FORUM
Chlewnia problem z projektem
Chlewnia problem z projektem
Witam tak jak w temacie chce budować chlewnie i mam mały problemik. Teraz napisze od początku wuja zaczął budować chlew a projekt był i jest jeszcze na jego mamę, która zmarła 13 lat temu a chlew jest postawiony pod wieniec. Wuja przepisał mi w tamtym roku gospodarstwo i chciałbym dokończyć ten chlew. Mam pytanie czy mogę zmienić teraz projekt czy cokolwiek z tym zrobić. proszę o jakieś rady
-
-
Kolego ja miałem podobny przypadek... projektant przyjechał zrobili inwentaryzacje tego co już stało ...stary rysunek nie był w niczym potrzebny dodam też że nie było żadnego dziennika z dotychczasowych robót ... Nowe warunki zabudowy nowe pozwolenie nowy projekt z ewentualnymi zmianami ..i do pracy.. przynajmniej tak było w moim przypadku
-
-
-
-
z tego co mi wiadomo na zgłoszenie można wybudować budynek gospodarczy do 35 mwaldus11 pisze:1 dobudówka na rok. Między każdą kolejną dobudówką powinna być ścianka działowa. Informacje z urzędu sprzed tygodnia
ilość na działce jest ograniczona do kilku takich budynków i przeznaczenie okreslone nie mogą się stykać
Co roku od 5 lat buduję budynek gospodarczy o powierzchni 35metrów na zgłoszenie. W poprzednich latach na pytanie czy mogę dobudować do już istniejącej dobudówki co była na zgłoszenie budowana pani mówiła, że tak, a w tym roku powiedziała że między dobudówkami ma być ścianka działowa...
Tak jest u nas w gminie
Tak jest u nas w gminie
-
-
-