FORUM
Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
Re: Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
już tu raz pisałem jak oglądam telewizję "polską" moja 8letnia córka najpierw pyta dlaczego ciągle jest ten pan (petru) a później chce żebym zmienił kanał i zaraz opószcza pokój z tewlewizorem. Podobno 400zł można było zarobić za udział w marszu Komitetu Ochrony Dupy
to pis-u nie przebili bo on obiecał 500 

widziałem gdzieś też takie tłumaczenie: Koryto Odstawiono Daleko... Jakby nie było, my i tak musimy za.....ć dalej i nikt za nas tego nie zrobi....
ale jak by nam kilka kg spadło z tego woza który musimy ciągnąć dalej zajedziemy
No nie przebili ale tym co najgłośniej krzyczeli <Precz z kaczorem> to na koniec wypłacali 300 zł premie1963 pisze:to pis-u nie przebili bo on obiecał 500

- mytotoksyna1
.to jest prawdziwa rzeczywistość , to jest prawdziwa telewizja, tu koryto dla każdego.
..nikt się nie obraża .
ŻubryOnline — Lasy Państwowe
..nikt się nie obraża .
ŻubryOnline — Lasy Państwowe
-
Jak pis nie przejmie tv, to będzie kiszka, takiej manipulacji jak teraz to nie bylo chyba nigdy, oni teraz piersola ze biale to czarne a czarne to białe. A o swetrze caly czas pitola
300pln to jak za psa ,tfu za kota chciałem powiedzieć 

- mytotoksyna1
Alpaki , głuptaki - toć ,czy telewizyja jest tylko jedna ,so telewizyje ,że na palcach trza liczyć , do wyboru do koloru.turbogrocho49 pisze:Jak pis nie przejmie tv, to będzie kiszka, takiej manipulacji jak teraz to nie bylo chyba nigdy, oni teraz piersola ze biale to czarne a czarne to białe. A o swetrze caly czas pitola
-
Z Bydgoszczy jechał autobus ale to każdy chętny na wyjazd miał płacić 50 zł za przejazd1963 pisze:to pis-u nie przebili bo on obiecał 500
No i znów Petru na piedestale , tylko teraz nie chce się przyznać . Prokuratura wszczęła dochodzenie , prokuratura też się wzięła , prokuratura rozpoczęła własne dochodzenie . A to nie prokuratura , tylko ten pierd-olony Petru złożył zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa w przyszłości . To sprawy same nie mogą się toczyć , tylko zapobiegawczo prokuraturę trzeba wzywać
Jeszcze nie ma żadnych zarysów jakiejś tam ustawy antyterrorystycznej a Petru już ma co do niej zastrzeżenia i już przeciw niej protestuje . .AŻ Lisowa zwróciła oszołomowi uwagę że jeszcze nikt nic o tej ustawie żadnego szczegółu nie mówił , to i nie ma się do czego odnosić . No ja pier-dolę
Dotarło do tej hołoty że Pisiory prawo radykalnie chcą zaostrzyć i konfiskaty mienia dla złodziei szykują i z tond ta histeria . Pisiory nikogo na ulicę nie wyprowadzali gdy konstytucję łamali przy ostatnim wyborze sędziów na zapas , tylko normalnie , po ludzku głośno krzyczeli i to wszystko

Jeszcze nie ma żadnych zarysów jakiejś tam ustawy antyterrorystycznej a Petru już ma co do niej zastrzeżenia i już przeciw niej protestuje . .AŻ Lisowa zwróciła oszołomowi uwagę że jeszcze nikt nic o tej ustawie żadnego szczegółu nie mówił , to i nie ma się do czego odnosić . No ja pier-dolę
Dotarło do tej hołoty że Pisiory prawo radykalnie chcą zaostrzyć i konfiskaty mienia dla złodziei szykują i z tond ta histeria . Pisiory nikogo na ulicę nie wyprowadzali gdy konstytucję łamali przy ostatnim wyborze sędziów na zapas , tylko normalnie , po ludzku głośno krzyczeli i to wszystko

-
Myslisz ze ONI o tym niewiedza ,maja w oczach strach i dlatego ten kwik i skowyt
-
Żeby ukarać złodzieja to nie potrzeba ani rządzić ani wyborów wygrać
a żeby wygrać wybory to trzeba opowiadać że się będzie złodzieja gonić

