FORUM
Krajowa Wystawa Zwierząt Hodowlanych w Poznaniu
Krajowa Wystawa Zwierząt Hodowlanych w Poznaniu
Chciałabym pojechać na tą imprezę, jednak nie mam pojęcia czy będę mogła tam w ogóle wejść. Nie orientujecie się czy jest to wystawa zamknięta, tylko dla ludzi związanych bezpośrednio z branżą, czy też są tam tolerowani ciekawscy studenci w roli widzów?
Jeśli tak, to ile kosztuje bilet wstępu i gdzie go mogę kupić? Podobno w tym roku bez dokumentu uprawniającego do wejścia na wystawę się nie wejdzie, bo wprowadzili systemem rejestracji zwiedzających z kodami kreskowymi.

Jeśli tak, to ile kosztuje bilet wstępu i gdzie go mogę kupić? Podobno w tym roku bez dokumentu uprawniającego do wejścia na wystawę się nie wejdzie, bo wprowadzili systemem rejestracji zwiedzających z kodami kreskowymi.
....
Moim skromnym zdaniem odpuść sobie. Po tej wystawie została juz tylko nazwai renoma na której się jeszcze odpycha ale z roku na rok jest co raz gorzej by nie powiedziec fatalnie. Jesli chcesz zobaczyć w tych samych okolicach zwierzeta i maszyny na jednej wystawie wybierz sie do Sielinka , Minikowa , Żnina - to bedzie lepszy wybór
Dlaczego coraz gorzej? Wiesz pierwszy raz w życiu bym pojechała na tego typu wystawę, więc nie mam żadnego punktu odniesienia żeby porównać co i jak.
Odwiedzenie tych 3 miejscowości co podałeś na pewno przemyślę, choć kurcze daleko mam nieco, bo jestem ze Śląska. Są w ogóle takie wystawy na południu Polski?
Odwiedzenie tych 3 miejscowości co podałeś na pewno przemyślę, choć kurcze daleko mam nieco, bo jestem ze Śląska. Są w ogóle takie wystawy na południu Polski?
- marek mokwa
- Kontakt:
- marek mokwa
- Kontakt: