Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory

Awatar użytkownika
lukas1982

Re: Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory

Post autor: lukas1982 »

To niesamowite: PO wysyła na niewygodnych dziennikarzy i opozycję służby specjalne i jest ok. PiS toczy spór prawny i zagraża demokracji.
stan1069@o2.pl

Post autor: stan1069@o2.pl »

Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Post autor: mytotoksyna1 »

..och , życie , życie.
..och ,polityka ,polityka.
mietko75

Post autor: mietko75 »

Stanie , przez te Twe próby zmiany tematu to tylko udowadniasz wszystkim o tym ze jesteś zawodowym trollem :oops: :oops: Taki stary , a taki głupi :oops: :oops:
andrzej19570

Post autor: andrzej19570 »

Jak kogoś idolem jest Urban to czego się można spodziewać!!!!!
stan1069@o2.pl

Stanislaw

Post autor: Stanislaw »

stan zasmiecasz tylko forum i jestes slepy, chociaz nie , bledy wykorzystujesz, a to troche o Tobie https://www.youtube.com/watch?v=Mh2ZrLhwWdM Nowa partia KORYTO https://www.youtube.com/watch?v=yPO7iOq ... _950017861
Stanislaw

stan POWIEDZ CO MASZ DO ZARZUCENIA KACZYNSKIEMU <KONKRETY .
stan1069@o2.pl

Stanislaw

Dziekuje.NON KOMENT.
jarekw

Post autor: jarekw »

https://www.youtube.com/watch?v=EyYHQn7pzSY

Warto posłuchać również innych felietonów Pana Michalkiewicza.

To jest ostatni filmik Maxa Kolonko:
https://www.youtube.com/watch?v=EJXUY3M_HPk
Ponad milion odsłon, mam nadzieje, że Polska się budzi!
stan1069@o2.pl

Dzisiaj oglądałem nie pamiętam przez kogo reklamowany tutaj program rolniczy na TRWAM i aż się boję tego jak się ludzie obudzą :lol: :lol: :lol:
Stanislaw

tez ogladalem,stan konkrety co nie halo? Chyba ze to ze z Torunia?
brzydal

Post autor: brzydal »

Ja też oglądałem, może redaktor jakichś najwyższych lotów nie jest ale przynajmiej da się politykom wypowiedzieć i co najważniejsze nie sieje lewackiej propagandy. Telewizji publicznej, tvn i polsatu ogladać juz sie poprostu nieda. Albo ktoś ma własny rozum i myśli albo ogląda polsat new, tvn 24 czy tvp. Niemogę na to patrzeć jak media wbijają ludziom do głowy jedyną wg. nich słuszną ideologię, komunistyczne filmy propagandowe to przy tym pestka.
jarekw pisze:https://www.youtube.com/watch?v=EyYHQn7pzSY

Warto posłuchać również innych felietonów Pana Michalkiewicza.

To jest ostatni filmik Maxa Kolonko:
https://www.youtube.com/watch?v=EJXUY3M_HPk
Ponad milion odsłon, mam nadzieje, że Polska się budzi!
stan1069@o2.pl

Najwyższych lotów to byli ci co dzwonili i zadawali pytania , jak by jeszcze młodzi byli to bym się nie dziwił bo wiadomo dopalacze i inne używki :lol: :lol: :lol: :lol:
andrzej19570

Stan,sorry że się znów ciebie czepiam ale ty wszystkich krytykujesz,że każdy jest po dopalaczach albo jakis inny a powiedz czego ty się w życiu dorobiłeś jak jestes taki mądry!!!Ja mogę napisać o sobie,Mat mnie zna i może potwierdzić czy prawde piszę czy nie!!
stan1069@o2.pl

Ale jesteś gościu przyjeba... :lol: :lol: :lol: :lol:

łatwiej wielbłądowi przejść przez ucho igielne niż bogatemu wejść do królestwa niebieskiego :mrgreen: :mrgreen:
andrzej19570

No widzisz to jest twoja odpowiedź że jestem poje!!!Nie jestem bogaty,bez przesady,nie mam dużo ziemi na której i tak nikt nie zostanie,ale mam 3 córki,2 wnuki,3 wnuczki i to jest największa radość!!
stan1069@o2.pl

