CENY TRZODY

Dziadek

Post autor: Dziadek »

Miechów to woj małopolskie
monika

Post autor: monika »

wielkopolska powiat pleszew 3.20 plus vat na żywą .Gul gdzie sprzedajesz?
Gość

Post autor: Gość »

do farmera i dziadka jestem z okolic Obornik Wlkp, odstawa do górali przez pośrednika,
Gość

krzych a ile sztuk sprzedajesz to Ci zalatwie lepsze ceny u gorali:) gg 1337695
Gość

Witamunas 3,15+vat kujawsko pomorskie powiat wabrzeski
Gość

ja też jestem z mazowieckiego jestem ciekawy Baraki w jaki sposób ty to chcesz zorganizować masz już jakąś przetwórnię czy chcesz coś od podstaw pobudować a z kąd fundusze na to wziąć ?
miłego dnia

Post autor: miłego dnia »

do.Monika.Ja sprzedawałemw w SKR Wieczyn po 3.3 + vat na konto.Odp.Z jakiej miejscowości Jesteś.Pozdro.
monika

do .gul ,ja sprzedaje w rolbud sosnica pieniadze po niecalym tygodniu na koncie pozdro.
rey

Post autor: rey »

witam woj. slaskie 3.20 brutto na dzis, zadnych zmian. jak tak dalej bedzie to na wiosne zamiast na pole to pojedziemy do angli zarobic na paliwo, nawozy itd.pozdrawiam
Gość

rezerwy wymienione, ceny w dól- śląskie<br><br><br>
endriu

Post autor: endriu »

okolice Jędrzejów 3.4 zł +Vat woj.świętokrzyskie
jurek

Post autor: jurek »

witam seredecznie i cena w dól spada 2.90 plus vat łodzkie<br>pozdrawiam
Gość

3.4 + vat kujawsko-pomorskie
Darek

Post autor: Darek »

Pozdrawiam wszystkich niestety ceny już w dół 3zł+vat<br>
arek e

Post autor: arek e »

do gregoriusa gdzie tak placa unas dzis 3,10 plus vat
Gość

okolice grudziadza,normalnie jest 3.3 + vat,ale jak sie potargujesz to dorzucają te 10 gr
gul

Post autor: gul »

Wielkopolskie plwiat Pleszew SKR Broniszewice 3.15+vat .POZDRO
monika

wielkopolska powiat pleszew 3.10 + vat
Dziadek

Miechów małopolskie 3,00 + VAT, skupy w okoklicy podobnie
kowal

Post autor: kowal »

poludniowa wielkopolska 2,90 + VAT
rey

witam woj. slaskie 3.15 brutto na poniedzialek ceny w dol pozdrawiam
Gość

wielkopolska 3+vat na poniedzialek saluss
Gość

2,90/e4,20 tendencja dół ale w tym tygodniu będzie stabilizacja, pod koniec brak i przyszły tydzień 10gr w górę.<br>
Gość

służę pomocą GG4102275<br>gdy zaklikasz koniecznie powołaj się na to forum<br>pozdrawiam
kat

Post autor: kat »

a niedaleko torunia 3zl super cena.szlag czlowieka trafia.Andrzej gorą.
Gość

sprzedawałem 6.02 dostałórm rozliczemie i wyszły po 3,65 jestem zadowolony<br>
Gość

maciek*<br>sprzedawałeś w 3dniowej górce cenowej, tak jak mój brat któremu nakazałem!!! sprzedaż.<br>Pozdro
Gość

Salus 4,1 za E klasę
Gość

Majerowicz e4,20
maniek

Post autor: maniek »

jaka jest tędencja na najblizsze 3 tygodnie moze ktos wie planuje sprzedaz i sie zastanawiam to jest naprawde cos pięknego szkoda ze nie jestem jasnowidzem no ale wtedy nie bawił bym sie w ten swiniski interes pozdrawiam
JUREK

Post autor: JUREK »

NA NASTEPNE DNI CENA BEDZIE TYLKO W DÓL PRZED WIELKA NOCA BRAKNIE SWINEK PROSZE UWAZAC NA TO<br>UNAS ZAPISY SA NA 7 DNI DO PRZODU A SWINKI PRZEROSINETE TO JAK INACZEJ MOZE BYC ?<br>ŁÓDZKIE KIERNOZIA<br>POZDRAWIAM
Gość

woj. wirlkopolskie powiat wolsztyn u nas cena 3,10 plus vat
Gość

przerośnięte to fakt ale o super nadwyżkach nie ma mowy.<br>STABILIZACJA a jak ruszy kolejna transza może być wzrost.<br>Mogę wybierać w dostawcach i brać najlepszych i o to chodzi.
bart

