FORUM
Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
- mytotoksyna1
Re: Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory
Aktuator RE548080 John Deere .
..trochę , słono - 5500 złotych.
..trochę , słono - 5500 złotych.

- mytotoksyna1
Osłona Chłodnicy R52362 John Deere -350 złotych. 

https://www.youtube.com/watch?v=vb4oJ_ZRy-c
I tego gangu jeszcze bronią POwcy .
I tego gangu jeszcze bronią POwcy .
Mam pytanie, kupujecie juz paliwo na nowych zasadach?
Macie te smieszne obowiazkowe dwuplaszczowe zbiorniki z atestem?
Macie te smieszne obowiazkowe dwuplaszczowe zbiorniki z atestem?
- mytotoksyna1
Wtryskiwacz SE501924 John Deere
1689 złotych polskich.

1689 złotych polskich.

wtryskiwacz kompletny MTZ 82 ORYGINAŁ NOWY 75zł.
Mnie wczoraj przywieźli 1000l i zbiorniki obowiązują tylko dostawców . Jakieś niby deklaracje mejlem mamy wysyłać , ale to też chyba nas nie dotyczy . Próbowałem wczoraj z chłopakiem wypełnić i wysłać ten formularz , do momentu aż szwagier przyjechał i powiedział ,że czytał iż rolników te oświadczenia nie dotyczą . Dotyczą tylko tych , którzy działalność pozarolniczą prowadzą.
-
https://www.youtube.com/watch?v=b3TPliAHyi8 Gorszy sort,prawdziwa historia!!
- mytotoksyna1
Para cepów DQ 43067 John Deere - 640 złotych .
...to jedna teraz świnia .
...to jedna teraz świnia .
Zaczerpnięte z twittera:
Pytanie retoryczne: Czy wysyłanie uchodźców do krajów niedemokratycznych, gdzie panują reżimy Kaczyńskiego i Orbana, nie jest aby rasizmem?

Pytanie retoryczne: Czy wysyłanie uchodźców do krajów niedemokratycznych, gdzie panują reżimy Kaczyńskiego i Orbana, nie jest aby rasizmem?

Ale , jak się te ku-rwy POwskie motają z tymi muzułmanami
Chcą , nie chcą , chcą . Sku
rwysyn uciekł do Brukseli i jeszcze z tamtego miejsca dobija własny kraj .
A gdzie będą uciekać rodowici Europejczycy , jeśli wszystkie kraje tego kontynentu islamiści opanują i własne prawa tam zaprowadzą

A gdzie będą uciekać rodowici Europejczycy , jeśli wszystkie kraje tego kontynentu islamiści opanują i własne prawa tam zaprowadzą

Bo Ci żyłka pękniemietko75 pisze:Ale , jak się te ku-rwy POwskie motają z tymi muzułmanami![]()
![]()
![]()
Chcą , nie chcą , chcą . Sku
rwysyn uciekł do Brukseli i jeszcze z tamtego miejsca dobija własny kraj .
A gdzie będą uciekać rodowici Europejczycy , jeśli wszystkie kraje tego kontynentu islamiści opanują i własne prawa tam zaprowadzą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- mytotoksyna1
Pompa paliwa John Deere AZ27951 - 8330 złotych. 

Swoją drogą zastanawiające jest jakim to trzeba być czy to fanatykiem , czy bezmózgowcem aby popierać takiego , co to chce na własny kraj nałożyć gigantyczne kary za nie przyjmowanie islamskich nygusów . Merkelowa Donaldem chce się posłużyć aby nas zmusić do przyjęcia tych z którymi sama nie wie co zrobić , bo to towarzystwo nie do roboty przecież przyszło
A u nas są jeszcze tacy co to popierają . Ku-rwa jakie to smutne

A u nas są jeszcze tacy co to popierają . Ku-rwa jakie to smutne

Mietko zostaw już rudego w spokoju. Co On ma do gadania? Wszyscy wiemy, że za sznurki pociąga Angela. A My róbmy swoje. Jeśli przy takiej izolacji ( ludziska płaczą że UE nas nie lubi
) potrafimy się rozwijać coraz mocniej to innej drogi dla PL nie ma. Zachód Europy ma gigantyczny problem. Albo porządek z ciapatymi w ciągu kilku lat albo szariat za 10 lat. Tak to widzę.

Smutne ale niestety prawdziwelukas1982 pisze:Mietko zostaw już rudego w spokoju. Co On ma do gadania? Wszyscy wiemy, że za sznurki pociąga Angela. A My róbmy swoje. Jeśli przy takiej izolacji ( ludziska płaczą że UE nas nie lubi) potrafimy się rozwijać coraz mocniej to innej drogi dla PL nie ma. Zachód Europy ma gigantyczny problem. Albo porządek z ciapatymi w ciągu kilku lat albo szariat za 10 lat. Tak to widzę.
https://www.youtube.com/watch?v=Q1x1tpzccyI POwcą się to wystąpienie niesłychanie nie podobało , a świat widzi to inaczej niestety
https://www.youtube.com/watch?v=sZePUQUFhpk

https://www.youtube.com/watch?v=sZePUQUFhpk
Przecież to wina Kaczora
Bo tych bandytów do swojego kraju nie chce przyjąć .
W naszej gminie wszystkie opustoszałe szkoły termomodernizują , niby to z jakiegoś Unijnego programu . Ja to się tylko boją , że do mojej starej szkoły Donald Tusk na polecenie ciotki Angeli przesiedli niepożądanych nygusów z Niemiec .

W naszej gminie wszystkie opustoszałe szkoły termomodernizują , niby to z jakiegoś Unijnego programu . Ja to się tylko boją , że do mojej starej szkoły Donald Tusk na polecenie ciotki Angeli przesiedli niepożądanych nygusów z Niemiec .

