FORUM
CENY TRZODY
Hey Rey, pisząc stabilizacja mam na myśli że cena nie będzie gwałtownie się zmieniać!<br>Nie wypowiadam się na temat opłacalności produkcji bo to przecież wiadomo...<br>Poza tym uważam (i jestem pewien, że wielu przyzna mi rację) DOBRY TOWAR jest zawsze w cenie i się DOBRZE sprzeda.<br>Czy ktoś kto ma co najmniej 55%msn i 79%wbc sprzedaje na dziś poniżej 3,10+VAT licząc na żywo?<br>Jeśli tak to proszę o kontakt a już wysyłam tam samochód...<br>pozdrawiam
ad dani:<br>55% i 79% to lekko licząc 3,30+VAT licząc E klasę na poziomie 4,20.<br>A przy większych partiach i dobrej współpracy można zapłacić przecież lepiej.<br>Reprezentuję finalnego odbiorce = jestem skupowym w firmie przetwórczej w południowej wielkopolsce, celowo nie podaję nazwy by nie robić kryptoreklamy.<br>Pozdro
-
15lut-E4,20
Domino , ja mam 15 loch w cyklu zamkniętym , to jest prawie nic , wiem o tym , że na rynku nie utrzymam się długo sam . Podobnie i ty sam się nie utrzymasz , chyba ,ze masz powyżej 200 loch w cyklu zamkniętym i produkujesz minimum 5000 tucznika to możesz być partnerem dla zakładów mięsnych ale niedługo i tacy producenci też nie będą partnerami dla potężnych zakładów Ci co mają mniejsze stada muszą sie łaczyć w celu wspólnej reprezentacji i sprzedaży .Grupy rolników mające produkcję 100000 i więcej mogą juz pertraktować i mieć wpływ na cenę . Aby tak się stało dużo wody jeszcze w Wiśle popłynie .