http://polska.newsweek.pl/afera-podsluchowa-nagrania-minister-mateusz-morawiecki-nagrany-,artykuly,374186,1.html Jak już Lis nie znalazł wiecej to znaczy że z dużej chmury mały deszcz!!Dodatkowo napiszę że jako prezes banku zarabiał 3.6 mln rocznie a jako wicepremier dostanie 170 tyś!!!Mateusz Morawiecki został nagrany, gdy rozmawiał z prezesem PKO BP Zbigniewem Jagiełło, byłym prezesem PGE Krzysztofem Kilianem i byłą wiceprezes PGE Bogusławą Matuszewską – podało Radio Zet. Opublikowało też zapis fragmentu rozmowy.
Rozmowa odbyła się wiosną 2013 r. Dotyczyła ona m.in. ratowania SKOK-ów w kontekście afery w SKOK Wołomin i pomocy publicznej udzielonej PLL LOT. Uczestnicy spotkania krytykowali też wicepremiera Janusza Piechocińskiego, twierdząc, że nie zna się on na gospodarce. Radio ZET podaje, że ze wszystkich rozmówców Mateusz Morawiecki najmniej plotkował.
Stan szaleje , bo mu grunt pod nogami się usuwa .
https://www.youtube.com/watch?v=qzz-OSWJYX4:mrgreen:

Jeżeli nie rozumiesz sensu tej sprawy to już nie moja wina ,oczywiście ,że nowy minister za dużo nie mówił bo już by opublikowali ,siedział i słuchał ,dobrze ,że jadł pewnie kaszankę ,a nie ośmiorniczkiandrzej19570 pisze:A jaki sens ma ta sprawa??Usłyszałeś coś w tefauenie i nawet nie chciało ci się sprawdzić co to było!!!A było wielkie.... nic!!!http://polska.newsweek.pl/afera-podsluchowa-nagrania-minister-mateusz-morawiecki-nagrany-,artykuly,374186,1.html Jak już Lis nie znalazł wiecej to znaczy że z dużej chmury mały deszcz!!Dodatkowo napiszę że jako prezes banku zarabiał 3.6 mln rocznie a jako wicepremier dostanie 170 tyś!!!Mateusz Morawiecki został nagrany, gdy rozmawiał z prezesem PKO BP Zbigniewem Jagiełło, byłym prezesem PGE Krzysztofem Kilianem i byłą wiceprezes PGE Bogusławą Matuszewską – podało Radio Zet. Opublikowało też zapis fragmentu rozmowy.
Rozmowa odbyła się wiosną 2013 r. Dotyczyła ona m.in. ratowania SKOK-ów w kontekście afery w SKOK Wołomin i pomocy publicznej udzielonej PLL LOT. Uczestnicy spotkania krytykowali też wicepremiera Janusza Piechocińskiego, twierdząc, że nie zna się on na gospodarce. Radio ZET podaje, że ze wszystkich rozmówców Mateusz Morawiecki najmniej plotkował.

- mytotoksyna1
Zutas --pilnuj granicy wschodniej .ziutek pisze:mysle ze ci dwaj powyzej to sa komuchy i juz boja sie nowej wladzy ze im dobrobyt poleci heheh
Lornetka na szyję ,siekerka w dłoń , bukłak i suchy prowiant za pazuchę i obserwuj dzikory , czy nie przełażą!!

cioto toksynko mam dla ciebie taka info ze nasza strefe maja zniesc do czystej takze boj sie bo juz za jakis czas popchne partie tucznika i twoich pomyjami karmionych tucznikow nikt nie wezmie heheh
- mytotoksyna1
Podsyłam ci siłę pociągową do wywozu świń!! 

- Załączniki
-
- osoł.jpg (10.88 KiB) Przejrzano 25051 razy
Stan stary Ormowcu Twój guru nie ma skrupułów , tak samo głąbie wychował syna .https://www.youtube.com/watch?v=Y3ARzetFxaY
To pospolici gangsterzy i Ty o tym dobrze wiesz
Ten film też ja zmontowałem
Judytkę Kadzik też Sam Ormowcu wymyśliłem
Miejmy nadzieję że nowej władzy odwagi nie zabraknie aby tą całą mafię osądzić i zapuszkować .
Nowe foto Myko i Stana , Widzieliście

To pospolici gangsterzy i Ty o tym dobrze wiesz

Miejmy nadzieję że nowej władzy odwagi nie zabraknie aby tą całą mafię osądzić i zapuszkować .
Nowe foto Myko i Stana , Widzieliście