A MAT to nieślubna radość ????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: bo na zbieżność charakteru mi nie pasuje :lol: :lol: :lol:
Stanislaw

Jak niema sily argumentow to trzeba przeciwnika osmieszyc i najlepiej zniszczyc i to chca zrobic z POLAKAMI zlodzieje z KOD Komitet Obrony Dochodow,Stan czy Ty do nich nalezysz bo myto zmadrzal i widzi co zostawila komuna .Data powstania trybunalu konstytucyjnego 1984. https://www.youtube.com/watch?v=cUzeYPk22jc
stan1069@o2.pl

Ja tam nie boję się że pis narobi krzywdy Polsce ,póki co chcą zrobić dużo a to by wskazywało na to że nie zrobią nic ale wygrali to niech rządzą . Ale z tego co widzę to przegłosować można wszystko :lol: :lol: :lol: a wiadomo jaki będzie wynik następnych wyborów ????????????? no i co zrobicie jak Wam każą chodzić na uszach ????????? a trybunał nie zawetuje ??????????? wtedy Wam trybunał będzie potrzebny :lol: :lol: :lol:
Stanislaw

ciekawe czy odwazy sie wyjsc bez ochrony http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... aid=1163d3 Podoba mi sie jeden z komentarzy "uwazaj bo na ulicy sa latarnie"
mietko75

andrzej19570 pisze:Stan,sorry że się znów ciebie czepiam ale ty wszystkich krytykujesz,że każdy jest po dopalaczach albo jakis inny a powiedz czego ty się w życiu dorobiłeś jak jestes taki mądry!!!Ja mogę napisać o sobie,Mat mnie zna i może potwierdzić czy prawde piszę czy nie!!
Wielu się dziwi że toto jest samotne , tylko ja akurat nie rozumie tego zdziwienia . Która by chciała z takim pacanem bez własnego rozumu siedzieć . Musiała by ślepa i głucha być i z własnym zapleczem finansowym , to by i może jakoś
wytrzymała . Leniwe , kłótliwe , bez własnego rozumu ,i z pustym portfelem :oops: :oops:
stan1069@o2.pl

Mietek !!! fundamentem małżeństwa jest miłość a nie stan portfela i teść badylarz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ty tu Mietek nie marnuj czasu tylko pilnuj bo w KUTNIE podobno będzie minister i będzie rozdawał cebule dymke :lol: :lol: :lol: :lol: bo jak byl u Piera to przegapiles :lol: :lol:
F1

Post autor: F1 »

stan1069@o2.pl pisze:Ja tam nie boję się że pis narobi krzywdy Polsce ,póki co chcą zrobić dużo a to by wskazywało na to że nie zrobią nic ale wygrali to niech rządzą . Ale z tego co widzę to przegłosować można wszystko :lol: :lol: :lol: a wiadomo jaki będzie wynik następnych wyborów ????????????? no i co zrobicie jak Wam każą chodzić na uszach ????????? a trybunał nie zawetuje ??????????? wtedy Wam trybunał będzie potrzebny :lol: :lol: :lol:
Stan wez się za robote bo zegar biologiczny bije i konar może nie zapłonąć :wink:
F1

stan1069@o2.pl pisze:Ale jesteś gościu przyjeba... :lol: :lol: :lol: :lol:

łatwiej wielbłądowi przejść przez ucho igielne niż bogatemu wejść do królestwa niebieskiego :mrgreen: :mrgreen:
Nie pisz zdań których znaczenia nie rozumiesz 8)
andrzej19570

[/quote]
Stan wez się za robote bo zegar biologiczny bije i konar może nie zapłonąć :wink:[/quote] Zrobić to nie trudno ale trzeba jeszcze utrzymać i wychować a z czego jak nic się nie opłaca i robić się nie chce!!! :D :D On jak jego idol Urban mówił że rząd się sam utrzyma!!
mietko75

stan1069@o2.pl pisze:Mietek !!! fundamentem małżeństwa jest miłość a nie stan portfela i teść badylarz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ty tu Mietek nie marnuj czasu tylko pilnuj bo w KUTNIE podobno będzie minister i będzie rozdawał cebule dymke :lol: :lol: :lol: :lol: bo jak byl u Piera to przegapiles :lol: :lol:
Miłość pacanie to przechodzi jak i sraczka :lol: :lol: Czasami łapie i puszcza . Żeby związek był trwały obie strony muszą mieć w miarę równo w głowie ułożone . Widzisz łolamo ja jestem tylko po podstawówce , a moja ślubna studia skończyła , jest ładna , zgrabna, i cura Badylarza :P
Ten co wtedy w Kutnie był to tu przecież fujaro pisał że żadnego ministra na spotkaniu nie było , a Ty Trollu swoje pierdo-lisz .
stan1069@o2.pl

Mietek zapisałbyś się do jakiejś zawodówki zaocznie , poszedłbyś ze dwa razy i miałbyś wykształcenie niepełne zawodowe :lol: :lol: :lol: do szkoły się nie chciało chodzić !! a teraz narzekasz że podlewać musisz w nocy a w dzień warzywa pęczkować i duńczyki tuczyć :lol: :lol: :lol: a co Ty byś chciał po podstawówce leżeć ?????????????
pio

Post autor: pio »

Stan a czy ty jeszcze prawiczek jesteś że taki nie wyżyty.
stan1069@o2.pl

Następny się znalazł :lol: :lol: :lol:
mietko75

Ja nygusie nie leżę bo taki mam charakter . 50h sam ogarniam i przy darmozjadach też mi nikt nie pomaga , a i na piłkę mam czas , turnieje tenisa też potrafię wygrywać . Maszyny mam wszystkie nowe , mimo że ojciec parę starych gratów mi oddał .Żonka 5 lat młodsza i czworo dzieci też miałem czas jej zrobić . A Ty stary nygusie aby tylko siedzisz przy klawiaturze i wypociny Swoje wystukujesz , tylko kto Ci świeczkę na grobie leniu bez ambicji zapali . Ja bez szkoły bym Cię pacanie pięć razy przehandlował zanim byś się zmiarkował :mrgreen: :mrgreen:
Stanislaw

Mietek daj spokoj prymusie, zaraz nas pogodza http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

..akurat Sienkiewicz to jeden z mądrzejszych chłopów w Polsce.
brzydal

Auf Wiedersehen Newsweek Polska !!! precz z hieną roku !!! https://www.youtube.com/watch?v=NqvwHQnCG18
mietko75

Doba nie minęła od wyemitowania i już pięćset tysięcy wyświetleń . :shock: :shock:
F1

Kto oglądał wczoraj Lisa ?Szopka normalnie Neonówka to przy nich wysiada :lol:
brzydal

oglądałem przez góra 5 sekund aby spojrzałem że jest toważystwo wzajemnej adoracji czyli kaziu marcinkiewicz zużyty przez izabell i zachodnie banki, jak by miał odrobine honoru to by sie w telewizji nie pokazał sprzedawczyk
andrzej19570

Ja podobnie jak Brzydal,nie mogłem dłużej na to patrzeć jak 5 sek!!A tu o Kaziu poczytajcie jaki dobry chłop!
Kolejna rozprawa rozwodowa Marcinkiewicza i Isabel! Ale smutny widok!
http://www.pomponik.pl/plotki/news-kole ... Id,1947067
F1

Ja to jeszcze w nocy na Poloni drugi raz obejrzałem bo się przebudziłem i myślałem że to był sen :lol: :lol: jak wykształceni ludzie mogą takie farmazony opowiadać to Mietka podstawówka to jak doktorat 8)
stan1069@o2.pl

Po co Wy ludzie takie programy oglądacie ??????? chcecie nienawiść spotęgować jak Wicia w kargulach jak na sąsiadkę patrzył ??????????? :lol: :lol: :lol:
jarekw