Coś w tym Lukasz jest . Gdyby to w Polsce było https://www.youtube.com/watch?v=dK7KJG_xlqU To myślę że więcej by nas do walki przystąpiło .
Wychodzą następne brudy. Wychodzi też na jaw ile PSL znaczył w koalicji poprzedniego rządu. Nawet Jego resortami kierowali pijaki z PO. Sam PSL nie wie co robić.
- mytotoksyna1
Teraz już nie wiedzo jak te wyroby mięsne nazwać : tzw. szynka osmolona w kominie - 33 ,20 zł.
..a drożyzna , drożyzna , aż piszczy!
..a drożyzna , drożyzna , aż piszczy!

Marian dobrze mówi . https://www.youtube.com/watch?v=vIxLOQX5m10
Szczerze polecam Wszystkim ten artykuł. Szokuje.
http://forsal.pl/amp/958326,byl-raj-jes ... ywiad.html
http://forsal.pl/amp/958326,byl-raj-jes ... ywiad.html
-
A slyszeli ze cała Polska ma mieć OSN, pis zamiast wyznaczyć tereny to cały kraj wwalilo
Ja na OSN jestem od początku. To nie gryzie jakby co 

Jak to w praktyce wygląda na osnach?
-
Przez ich niedbalstwo caly kraj osn, bo nie wyznaczyli stref osn na czas i grozily wielkie kary, to caly kraj oznaczyli osn na łatwiznę
to tez przez "ich" https://www.youtube.com/watch?v=vWynqrnbnG4 Kto nie da rady z ekologia to od razu niech rezygnuje z hodowli . Przez wymogi eko i nie tylko tucznika bedzie coraz mniej .Bylem wczoraj w market ze swiezych tylko lopatka i schab .Drozyzna jak ch.....ra , boczek wedzony parzony 26 zl .
Osobiście nie jestem za dzieleniem kraju na strefy lepsze i gorsze. Jeszcze kilka lat temu myślałem że Polskie rolnictwo nie może być jakimś szczególnym zagrożeniem dla środowiska ale teraz zmieniłem zdanie bo i rolnictwo się zmieniło. Jeszcze 10 lat temu pryzmy obornika na polu nie były żadnym problemem ale tamte pryzmy to byly takie 1-4 wieksze współczesne rozrzutniki. Teraz pryzmy co niektórych krowiarzy zajmują tak koło 1ha pola i to co jest w tych pryzmach to tez nie jest to samo co było kiedyś, to jest praktycznie taka gęsta gnojowica bo słomy ida śladowe ilości. Jedna wieksza ulewa i płyna te pryzmy jak lawa wprost do rowów, do rzek. Na wsi zapanował jakis taki pęd za rozwojem za wszelka cenę, po trupach do celu, do tego jeszce dochodzi chciwość i głupota. Niektórzy nie sa wstanie ogarnąć tego swojego gnoju ale są za chciwi żeby dać komuś kto niema hodowli miej im szkoda jak spływa do rowu, a co ciekawsze potrafia jeszcze kurzak ściągać i osad z oczyszczalni choć pryzmy swojego gnoju kilka lat już nie rozwiezione leżą. Ja sam nie jestem świety ale uważam że to już przesada, zdrowy rozsądek u Polskiego rolnika to rzadkość, dać mu wolna rękę to zniszczy wkońcu sam siebie.
glos rozsadku baraki .U mnie row melioracyjny[kilka tys ha ] ktorym jeszcze niedawno plynela woda wiosna i jesienia zamiienia kolor na brunatna smierdzaca ciecz [ gnojowica] Zwlaszcza pod kuku ida nieprzyzwoite jej ilosci a wielu naprawde przesadza jesli idzie do rowu i to napewno nie splywa bezposrednio ale przesiaka przez melioracje .Byc moze to jest dobry sposob na "fermy " kilka tys szt swin na 20 - 30 ha .
- mytotoksyna1
robi sie drożyzna i jusz widać inflacje.
Batonik czekoladowy rok temu 1,20 teraz 1,60.
Chleb powszedni kilka kwartałów temu 1,5 złotego teraz dwujeczka.
Batonik czekoladowy rok temu 1,20 teraz 1,60.
Chleb powszedni kilka kwartałów temu 1,5 złotego teraz dwujeczka.

A donald z synkiem dobrze wiedział , że Amberd gold to zwykła "lipa " , tak powiedział wczoraj sam synek i nikogo nie ostrzegł . Synek nawet faktury za ostatni miesiąc pracy nie wystawił , bo był świadom że i tak nie zostanie zapłacona , a tatuś dalej milczał .

4
Ostatnio zmieniony czwartek 14 gru 2017, 23:12 przez abcd, łącznie zmieniany 1 raz.
Q
Ostatnio zmieniony czwartek 14 gru 2017, 23:11 przez abcd, łącznie zmieniany 1 raz.
Zidiocenie totalnej opozycji poraża, naprawdę. Ja chcę mądrej, rzeczowej opozycji gdyż tylko taka ma szansę przestraszyć PIS aby nie zaczęli gwiazdorzyć. Ale z tymi ludźmi się nie da.
ostatnio lansują na przywódcę opozycji kolejnego zdrajcę władka f-f-Frasyniuka a i "zasłużony" dla polskiej gospodarki "geniusz" ekonomiczny leszek Balcerowicz też przemawiał do ludu pracującego! ile jeszcze będziemy oglądać tych oszustów i ich wybryki ? za mało nakradli ? za mało uwłaszczyli sobie państwowego mienia ?
- mytotoksyna1
Już nad ranem ma padać .
...nie napawa to optymizmem.
...nie napawa to optymizmem.