Podejmę współpracę

nika2288

Podejmę współpracę

Post autor: nika2288 »

Jestem rolnikiem iszukam firmy która da warchlaki i paszę z terminem płatności 120 dni.Może to być umowa z Z.M na umowę. Lub możliwość wzieńcia kredytu na ten cel.Może ktoś jest w takim układzie i pomoże nam nawiązać współpracę.Posiadam chlewnie z wyposażeniem na 350 szt.Warchlaków.Odpowiem na każdą ofertę.Tel. 515075488
hodowca78

Post autor: hodowca78 »

Wiem że jest to możliwe u Dudy , wpisz w wyszukiwarkę Duda i na ich stronie są warunki współpracy.
Pozdrawiam
Bobo

Post autor: Bobo »

Łuków tez cos takiego ma, pasza biorą z Wipaszu a nie wiem jak to jest ze wstawienami warchlawków czy tez sie tym zajmują czy to juz we własnym zakresie jest.. albo sokołów wiem ze oni tez wstawiają warchlaki pasza również z Wipaszu
robert w

Post autor: robert w »

Sokołów pomaga załatwić kredyt, można tez kupić prosiaki z ich ferm, lub wskazują firmy, z którymi współpracują.Przy sprzedaży obowiązują ceny rynkowe, z różnymi dodatkami.Pasze głównie z Wipasz-u
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Peron

Post autor: Peron »

Ile trzeba minimalnie wstawić?
Robek

Post autor: Robek »

Uważam, że tucz kontraktowy to współczesny wymiar "niewolnictwa" ! Kto tylko może niech się przed tym broni wybierajšc inne formy współpracy!!!
read

Post autor: read »

tez tak uważam jeżeli nie zmieścisz się w parametrach to ci zostanie 8zł (przypadek udowodniony wielka spółdzienia nie jest wstanie wypracować zysku dla pracowników i za chwilę zostanie samozagłada a z umowy trzeba się wywiązać a nie starcza na prąd wodę obsługę pracownika
ponadto słyszałem że kogoś oszukali na wadze - lub był taki zamiar na 4t więc przyrosty wyszły nie te i masz zysk (obowiązkowo ważcie )
tez myslałem że to wielki biznes x ilość szt razy ilość cykli ale zmieniłem zdanie
Awatar użytkownika
Muchozolali

Post autor: Muchozolali »

tego to trzeba pilnowaoc jak małego dziecka

poz
ŁOWICZAK

Post autor: ŁOWICZAK »

Witam nie polecam tuczu kontraktowego z takimi firmami jak ANIMEX-SOKOŁÓW-DUDA-PRIMA :evil:
marek99a

Post autor: marek99a »

:D
ODPOWIEDZ