FORUM
Warchlaki
- marek mokwa
- Kontakt:
- marek mokwa
- Kontakt:
Krewny handluje prosiętami przewozi od rolnika do rolnika ,miał zlecenie od pewnej firmy duże ilości miał załatwić w miare żeby równe były o takiej samej wadze oni wbijali tylko kolczyki holenderskie czy duńskie nie pamietam jakie i tak z polskiego prosiaka zrobili obcokrajowca oczywiście cena też odpowiednia do pochodzenia i to jest na faktach ,w szczegóły się nie wgłębiałem (skąd mieli kolczyki papiery itp) brzmi nieprawdopodobnie (oczywiście nie wszyscy tak robią ),ale na Polaka nie ma siły
i tak zarobiło 2 pośredników w krótkim czasie na rolniku który zamówił sobie zagranicznego prosiaka podobno lepszego od polskiego 

Skąd ja to znamwojce pisze:Krewny handluje prosiętami przewozi od rolnika do rolnika ,miał zlecenie od pewnej firmy duże ilości miał załatwić w miare żeby równe były o takiej samej wadze oni wbijali tylko kolczyki holenderskie czy duńskie nie pamietam jakie i tak z polskiego prosiaka zrobili obcokrajowca oczywiście cena też odpowiednia do pochodzenia i to jest na faktach ,w szczegóły się nie wgłębiałem (skąd mieli kolczyki papiery itp) brzmi nieprawdopodobnie (oczywiście nie wszyscy tak robią ),ale na Polaka nie ma siłyi tak zarobiło 2 pośredników w krótkim czasie na rolniku który zamówił sobie zagranicznego prosiaka podobno lepszego od polskiego

-