FORUM
Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
Re: Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
Pozostawię to bez komentarza bezpłodny stary ormowcu

h
Ostatnio zmieniony wtorek 24 maja 2016, 15:23 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jeszcze nikomu nie dali a już zaprzeczają sami sobie
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gruba-kr ... uja/cb83vf
jak zabiorą ulgi , opieke społeczną to patologia będzie imprezować a dzieci będa głodne i chłodne

jak zabiorą ulgi , opieke społeczną to patologia będzie imprezować a dzieci będa głodne i chłodne
Prostytutki do wynajęcia http://www.pudelek.pl/artykul/86576/wpr ... platforma/
Stary wałachu nic nie zaprzeczają , tylko mówią jak jest . Jeśli komuś kasa z kieszeni z nadmiaru wylatuje , to i nie potrzebuje żadnego wsparcia przy wychowywaniu dzieci .

Stary wałachu nic nie zaprzeczają , tylko mówią jak jest . Jeśli komuś kasa z kieszeni z nadmiaru wylatuje , to i nie potrzebuje żadnego wsparcia przy wychowywaniu dzieci .
- mytotoksyna1
Prawda .stan1069@o2.pl pisze:Jeszcze nikomu nie dali a już zaprzeczają sami sobie![]()
![]()
![]()
MOPS już nic nikomu nie da , bo dochód się zwiększy i duży klopsik będzie i zgrzytanie zębów.

Zgrzytanie to ja bym dopiero wprowadził .Dla każdej panny i kawalera powyżej 30 roku życia 50% stawka podatku od dochodu , dodatkowo kolejne 30% za nieposiadanie dzieci . Nie możesz mieć dzieci to się lecz a jeśli i to nie pomaga to adoptuj . Każdy by inaczej do życia podchodził , również prezes Jarosław .
I po 1 000 za każde posiadane dziecko w związku małżeńskim
Wszystkich księżulków i siostrzyczki też bym tym obciążył .Nie chce się jednemu , albo drugiej płaczu dziecka słuchać , to niech buli na tych co ząbkowanie przeżywają .

-
Mietku masz rodzine , warzywa kubote dużo ziemi , świń i pewnie depresje bo zachowujesz się jak największy oszołom świata . jesteś wiecznie nieszczęśliwy ciągle ci wszystkiego mało i wszystkich obarczasz winami .To się leczy ale czasami troche musi potrwać .
Chłopie jak masz dzieci to dla normalnego ojca obowiązkiem jest postarać się je wychować a panstwo jako my ma obowiązek w tym pomóc w miarę możliwości . Żaden chyba normalny ojciec by nie chciał żeby ludzie wypominali mu że państwo jego dzieci chowa , więc człowieku wypowiadaj się za siebie i jak ci ciągle mało to idż pod kościół z kapeluszem i zastanów się nad tym co piszesz bo krzywdzisz rodzine
Chłopie jak masz dzieci to dla normalnego ojca obowiązkiem jest postarać się je wychować a panstwo jako my ma obowiązek w tym pomóc w miarę możliwości . Żaden chyba normalny ojciec by nie chciał żeby ludzie wypominali mu że państwo jego dzieci chowa , więc człowieku wypowiadaj się za siebie i jak ci ciągle mało to idż pod kościół z kapeluszem i zastanów się nad tym co piszesz bo krzywdzisz rodzine
stan wyruszyłes mnie swoją wypowiedzią podwójnie. Raz, bo wygląda na to, że z głębi serca to napisałeś, a drugi, że ani jednej buzki
nie wstawiłeś... no chyba, że łzy wzruszenia zalały mi oczy i źle widzę...

W mojej rodzinie też są wygodniccy co są samotni bo im dzieci w karierze miały przeszkodzić . Matki brat siedzi w Szwecji i jest samotny a i jego siostra też panienka . Oboje po studiach i razem jak małżeństwo jeżdżą po całym Świecie życia używając . Przejadają to co ojciec im zgromadził , a zgromadził nie mało . Teraz jak już starsi się zrobili to co chwila do nas przyjeżdżają , bo się martwią że nie będzie miał kto świeczki na nich zapalić . Nawet plac na naszym cmentarzu sobie wykupili , mimo że jedno w Łodzi a drugie we Szwecji mieszka .
Mietek, przyznaj się, oboje za chrzestnych u Twoich dzieciaków są?:)
Żadne . I nie przyjmę żadnej darowizny od tych darmozjadów
Nawet pięciu minut nie zastanawiałbym się nad takimi podatkami , może tylko nie w tej skali . Bo jakim to prawem ja , Palbo , Lukas , czy Mekka i nasze dzieci mielibyśmy do 65 lat tyrać na rentę do Giedrojcia , czy Ani Grockiej
Nie obciążyłbym tylko wszystkich inwalidów , bo jeśli sami mają kłopoty zdrowotne , to nie można dokładać im problemów związanych z wychowaniem dzieci . Na wszystkich nygusów , nieudaczników życiowych oraz geje i lesbijki nałożyłbym taki podatek "Od nieużytków "I to by na ich świadczenia emerytalne szło .

Nawet pięciu minut nie zastanawiałbym się nad takimi podatkami , może tylko nie w tej skali . Bo jakim to prawem ja , Palbo , Lukas , czy Mekka i nasze dzieci mielibyśmy do 65 lat tyrać na rentę do Giedrojcia , czy Ani Grockiej

-
Mietek dobrze gada
-
Mietek,nie zapominaj o mnie ja mam 3 dzieci i już 5 wnucząt

-
Ciekawe wiadomości o tej obrończyni konstytucji
http://niezalezna.pl/73653-szokujace-zestawienie-emerytura-krzywonos-dwa-razy-wyzsza-od-emerytury-macierewiczaJak deklaruje sama Henryka Krzywonos, w 2014 r. z tytułu emerytury ona uzyskała przychód w wysokości 74 771 zł brutto emerytury. Czyli polityk PO, która wyszła na emeryturę w 2009 r. w wieku 56 lat, miesięcznie otrzymuje z ZUS-u około 6230 zł.
Pytana przez „Super Express” o swoją wysoką emeryturę Krzywonos odparła: „Nie będę się nikomu tłumaczyć. Różne rzeczy się o mnie mówiło i mówi, a ja mam to wszystko w nosie. To moja prywatna sprawa”.
Dla porównania, emerytura generalska Wojciecha Jaruzelskiego wynosiła 6000 zł. Z kolei były komunistyczny nadzorca bezpieki Czesław Kiszczak do końca życia otrzymywał 4100 zł.
A dla takich popaprańców co nic nie mają i kogoś ciągle krytykują i na dodatek na wybory nie chodzą to bym karę chłosty raz w tygodniu orzekł .stan1069@o2.pl pisze:Pewnie że bierz bo po te 500 właśnie dla szmaciarzy wymyślili żeby poszli głosowaćmietko75 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=yrJ_lzYGJdg
Dziś znów krytycznie o tej mafii z opozycji mówili . http://www.tvp.info/14712728/po-przecinku
Ten szmaciarz z Nowoczesnej to chyba niedługo chłosty się doczeka . Namawia i namawia do demonstracji przeciw PISiorom i 12 osób na demonstrację namówił a na samo zapalenie lampek na choince przyszło ponad 100 000 osób![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szmaciarz namawia ludzi aby pięćset złoty na dzieciaka nie brać gdy PISiory ustawę wprowadzą , to ku-rwa Stan mam brać , czy nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To ścierwo wszystkie pomysły Pisiorów ma zamiar torpedować , to ja już się w tym gubię
![]()
![]()
Stan brać te srebrniki , czy nie![]()
Ty kurczę też tekturowym rolnikiem jesteś a dopłaty bierzesz , to ja chyba tym bardziej po pięćset złoty z uniesioną głową będę mógł przytulić .
![]()
![]()
![]()
Patologie w jednym roku bym skasował , wszystkie te odpady społeczne buliłyby podwójnie i basta . Tak bym ich obciążył aby siły nie miały naśmiewać się z ludzi żyjących po Bożemu .
Jak ten Świat ma się normalnie kręcić żeby dla wszystkich starczało , skoro rodziny są coraz mniej dzietne , kawalerów i panienek coraz więcej , no i to zboczenie nowoczesne (geje i lesbii ) Nie dość że władza cały przemysł zniszczyła i ludzie roboty i co za tym idzie kasy nie mają , to jeszcze taki wałach będzie ludziom ubliżał . Guma i zimna woda

