FORUM
gryzonie
-
ale co wpuszcze perliczki do chlewa?
trutki nie klade ani gipsu bo jak ktorys padnie mi w chlewie zeby go swinie nie zjadly....
jedno jest dobre ze mam 5 kotow i do tucznikow nie wchodza ale do loch tak i lochy ich nie ganiaja czasem cos zlapia ale maja trudno bo szczury maja pokopane dziury w gnoju....
trutki nie klade ani gipsu bo jak ktorys padnie mi w chlewie zeby go swinie nie zjadly....
jedno jest dobre ze mam 5 kotow i do tucznikow nie wchodza ale do loch tak i lochy ich nie ganiaja czasem cos zlapia ale maja trudno bo szczury maja pokopane dziury w gnoju....
-
-
-
-
-
- Muchozolali
no u sasiada to szczur pozapładniał swniki morskieandrzej-guzik pisze:Możesz spróbować świnki morskie podobno też odstraszają też piszczą i w każdym zoologicznym dostaniesz kiedyś miałem to śladu szczura nie było a jak padły ze starości to zdarzyło się w garażach znaleźć odchody ale plaga nam się nigdy nie trafiła więc pewnie tak w odwiedziny wpadły.
amiał kila w chlewie tak do dzieciakow
no sie rodziły tylko niemoly sie ruszac
poz
-
Słyszałem o takiej teorii ale to niemożliwe bo inny genotyp obu gatunków dawno temu na biologii o tym miałem jezeli juz to króliki jakieś zmutowane były albo jakas choroba jedyne gatunki jakie da sie krzyżować to osioł i koń co daje muła który dla odmiany jest bezpłodny.klechu pisze:u mojego sąsiada szczur zapładniał króliki
od tego czasu nie jem króliczego mięsa