Takie tam spojrzenie dziennikarza sportowego m in na obecny polityczny bajzel.
http://weszlo.com/2015/12/15/jak-co-wto ... owski-138/
http://weszlo.com/2015/12/15/jak-co-wto ... owski-138/
- mytotoksyna1
Czyli idąc za narzuconą przez panią Myko zasadą że jeśli ktoś choć w niewielkim stopniu przyczynił się do obalanie komunizmu to należy mu się wysoka renta , to za walkę z tymi komunistami z Trybunału PiSiotą też dodatek do renty należałoby zagwarantować . Natomiast za syzyfową walkę ze złodziejami z do niedawna dotychczasową władzą to pewnie i Nobla można by im przyznać . Przecież to wszystko jest aż straszne , aż nieprawdopodobne i przerażające i mało kto miałby odwagę z taką mafią zaczynać .

Ja wczoraj stwierdziłem że kończę z oglądaniem programów informacyjnych- chociaż na PiS nie głosowałem to niestety tego nie da się już ogląda, to nie jest dziennikarstwo- to jest czysta propaganda
To Łukasz za Twoim ciosem .http://wpolityce.pl/media/275140-tylko- ... owiedzenia
- mytotoksyna1
Mietko - ty jesteś taki obcykany , to załóż partyje.
P.S.J.-bamba ,bum ,bamba bom.
PSJ (pogromcy skorupy jajecznej)
P.S.J.-bamba ,bum ,bamba bom.
PSJ (pogromcy skorupy jajecznej)

po wczorajszym wieczorze calkiem mi TVP obrzydla TVN I POLSATU wogole nie ogladam
Ja na PIS jeszcze e życiu nie głosowałem ale coraz bardziej zaczynam im kibicować.
-
Już na pokazywał
czyżby kaczor rozdziobał ??????????
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/ugrupowa ... cow/chc0qt

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/ugrupowa ... cow/chc0qt
To teraz Brzydal zadajmy sobie pytanie ;Jaki nasz dopiero czeka chaos o telewizji , gdy bPISiory będą to wszystko prostować
Skoro jeden z największych kłamców i oszustów jest przed media kreowany na "nowego " polityka .
Przed chwilą w Stoczni Gdańskiej prezydent Duda przemawiał na uroczystości związane za Stanem Wojennym . W Trfam wystąpienie pokazywali , ale w innych mediach wątpię aby to pokazali bo tak stanowcze było to wystąpienie zarówn prezydenta , jak i ludzi tam zgromadzonych . Już w Polsacie leciał tylko króciutki urywek , dosłownie parę sekund .

Przed chwilą w Stoczni Gdańskiej prezydent Duda przemawiał na uroczystości związane za Stanem Wojennym . W Trfam wystąpienie pokazywali , ale w innych mediach wątpię aby to pokazali bo tak stanowcze było to wystąpienie zarówn prezydenta , jak i ludzi tam zgromadzonych . Już w Polsacie leciał tylko króciutki urywek , dosłownie parę sekund .
wszystko idzie w tym kierunku ze z pisu odejdzie cześć[normalnych] posłów ,wotum nieufności i do domu
i wtedy juz nie zaglosuje na Kukiza tylko na PIS i wtedy moze miec 42% albo lepiej i Psl moze poplynac i co wtedy.To jest rozmowa typu "coby bylo jakby babcia miala wasy"
-
Już kiedyś odeszła część z PIS-u i co było??Teraz na kolanach wracali,np Ziobro Kurski i inni!!Drugi raz tego błędu nie popełnią,nie licz na to!!1963 pisze:wszystko idzie w tym kierunku ze z pisu odejdzie cześć[normalnych] posłów ,wotum nieufności i do domu
dokladnie , licze na cztery lata dobrych rzadow a potem ocenimy, a ze swinie krzycza jak sieje odgania to normalne, na to liczyli napewno
Wczoraj w republice jeden pisior mówił że cyrk w sejmie dopiero się zacznie. Im świnie będą dłużej i dalej od koryta tym będą głośniej kwiczeć
:-)

właśnie ogładałem w trwam fragment przemówienia prezydenta Andrzeja Dudy w stoczni gdańskiej i muszę się przyznać że jak w drugiej turze oddałem mu swój głos nie dowieżałem ale myliłem się, coraz bardziej mnie pozytywnie zaskakuje oby tak dalej ! myślę że im sie uda okomunizować ten kraj
o takim prezydencie to nawet nie marzylem.Jestem z niego dumny.Prezencja przewyzsza poprzednich o sto lat.
- mytotoksyna1
Treść tego przemówienia byłaby dobra i nośna w roku 1990.brzydal pisze:właśnie ogładałem w trwam fragment przemówienia prezydenta Andrzeja Dudy w stoczni gdańskiej i muszę się przyznać że jak w drugiej turze oddałem mu swój głos nie dowieżałem ale myliłem się, coraz bardziej mnie pozytywnie zaskakuje oby tak dalej ! myślę że im sie uda okomunizować ten kraj
...gdzie chceta szukać komunistów .
..lewicy ni ma w sejmie , Jaruzelski ,Kiszczak w grobach .
..oj dowcipnisie z was brzydal i Stanisław.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nie musze ich szukac ja ich po prostu znam.. Wielu poustawianych na pare pokolen .Wielu ma po kilkaset ha ,byle zaklady panstwowe i caly czas zyja ponad przecietna .Nowe lexsusy , mercedesy a w latach osiemdziesiatych nawet wlasnego samochodu nie mieli.
Polska
- Załączniki
-
- 12346527_1059680160708854_5883698934220157833_n.jpg (29.08 KiB) Przejrzano 27802 razy
zapisz sobie Stasiu dzisiejszą date i za jakiś czas ,myśle ze niezbyt odległy,odśwież pamięć i sprawdz czy pis bedzie bliżej 42 czy 20%Stanislaw pisze:i wtedy juz nie zaglosuje na Kukiza tylko na PIS i wtedy moze miec 42% albo lepiej i Psl moze poplynac i co wtedy.To jest rozmowa typu "coby bylo jakby babcia miala wasy"
- mytotoksyna1
Stanisław ten z wiosłami na obrazku to ja.
Tak te Polskę muszę ciągnąć , a i tak teraz stoi w miejscu.
Tak te Polskę muszę ciągnąć , a i tak teraz stoi w miejscu.
- mytotoksyna1
...wyszperałeś super fotkę ! 

[.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 23 maja 2016, 20:08 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie no , chyba na upominki świąteczne chociaż coś zostawił

Nauczeni doswiadczeniem teraz przychodza w nocy i w.... na zbity pysk z nienacka! Jak dawali złodziejom czas na spakowanie to ino gołe ściany zostawały

- mytotoksyna1
...och klakery , zanim prawda ubierze buty , to kłamstwo obiegnie kulę ziemską !
A co myślałeś że o rodzinie mógł by zapomnieć z tego co pamiętam to trochę ich tam ma do obdarowaniamietko75 pisze:Nie no , chyba na upominki świąteczne chociaż coś zostawił![]()
![]()
![]()

-
[quote="mytotoksyna1"]...och klakery , zanim prawda ubierze buty , to kłamstwo obiegnie kulę ziemską ![/quote \] Właśnie tak się myto wczoraj stało,zobacz co do wieczora zostało z tej informacji podanej przez TVN i GW,prawdy zostało tyle że akcja była w nocy a wszystko inne kłamstwo!!
- mytotoksyna1
Andrzej masz prawdę ; takie akcje , żeby był donioślejszy wydźwięk w społeczeństwie trzeba przeprowadzać tylko o godzinie 2 w nocy , no może kwadrans po drugiej i tylko 13 w piątek !andrzej19570 pisze:mytotoksyna1 pisze:...och klakery , zanim prawda ubierze buty , to kłamstwo obiegnie kulę ziemską ![/quote \] Właśnie tak się myto wczoraj stało,zobacz co do wieczora zostało z tej informacji podanej przez TVN i GW,prawdy zostało tyle że akcja była w nocy a wszystko inne kłamstwo!!
ale jak po swinki przyjezdzaja w niedziele o 5 to jest wporzadku .Zolnierzu rozkaz .TAK JEST!!!!!Pojebany narod[czesciowo]