i
Ostatnio zmieniony poniedziałek 23 maja 2016, 20:23 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tu są o niej dalsze wiadomości.W rzeczywistości była łamistrajkiem bo wyjechała z zajezdni tramwajem dopiero stanęła nim jak jej prąd z sieci wyłączyli!!!
http://niezalezna.pl/73656-krzywonos-falszywa-legenda-solidarnosci-opozycjonisci-ujawniaja-klamstwa
zaplace 1000 zl za mozliwosc stania w sejmie przy mownicy podczas wystepow Po i Petrusow .Przy odchodzeniu od mownicy kazdego raz metrowa pala i dodatkowe pytanie czy chce cos dodac?
.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 23 maja 2016, 20:23 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
chamów Ci na tym forum bez liku
Mietko pisze:
A dla takich popaprańców co nic nie mają i kogoś ciągle krytykują i na dodatek na wybory nie chodzą to bym karę chłosty raz w tygodniu orzekł .
Patologie w jednym roku bym skasował , wszystkie te odpady społeczne buliłyby podwójnie i basta . Tak bym ich obciążył aby siły nie miały naśmiewać się z ludzi żyjących po Bożemu .
Jak ten Świat ma się normalnie kręcić żeby dla wszystkich starczało , skoro rodziny są coraz mniej dzietne , kawalerów i panienek coraz więcej , no i to zboczenie nowoczesne (geje i lesbii ) Nie dość że władza cały przemysł zniszczyła i ludzie roboty i co za tym idzie kasy nie mają , to jeszcze taki wałach będzie ludziom ubliżał . Guma i zimna woda
[/quote]
Oj Mietko, pogorszyło Ci się i to mocno. Proponuję założyć temat "Co z tym Mietkiem". Czyżby jelonki bokiem wychodziły?
Nie zmuszaj innych, żeby myśleli tak jak Ty. Ktoś ma inne poglądy to według Ciebie "wałach", "szmata" itd, itp.(nie chce mi się szukać innych cytatów).
A dla takich popaprańców co nic nie mają i kogoś ciągle krytykują i na dodatek na wybory nie chodzą to bym karę chłosty raz w tygodniu orzekł .

Oj Mietko, pogorszyło Ci się i to mocno. Proponuję założyć temat "Co z tym Mietkiem". Czyżby jelonki bokiem wychodziły?
Nie zmuszaj innych, żeby myśleli tak jak Ty. Ktoś ma inne poglądy to według Ciebie "wałach", "szmata" itd, itp.(nie chce mi się szukać innych cytatów).
-
A jakieś konkrety oprócz obrażania innych???1963 pisze:chamów Ci na tym forum bez liku
-
Krzywy,a nie widziałeś tego jak wcześniej stan i myto naśmiewali się z Mietka!!Miał już tego dosyć i zaczął się bronić!!
-
Gdzie TY człowieku zapodziałeś te wartości na które się często powołujesz Bóg Honor i Ojczyzna ??????????? one pewnie są Tobie potrzebne jak chorujesz albo cos rozdająStanislaw pisze:zaplace 1000 zl za mozliwosc stania w sejmie przy mownicy podczas wystepow Po i Petrusow .Przy odchodzeniu od mownicy kazdego raz metrowa pala i dodatkowe pytanie czy chce cos dodac?

- mytotoksyna1
Każdy kto przyłożył chociaż paluszek serdeczny do obalenia komuny powinien otrzymywać (jak osiągnie wiek emerytalny wg PIS powinien otrzymywać 6000 złotych netto emerytury .
To są sami generałowie !!!
Cenię tych ludzi to super gwiazdy POLSKOŚCI.
Pani Krzywonos to symbol mądrości i siły - prawda? STANISŁAW , MIETEK , NEMENZIS I JĘDREK (czwórka tenorów , oratorów , mędrców ,bajkopisarzy )..
..kropeczka.
To są sami generałowie !!!
Cenię tych ludzi to super gwiazdy POLSKOŚCI.
Pani Krzywonos to symbol mądrości i siły - prawda? STANISŁAW , MIETEK , NEMENZIS I JĘDREK (czwórka tenorów , oratorów , mędrców ,bajkopisarzy )..
..kropeczka.
- mytotoksyna1
Mieczysława to trzeba śmiechem zawładnąć .andrzej19570 pisze:Krzywy,a nie widziałeś tego jak wcześniej stan i myto naśmiewali się z Mietka!!Miał już tego dosyć i zaczął się bronić!!
..jego miejsce teraz jest u boku pani Le Pen --Marine.
ogarnij się człowieku ! nie czytam twoich postów ale i tak zaczynają mnie irytować, nie są mądre i śmieszne też nie
- mytotoksyna1