-
Ładnie wyszli, do muzułmanów ich
smieci moje gospodarstwo nie wytwarza ale te zdjecie swoich dziewczyn toksyna zachowaj sobie
-
Wojce,nie bardzo wiem o co ci chodzi!!Nagrali ich w 2013 roku gdzie Morawiecki pewnie ani nie myślał że będzie jakimś ministrem.Widziałeś kto tam był???Nie Sikorski,nie Kulczyk czy inny minister tylko czterech biznesmenów i czy jedli ośmiorniczki czy kaszankę to na pewno za swoje a nie publiczne jak dygnitarze PO.Skończ już ten temat bo trafiłeś nim jak kulą w płot!!wojce pisze:Jeżeli nie rozumiesz sensu tej sprawy to już nie moja wina ,oczywiście ,że nowy minister za dużo nie mówił bo już by opublikowali ,siedział i słuchał ,dobrze ,że jadł pewnie kaszankę ,a nie ośmiorniczkiandrzej19570 pisze:A jaki sens ma ta sprawa??Usłyszałeś coś w tefauenie i nawet nie chciało ci się sprawdzić co to było!!!A było wielkie.... nic!!!http://polska.newsweek.pl/afera-podsluchowa-nagrania-minister-mateusz-morawiecki-nagrany-,artykuly,374186,1.html Jak już Lis nie znalazł wiecej to znaczy że z dużej chmury mały deszcz!!Dodatkowo napiszę że jako prezes banku zarabiał 3.6 mln rocznie a jako wicepremier dostanie 170 tyś!!!Mateusz Morawiecki został nagrany, gdy rozmawiał z prezesem PKO BP Zbigniewem Jagiełło, byłym prezesem PGE Krzysztofem Kilianem i byłą wiceprezes PGE Bogusławą Matuszewską – podało Radio Zet. Opublikowało też zapis fragmentu rozmowy.
Rozmowa odbyła się wiosną 2013 r. Dotyczyła ona m.in. ratowania SKOK-ów w kontekście afery w SKOK Wołomin i pomocy publicznej udzielonej PLL LOT. Uczestnicy spotkania krytykowali też wicepremiera Janusza Piechocińskiego, twierdząc, że nie zna się on na gospodarce. Radio ZET podaje, że ze wszystkich rozmówców Mateusz Morawiecki najmniej plotkował.i to że będzie prawie pracował za ponad 20 razy mniejszą stawkę szacunek się należy ,choć pewnie nie jeden pomyślał głupi czy co
- mytotoksyna1
Minister Sprawiedliwości !
..co on może dużego zrobić , duże nic , podniesie wyroki kk o miesiąc ,kwartał i klapa.
O, jakby wprowadził ,przeforsował karę śmierci to ma MÓJ głos i poparcie!
..a tak to wszystko pic , pokrzyczy i koniec.
..co on może dużego zrobić , duże nic , podniesie wyroki kk o miesiąc ,kwartał i klapa.
O, jakby wprowadził ,przeforsował karę śmierci to ma MÓJ głos i poparcie!
..a tak to wszystko pic , pokrzyczy i koniec.
to czyli napisales swoj przyszly zyciorys mi sie podoba
- mytotoksyna1
Gadali o panu Sienkiewiczu ,że powiedział o tej kupie kamieni.
To jest czysta prawda ,chłop ,solidny nic nie skłamał , bo to prawda nad prawdami .
Światem rządzi k..a i złodziej , chyba nikt temu nie zaprzeczy !
..i tak będzie i było i będzie i będzie.
Pozdrawiam.
Można dokooptować analogię do gospodarstwa rolnego !
..kto mówi ,że nie ma szczura lub myszy w zagrodzie to wierutnie kłamie !
..on ,ona zawsze gdzieś jest.
To jest czysta prawda ,chłop ,solidny nic nie skłamał , bo to prawda nad prawdami .
Światem rządzi k..a i złodziej , chyba nikt temu nie zaprzeczy !
..i tak będzie i było i będzie i będzie.
Pozdrawiam.
Można dokooptować analogię do gospodarstwa rolnego !
..kto mówi ,że nie ma szczura lub myszy w zagrodzie to wierutnie kłamie !
..on ,ona zawsze gdzieś jest.
- mytotoksyna1
ziutek pisze:to czyli napisales swoj przyszly zyciorys mi sie podoba
..jak już wybierzesz się pilnować tej granicy wschodniej to zabierz jeszcze kosę i wykoś nieużytki.(trawy ,pokrzywy ,łopuchę i topinambur, Łobodowski też może się trafić -uważaj.)
-
A co to Łobodowski????Ja słyszałem o barszczu Sosnowskiego!!!!!!!
- mytotoksyna1
..co , proszę ?
- Załączniki
-
- pies z uszami dł.jpg (8.22 KiB) Przejrzano 24946 razy
Po co tu byłą premier pani wstawia ?????Mamy nową

o toksyna zrobila sejfi wiedzialem ze z niej suka
-
Ale ty Stan mało wierzący jesteś,pewnie w to też nie uwierzysz???stan1069@o2.pl pisze:
Ty naprawdę wierzysz w to co Hadacz w tych filmikach opowiada ??????????????![]()
![]()
ale pewnie wierzysz , bo jak wklejasz jeszcze filmiki że wycieraczki , taboret i wersalkę prezydent ukradł to o czym z Tobą gadać ???????????
![]()
![]()
póżniej się dziwisz że się forum rozlatuje
![]()
![]()
![]()
Mietek powinieneś wiedzieć że nawet byli prezydenci maja ochronę i na pewno by nie pozwolili taboretu zabrać![]()
![]()
![]()
ten nie lubiany przez Ciebie prezydent przejął urząd po tragicznie zmarłym profesorze , co tam zastał nie wiem ale mnie dziwi ta władza z którą Ty i wiele innych wiążą duże nadzieje![]()
![]()
![]()
przecież to normalne że jak zaginęły dzieła sztuki to zawiadomienie do prokuratora a nie do dziennikarza
![]()
![]()
normalne tez jest że pantofle i meble w piec
![]()
![]()
co chcą osiągnąć nie wiem
![]()
pewnie chcą odwrócić uwagę
![]()
![]()
Jak oczyszczono prezydencką rezydencję. CAŁY RAPORT OTWARCIAhttp://niezalezna.pl/73080-jak-oczyszczono-prezydencka-rezydencje-caly-raport-otwarcia