FORUM
Jak bardzi jesteście zadłużeni?
Jak bardzi jesteście zadłużeni?
Z własnych środków trudno jest się pobudować czy kupić odpowiednią ilość maszyn. Na jakie kwoty jesteście zadłużeni? Na forum jesteśmy jako tako anonimowi więc chyba można.
-
Re: Jak bardzi jesteście zadłużeni?
Myślisz, że ktoś napisze Ci tu prawdę?
Obserwując co wnosi eqic na forum nie trudno się domyślić, że żyje z rolników, a nie rolnictwa, ale odnosząc się do pytania to w moim gospodarstwie w momencie największego zadłużenia obciążenie na sprzedanego tucznika wynosiło ok 30 zł.
Obecnie wynosi 13 Zeta.
Obecnie wynosi 13 Zeta.
Bardziej trafne było by pytanie , ile macie na koncie odłożone

Zgodzę się z przedmówcą, że najważniejszy jest kapitał jaki się posiada, bo to on decyduje o tym, jak i z czego będziemy żyli na starość.
A co do zadłużenia, wydaje mi się, że każdy z nas ma jakieś zadłużenie. Bez możliwości skredytowania jakiegoś zakupu nie byłoby po prostu możliwości zakupu.
Bo któż na starcie dysponuje odpowiedniej wielkości kapitałem?
Aktualne porównanie pożyczek można znaleźć np tutaj: http://finanovacash.pl/
A co do zadłużenia, wydaje mi się, że każdy z nas ma jakieś zadłużenie. Bez możliwości skredytowania jakiegoś zakupu nie byłoby po prostu możliwości zakupu.
Bo któż na starcie dysponuje odpowiedniej wielkości kapitałem?
Aktualne porównanie pożyczek można znaleźć np tutaj: http://finanovacash.pl/
Ostatnio zmieniony poniedziałek 29 sty 2018, 12:05 przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
mam 2,2 mln w plecy na dzis
- mytotoksyna1
41,5 miliarda złotych deficytu w budżecie na 2018 r. i mówio ,że wiśto wio jedziem !
Kiedyś za królów to na dworze był tzw. Stańczyk .

Kiedyś za królów to na dworze był tzw. Stańczyk .

ile zarabiacie na tuczniku to umiecie napisać ale jak zadłużeni jesteście to już nie bardzo chcecie się pochwalic
?
Ostatnio zmieniony wtorek 30 sty 2018, 08:09 przez abcd, łącznie zmieniany 1 raz.
tu na forum we wszystko uwierzę nawet w to ze na 6 klasie 8 ton pszenicy młócą