W porannych info informowali.
widzisz i magia swiat pierdyknela
A co w tym złego gdyby te cztery grupy takim podatkiem objąć
Pieluch nie kupują , zabawek , wózków , czy łóżeczek też nie , co rok świeżej pary butów też nie potrzebują . Książek i tornistrów taż nie a nawet szkoła nie dla nich .
To jeśli ktoś taki w połowie działań społeczeństwa nie uczestniczy , to nie ma prawa nawet próbować im rządzić , a już szczytem bezczelności jest sugestia że rodzic który pięćset złoty na dziecko od państwa weźmie jest szmaciarzem . Taki gad , to ostatni sort człowieka i tyle . Po kiego hu-ja Petru rozdzielność majątkową wziął tuż przed orzeczeniem majątkowym
Sam będzie machlojki na żony konto robił a zwykłego człowieka będzie zastraszał . Donald też tuż przed startem na Prezydenturę ślub ze "ślubną" wziął aby poparcie mieć większe , ale ciemna masa tego nie widziała i "młodą parę" uwielbiała . Ja za PISem nigdy nie byłem i nie jestem . Pięćset złotych jak będą dawać to wezmę a jeśli status materialny na to mi nie będzie pozwalał to nie zamierzać protestować , ale żaden popaprany wałach nie ma prawa mnie od szmaciarzy wyzywać .

To jeśli ktoś taki w połowie działań społeczeństwa nie uczestniczy , to nie ma prawa nawet próbować im rządzić , a już szczytem bezczelności jest sugestia że rodzic który pięćset złoty na dziecko od państwa weźmie jest szmaciarzem . Taki gad , to ostatni sort człowieka i tyle . Po kiego hu-ja Petru rozdzielność majątkową wziął tuż przed orzeczeniem majątkowym

-
Nie wstyd ci chłopie wyciagac rękę po grosza na dzieci jak uprawiasz warzywa i tyle swiń masz ?????????? kto na te dzieci ma płacic większy podatek osoby samotne co na czynsz nie mają ??? albo małżeństwa bezdzietne które takie nieszczęście dotknęło ????????? to za kogo ty sie uwazasz za reproduktora ????????????
pewnie byś się nadał ale na bezludnej wyspie

-
A ciebie Stan jakie nieszczęście spotkało że nie masz rodziny i dzieci???
-
impotencja

widze ze zachowujecie sie jak rozkapryszone dzieciaki, w pogladach politycznych sie zgadzamy ale to jak ublizacie innym i sie nabijacie poniewaz niektorym sie udalo i sa bogaci zdrowi i maja rodzine[ wspaniala zone i super dzieci] MAM DO WAS PROPOZYCJE obejrzyjcie sie troche i zobaczcie jak wielu ludziom jest niezwykle ciezko nie zawsze z ich winy i jest Im zwyczajnie przykro ze tak sie zycie ulozylo.Jesli chcecie uslyszec smiech PANA BOGA to powiedzcie ze macie zycie ulozone na zawsze i poczekajcie troche krocej lub dluzej.BYC MOZE BEDZIECIE MIELI SZCZESCIE i Pan Bog sie nad Wami zlituje.
-
Stanisławie bardzo szanuje ciebie i innych na forum, ale Stan zawsze każdemu dojebie, i sobie podsmiechujki rob ze wszystkich, to czemu my sie z niego nie możemy pośmiać, trakruje go jego miarą.
Przyznaje sie że głosowałem na Petru ,ale tym którzy głosowali na pis-dzielców dziś współczuje bo muszą patrzeć w jakie bagno nas Polaków wsadzili, a niestety to dopiero początek . Ta marjonetka w pałacu prezydenckim chyba zapomniała po co ludzie na niego głosowali ,teoria że jest wszystkich a jest?dla wybranych

Kolego to ja współczuję Tobie że chciałeś Polakom drugi plan Balcerowicza zafundować większość jednak chciała dobrze i poparła PiS 

[?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 23 maja 2016, 20:21 przez nemezis, łącznie zmieniany 3 razy.
Przynajmniej ta opcja polityczna nie boi się mówić prawdy i jej przewodniczący nie zakrywa ile ma kasy ,a Jarek 15000 oszczędności i Mistrz Antek Smoleński 2500 PLN
przecież to kpina totalna . Nic w życiu nie bywa doskonałe ,ale wolę żeby rządzili ludzie którzy przynajmniej nie koloryzują rzeczywistości niż tacy którzy nie znają sie na kolorach
i wmawiają innym że czarne to białe a białe to czarne 

andre ale sobie wybrałeś idola
trochę odpocznij od telewizji i włącz samodzielne myślenie

