Firma BIOFEED

ELLI87

Post autor: ELLI87 »

DARAS osobiście tego nie dodawałem sobie do jedzenia :lol: , ale jeżeli chodzi o moje swinie to wzrosła ich miesnosc o 1,63 dokladnie.
koxus

Post autor: koxus »

kupilem sprobowalem tego aquacudu, miesnosc nie skoczyla, waga - roznie to bywa: 2 wazone w tym 1 przyrosl normalnie 2 troche lepiej ale byl wiekszy to i przybral, jedyne co to wybojowosc skoczyla o ok 1,5%.

Sprobowalem juz nie kupie :P
marek99a

Post autor: marek99a »

A przez ile produkty tej firmy testowaliście- przez 4 dni ?? to nawet ten dodatek nie doleciał mu do du......y ,moim zdaniem jak by było 4 misiące, i to na kilku grupach po kilkadzisiąt sztuk, to by było bardziej obiektywne i można coś powiedzieć z sensem.
majestic

Post autor: majestic »

próbuje od miesiąca koncentrat z tej firmy- na razie może być, zobaczymy jak wyjdzie do końca rzutu.
marek99a

Post autor: marek99a »

majestic pisze:próbuje od miesiąca koncentrat z tej firmy- na razie może być, zobaczymy jak wyjdzie do końca rzutu.
Ja też kolego zmieniałem niedawno firme paszową , ale żeby mieć obiektywne porównanie -przyrosty, zużycie, miesność , podzieliłem partię prosiąt na dwie grupy, jedna na starej paszy druga na nowej, i wtedy człowiekowi się nic nie wydaje, ale jak cię uraziłem to sory.
majestic

Post autor: majestic »

koncentrat może być, świnki szybko zeszły, dobre wykorzystanie paszy. Dla porównania mogę napisać ze jednocześnie szła tez pasza z Supremus Traua dla 100 szt z 306 wstawionych i wyniki były troszke słabsze. Ogólnie z całego rzutu miałem 4 upadki a tak poza tym to ok. Jedyne z czego nie jestem zadowolony to cena za jaka sprzedałem tucznika
mar

Post autor: mar »

ja raz spróbowałem aqua finish i zero pozytywnych efektów także nie polecam zero lepszych przyrostów bo ważyłem
ODPOWIEDZ