FORUM
Pniedzialek
Pniedzialek
no curz zobaczymy co co przyniesie nowy tydzien jakie sa propozycje cenowe
Re: Pniedzialek
Ja proponuję jeszcze wtorek,sroda,czwartek,piątek,sobota,niedziela [ coś ci się kolego ten wpis nie udał]farmer24 pisze:no curz zobaczymy co co przyniesie nowy tydzien jakie sa propozycje cenowe
Re: Pniedzialek
[quote="dragonlux"][quote="farmer24"]no curz zobaczymy co co przyniesie nowy tydzien jakie sa propozycje cenowe[/quote]Ja proponuję jeszcze wtorek,sroda,czwartek,piątek,sobota,niedziela [ coś ci się kolego ten wpis nie udał][/quote] drogi kolego hodzilo mi oponiedziale bo z regul tego dniarusza handel po likedzie no alety no hyba dobrze otym wiesz
Czy ty jesteś pijany, czy sobie po prostu żary stroisz???
Z poziomu twoich wypowiedzi wynika, że albo masz 8 lat i uczysz się obsługi komputera, albo jesteś niespełna rozumu i do tego wszystkiego próbujesz się z nas nieudolnie nabijać.
Zarejestrowałeś się 2 dni temu, niczego sensownego jeszcze nie napisałeś. Czego tutaj szukasz?
Rozrywki???
A może chcesz się dowartościować, obrażając rolnika???
Z poziomu twoich wypowiedzi wynika, że albo masz 8 lat i uczysz się obsługi komputera, albo jesteś niespełna rozumu i do tego wszystkiego próbujesz się z nas nieudolnie nabijać.
Zarejestrowałeś się 2 dni temu, niczego sensownego jeszcze nie napisałeś. Czego tutaj szukasz?
Rozrywki???

Robak ostro z nim pojechałeś ale tak czy tak niech trenuje wpisy na innych forach. Do Farmera 24 zanim coś napiszesz to poczytaj innych i wczuj się w tą społeczność bo tu się mówi o rzeczach naprawdę ważnych .Pozdrawiam i życzę logicznych postówrobak pisze:Czy ty jesteś pijany, czy sobie po prostu żary stroisz???
Rozrywki???
-
-