-
Andre,Petru właśnie krótko przed podaniem ile ma kasy zrobił rozdzielność majątkową z żoną by tego do końca nie ujawnić
http://fakty.interia.pl/polska/news-se-petru-bogatszy-niz-wynika-z-oswiadczenia-majatkowego,nId,1933874#utm_source=fb&utm_medium=fb_share&utm_campaign=fb_share&iwa_source=fb_share
-
A tu macie obrazki na dobranoc !!!
- Załączniki
-
- petru.jpg (35.26 KiB) Przejrzano 24441 razy
-
- macie.jpg (46.04 KiB) Przejrzano 24441 razy
-
Miałem się już wcale nie odzywać
Andre napisał że głosował na Nowoczesną i co ???????????? i fanatycy go chcą zjeść
trzeba stąd spierdalać bo ta zaraza człowieka przez komputer wpierdoli
mnie wmawialiście pisdzielce że troluje
przeczytajcie jaka jest wasza reakcja na to że inaczej widzi Andre to co się w Polsce dzieje ???? piszdzielce
TFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Andre napisał że głosował na Nowoczesną i co ???????????? i fanatycy go chcą zjeść
trzeba stąd spierdalać bo ta zaraza człowieka przez komputer wpierdoli

mnie wmawialiście pisdzielce że troluje

-
Ja mu pokazuje grzecznie że się myli w ocenie Petru.Twierdził także że Macierewicz kłamał w oświadczeniu majątkowym i też mu pokazałem gdzie idą jego pieniądze!!Sam jesteś pizda nie chłop a się tu rzucasz jak burek na kości
- mytotoksyna1
Dobrze , mądrze pojmujesz rzeczywistość !andre pisze:Przynajmniej ta opcja polityczna nie boi się mówić prawdy i jej przewodniczący nie zakrywa ile ma kasy ,a Jarek 15000 oszczędności i Mistrz Antek Smoleński 2500 PLNprzecież to kpina totalna . Nic w życiu nie bywa doskonałe ,ale wolę żeby rządzili ludzie którzy przynajmniej nie koloryzują rzeczywistości niż tacy którzy nie znają sie na kolorach
i wmawiają innym że czarne to białe a białe to czarne
-
Są jakie dobre nakładki na ekran laptopa żeby się tym qurest...m nie zarazić ????????????
Widzę, że wielbiciele poprzedniej opcji rządzącej mają wielki problem z funkcjonowaniem i dopada ich wirus dzikiej zwierzyny (czyt Tomasza lisa). 

Większość leni śmierdzących tego forum jeszcze śpi o tej porze dnia , a moje dzieci i nie tylko moje już w autobusie siedzą i do szkoły jadą . Złodzieje z PO kraj tak zrestrukturyzowały że rodziny nie mają na życie . Dzieci jest coraz mniej , szkół co za tym idzie podobnie i dzieciaki coraz dalej są dowożone . Taki wałach jeden z drugim nie ma zielonego pojęcia jak życie wygląda , bo śpi do południa i jeszcze głos podnosi . Wstawaj szmaciarzu jeden z drugim codziennie przed szóstą rano bo i pięciolatki od decyzji PO też muszą nie jedne wstawać i dopiero popaprańcu będziesz coś o życiu wiedział .
Robię sobie adwent od tego forum , bo tu jest coraz więcej fanatyków niż normalnych ludzi .
Robię sobie adwent od tego forum , bo tu jest coraz więcej fanatyków niż normalnych ludzi .
- mytotoksyna1
Mietko !!!
..zrób coś -czepiają się mnie !!!
..zrób coś -czepiają się mnie !!!
- mytotoksyna1
Morawiecki kandydatem na prezesa NBP?
Mateusz Morawiecki ma zostać prezesem narodowego Banku Polskiego. Taką informację podała "Gazeta Finansowa". Morawiecki jest wicepremierem i ministrem rozwoju w rządzie Prawa i Sprawiedliwości.
Osobiście ,popieram , to byłby dobry wybór.
Mateusz Morawiecki ma zostać prezesem narodowego Banku Polskiego. Taką informację podała "Gazeta Finansowa". Morawiecki jest wicepremierem i ministrem rozwoju w rządzie Prawa i Sprawiedliwości.
Osobiście ,popieram , to byłby dobry wybór.