Post autor: bart »

tuczniki 3.20 + VAT cena z dniam 20.02.2007 Kujawsko-Pomorskie. powiat toruń
Domino

Post autor: Domino »

Umowa z Sokołowem 19 luty 3,65.
rey

staszek moze dla ciebie to jest stabilizacja ,ceny takie jak 15 lat temu .
Gość

Hey Rey, pisząc stabilizacja mam na myśli że cena nie będzie gwałtownie się zmieniać!<br>Nie wypowiadam się na temat opłacalności produkcji bo to przecież wiadomo...<br>Poza tym uważam (i jestem pewien, że wielu przyzna mi rację) DOBRY TOWAR jest zawsze w cenie i się DOBRZE sprzeda.<br>Czy ktoś kto ma co najmniej 55%msn i 79%wbc sprzedaje na dziś poniżej 3,10+VAT licząc na żywo?<br>Jeśli tak to proszę o kontakt a już wysyłam tam samochód...<br>pozdrawiam
dani

Post autor: dani »

staszek a ty jestes posrednikiem czy masz zakład skad jestes to powyzej 55 % i 79% wbc to na dzien dzisiejszy jaka bys dał cene w przeliczeniu na wage zywa..................<br>
Przem

Post autor: Przem »

Food Service Rawa Mazowiecka E 4,28 +VAT
MARK

Post autor: MARK »

cena na 19,02,07 pomorskie 3,00+wat u nas niema kto kupić został tylko Skiba i parę sępów co najlepiej za 2 zeta kupili by POZDRO
Dziadek

Miecchów ten tydzień cena taka sama 3,00 +VAT
Domino

Post autor: Domino »

Dziadek nie wiem jaką masz produkcję i jaka ilość tucznika, ale umowa teraz jest podstawą tylko tacy zostaną na rynku. Kwestia 2/3 lat sam sie przekonasz Ci co maja po 5/10/15 loch nie maja prawa bytu na rynku chyba że chcą pracoawać na pośredników... pozdrawiam.
Dominik

Post autor: Dominik »

Pozdrowienia dla SZCZYPIORKA, co u Ciebie jak cena ??
GG 4102275 zapraszam do w

Post autor: GG 4102275 zapraszam do w »

ad dani:<br>55% i 79% to lekko licząc 3,30+VAT licząc E klasę na poziomie 4,20.<br>A przy większych partiach i dobrej współpracy można zapłacić przecież lepiej.<br>Reprezentuję finalnego odbiorce = jestem skupowym w firmie przetwórczej w południowej wielkopolsce, celowo nie podaję nazwy by nie robić kryptoreklamy.<br>Pozdro
Gość

no 3,3 to juz jest niezle...tyle to w zeszlym tyg płacono u nas na spedzie

15lut-E4,20

Post autor:
15lut-E4,20
»

ad gregorius:<br>wszystko się zgadza my w poprzednim tygodniu też mieliśmy drożej,<br>dla porównania przypominam oficjalny cennik DUDY:<br>13lut-E4,40
Gość

lubelszczyzna : po 3.10+vat
Gość

Wedmas Chruscina<br>15luty-E 4.4<br>19luty-E 4.3
Dziadek

Domino , ja mam 15 loch w cyklu zamkniętym , to jest prawie nic , wiem o tym , że na rynku nie utrzymam się długo sam . Podobnie i ty sam się nie utrzymasz , chyba ,ze masz powyżej 200 loch w cyklu zamkniętym i produkujesz minimum 5000 tucznika to możesz być partnerem dla zakładów mięsnych ale niedługo i tacy producenci też nie będą partnerami dla potężnych zakładów Ci co mają mniejsze stada muszą sie łaczyć w celu wspólnej reprezentacji i sprzedaży .Grupy rolników mające produkcję 100000 i więcej mogą juz pertraktować i mieć wpływ na cenę . Aby tak się stało dużo wody jeszcze w Wiśle popłynie .
mm

Post autor: mm »

Woj.kuj-pom Skiba 4,00E w ubiegłym tygodniu 4,15 E.<br>Bardzo dobra interwencja min.rolnictwa????
ODPOWIEDZ