FORUM
CENY TRZODY
Kupujemy cały kraj, aktualna cena 4,10 netto najlepiej 180 sztuk jednorazowo. Kontakt 082 564 27 71 więcej informacji www.polset.com.pl
-
http://ww6.tvp.pl/4916,20080103631506.strona
...Braki w krajowym mięsie uzupełniane są przez importerów. Na pniu sprzedawane są półtusze. Kupujący wolą nawet duńskie czy belgijskie, bo w ostatnich dnia są one tańsze od krajowych nawet 20 – 30 groszy za kilogram. Za kilogram krajowych trzeba zapłacić około 6 złotych. Cena importowanych nie dochodzi do tego pułapu. ....
...Braki w krajowym mięsie uzupełniane są przez importerów. Na pniu sprzedawane są półtusze. Kupujący wolą nawet duńskie czy belgijskie, bo w ostatnich dnia są one tańsze od krajowych nawet 20 – 30 groszy za kilogram. Za kilogram krajowych trzeba zapłacić około 6 złotych. Cena importowanych nie dochodzi do tego pułapu. ....
Ostatnio zmieniony piątek 04 sty 2008, 11:11 przez jelonek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
DUDA LINK : http://www.zmduda.pl/r_cennik.php
- marek mokwa
- Kontakt:
a czy powiedzialem ze ja po tyle sprzedaje na skupach jest tak cena i tak ludzie sprzedaja ja sprzedaje na WBC a nie na zywa wiec mi inaczej wychodzi a teraz jescze dochodzi kwestia dogadanie sie bo nieoficjalnie daja wiecej
ALE LUDZIE NA SKUPACH SPRZEDAJ PO 3.6 NETO JAK TAK BARDZO CHCESZ TO PODAM CI NUMER DO NAJWIEKSZEGO SKUPU W MOJEJ OKOLICY TO SOBIE NAKUPISZ ILE ZECHCESZ JAK DASZ PO 3,7 NETTO I ZAPLACISZ GOTÓWKO
ALE JA WIDZE ZE TUTAJ NIE TYLKO W MICH STRONACH TAK PLACA WIEC PODZIWIAM TWOJA REAKCJE NA MOJE POSTY
Zamiast powiedziec od siebie cos madrego potrafisz tylko jakies durnowate uwagi i spostrzezenie pisac!!!
To jest forum o Cenach to pisze jaka jest Cena !!!!!
ALE LUDZIE NA SKUPACH SPRZEDAJ PO 3.6 NETO JAK TAK BARDZO CHCESZ TO PODAM CI NUMER DO NAJWIEKSZEGO SKUPU W MOJEJ OKOLICY TO SOBIE NAKUPISZ ILE ZECHCESZ JAK DASZ PO 3,7 NETTO I ZAPLACISZ GOTÓWKO
ALE JA WIDZE ZE TUTAJ NIE TYLKO W MICH STRONACH TAK PLACA WIEC PODZIWIAM TWOJA REAKCJE NA MOJE POSTY

Zamiast powiedziec od siebie cos madrego potrafisz tylko jakies durnowate uwagi i spostrzezenie pisac!!!

To jest forum o Cenach to pisze jaka jest Cena !!!!!
Jakie obniżki??? Ludzie co wy piszecie???? Nie ma świń, ceny rosna z godzinę na godzinę. Wystarczy popatrzeć na cennik DUDY i przez jeden dzień 20gr w górę. Okolice torunia cena na wagę zywą 3,90. A bedzie jeszcze o wiele drożej.Jak kto może to wstrzymujcie sie na razie ze sprzedażą.Mam do sprzedania 90 tuczników a maja po ok 110kg, ale narazie bede czekał na jeszcze wyzsa cene. pozdrawiam.