FORUM
bardzo dziwna coroba
bardzo dziwna coroba
Mam problem,parę dni temu po wyproszeniu u maciory pojawiły się czerwone plamy na uszach i grzbiecie.Weterynarz stwierdził problemy z krążeniem i zaszczepił.Niestety maciora zrobiła się sina i to prawie cała,po za tym nie ma temperatury apetyt jej dopisuje tylko te sine plamy. Bardzo proszę o jakąs poradę,może ktoś spotkał się z podobnym problemem.Z góry bardzo dziękuję
Przepraszam bardzo ale nie wiedziałem że w tej kwestii istnieją ograniczenia i ze założenie nowego tematu przysługuje tylko niektótrym użytkownikom forum.Po za tym gdybym znalazł odpowiedź na moje pytanie w innych postach nie poruszałbym tego tematu.Pozdrawiamdziadek51 pisze:daniel 76 napisałeś 3 posty a już założyłeś temat . Niech każdy założy temat to to forum będzie nieczytelne . Proszę moderatora o uporządkowanie stron inaczej nie będzie po co zaglądać na to forum
Daniel
Na same choroby jet już 6 stron tematów . Jet temat 2 razy "dziwna choroba" a ty założyłeś " bardzo dziwna choroba " . Czy nie mogłeś się zapytać o chorobę w temacie który jest najbardziej używany " Masz problem zdrowotny może ci pomóc " gdzie grupa weterynarzy z Markiem R na czele ci odpowie .Jeżeli zaczniemy zaśmiecać różnymi tematami forum to będzie nieczytelne