Post autor: jarekw »

https://www.youtube.com/watch?v=0LiTlk91d0Y

Prof. Wolniewicz jak zwykle z trafnymi spostrzeżeniami. Polecam!
krzywy

Post autor: krzywy »

brzydal pisze:oglądałem przez góra 5 sekund aby spojrzałem że jest toważystwo wzajemnej adoracji czyli kaziu marcinkiewicz zużyty przez izabell i zachodnie banki, jak by miał odrobine honoru to by sie w telewizji nie pokazał sprzedawczyk
Ja się Wam mocno dziwię, że Wy takie programy oglądacie. Kilka razy na to przypadkowo trafiłem i po chwili zmieniłem program. Co niektórzy na tym forum to masochiści. Nie podoba Mu się, ale na siłę ogląda, żeby innym się pochwalić na forum, jak On się poświęca dla Ojczyzny. Jak ja nie lubię jakiejś muzyki (choć z góry się nie nastawiam do tego w ten sposób, może poza jazzem- tego nie trawię), to się cofam o 31-32 lata i słucham teraz:
www.youtube.com/watch?v=p2OfLUGHi48
Te linki, które podajecie i licznik bije. Jak ktoś otworzył to nie znaczy, że obejrzał. A tym bardziej, że to popiera. Ja już nie otwieram. Mało wiarygodne.
Co mądrego może powiedzieć taki Kolonko. Przecież każdy normalny, myślący człowiek to wie.
A linki dotyczące nas wszystkich (np ASF) , co podaje Marucha, to raptem otwierało kilka -naście, -dziesiąt osób.
fix

Post autor: fix »

Na szczęście już po lisie :)
A Kolonko jak zwykle w formie i do rzeczy.
Mietko, Max ma zawsze dużo wyświetleń w krótkim czasie od emisji swojego odcinka,
na jego odcinki się czeka jak kiedyś na Dynastie :)
Krzywy masz szczęście że jesteś myślący.
Jak koledze pokazałem filmiki Kolonko przed wyborami to mu się kierunek polityczny zmienił. Łykał wszystko z telewizji jak młody pelikan. A jak obejrzał filmik jeden, drugi to nagle zaczął rozumieć niektóre sprawy i patrzeć na nie z innej strony.
Linki z ASF też się czyta i z innych portali rolniczych także. Idąc Twoim tokiem rozumowania to
po co oglądać filmiki i artykuły o ASF przecież każdy myślący wie jak sprawa wygląda :twisted:
mietko75

Dokładnie :!: :!: Krzywemu od tej propagandy klepki w głowie zakleszczyły się jak skrzynia u C360 i jedzie bez możliwości zmiany . Śrubokręta jak kobita nie znajdzie , to po Krzywym :lol: :lol:
stan1069@o2.pl

Ludzie !!!! milion Polaków otworzyło filmiki Kolonko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: milion ludzi to nawet dostępu do internetu nie ma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chodzi mi o tych co umieją włączyć komputer :lol: :lol: bo w domu to może ma ponad milion :lol: :lol:
Stanislaw

Milion to tylko 3% Polakow .Stan niewiem jak u Ciebie ,w mojej wsi w kazdym domu internet i potrafi skorzystac kazdy do 40 a pozniej jest roznie ale chetnie ogladaja jak Im sie wlaczy YT
mietko75

W mojej wiosce podobnie jak u pana Stanisława , tylko moi sąsiedzi , dwaj starsi kawalerowie internetu nie mają . Młodsze pokolenie to i stacjonarny i jeszcze w telefonach internet ma .
Filmik Maxa o tym trybunale to ja tu pierwszy wklejałem , a pokazał mi jeden z sąsiadów , młody chłopak co SGGW w tym roku skończył .
Stanislaw

Europa ma troche inne problemy niz PIS i jego rzady
Załączniki
1098142_725197457614864_2266450688642707282_n.jpg
1098142_725197457614864_2266450688642707282_n.jpg (42.36 KiB) Przejrzano 25782 razy
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Stanisław - na podwórzu u siebie robiłeś to zdjęcie.
Obecny konflikt z islamistami trzeba rozwiązać , rozmowami , rozmowami , rozmowami.....
Kula ziemska jest jedna , a żyć na niej chcą miliardy ludzi.
ODPOWIEDZ