FORUM
WARCHLAKI Z P.H. KONRAD
- wet-zootechnik
prosięta
Pozdrawiam Wszystkich!!! 

-
- Muchozolali
- Muchozolali
- Muchozolali
- Muchozolali
-
-
-
Jak kochany nie chcesz czytać to co stan napisał to są 2 wyjściaturbogrocho49 pisze:stan kupujesz warchlaka, jak nie to wstrzymaj te swoje złote przemyślenia, bo nie każdy ma ochotę je oglądać, jak chcesz sobie popisać to jest zakładka Problemy inne
pominąć
spie...
a gdzie mam sobie popisać to wiem i doradzców nie potrzebuje
-
-
-
Ano to że zboże drogie , tuczarze cieniutcy , do świąt daleko i nie ma komu tego warchlaka wepchać i trzeba cosik wymyślećjagienka pisze:co autor miał na myśli?stan1069@o2.pl pisze:Jagienka powraca ??? a może zbyt się przewraca ???jagienka pisze:Witam!
Jagienka powraca;)![]()
![]()
i to mnie cieszy , bo albo Polak zaczął myśleć
albo niema gdzie pożyczyć żeby dalej się oszukiwać

na razie ci co mają zboże kupować wymyślają

Panowie - oczywiscie mozna wozic, ktos moze sprzedawac po jakiejs cenie. Jednak oferta nie jest rowna ofercie.
Co z tego ze powiem ze w tym momencie moge sprzedac 500szt za 280zl? Nikt nie bedzie wiedzial o co chodzi dopoki nie powiem jaki status, ile kolczykow w jakiej ilosci itp.
Jak juz porownujemy oferty to prosze o podanie ilosci oraz statusu zakupionego towaru. Oczywiscie faktycznie jak jest (nr kolczyka itp). Podczas rozmowy czesto zdarza sie, ze klient ma oferte na "blau" za cene 10-15zl nizsza od rynkowej. Po dopytaniu jednak okazuje sie, ze faktycznie jest to PRRS+, gdzie cena wcale nie jest rewelacja.
Niestety niektorzy korzystaja z niewiedzy klientow co do statusow. Przykre, ale prawda.
Co z tego ze powiem ze w tym momencie moge sprzedac 500szt za 280zl? Nikt nie bedzie wiedzial o co chodzi dopoki nie powiem jaki status, ile kolczykow w jakiej ilosci itp.
Jak juz porownujemy oferty to prosze o podanie ilosci oraz statusu zakupionego towaru. Oczywiscie faktycznie jak jest (nr kolczyka itp). Podczas rozmowy czesto zdarza sie, ze klient ma oferte na "blau" za cene 10-15zl nizsza od rynkowej. Po dopytaniu jednak okazuje sie, ze faktycznie jest to PRRS+, gdzie cena wcale nie jest rewelacja.
Niestety niektorzy korzystaja z niewiedzy klientow co do statusow. Przykre, ale prawda.
Po pierwsze: miala byc towarowka - bylaziutek pisze:dobrze konrado piszesz tak mialem wlasnie u was jak kupilem warchlaki numer na umowie inny a na prosiaku inny
Po drugie: byles poinformowany o zmianie
Po trzecie: cena zmienila sie dosyc znacznie, daltego, ze udalo nam sie znalezc tanszy towar - nie zostawialismy tego dla siebie!
Po czwarte: nic nie bylo zatajane, wszystko jawnie i na telefon przed dostawa
Zaakceptowane, wiec nie wiem skad teraz jakies zastrzezenia.
Nigdy nie ryzykuje przywiezienia towaru na zasadzie "...a moze przejdzie"
ziutek - Twoja wypowiedz (bez dopowiedzenia szczegolow) jest w stylu "slyszalem, ze ktos, gdzies sprzedaje za 250zl Dunczyka". Kto, gdzie, w jakiej wadze, netto czy brutto, jaki status? - i teraz sie domyslaj?
Pozdrawiam
towarowka zgoda poinformowany nie bylem wogule o zmianie numera cena dokladnie zmienila sie 2 zl na sztuce zgoda telefonu nikt nie raczyl odbierac i nikt nie informowal ze transport bedzie nie tego dnia co w umowie tylko kilka razy przekladane bylo a zeby smieszniej to przywiezliscie trzy numery kolczyka i o tym nie informowales wogule a tansze tam kuples bo mialy wszyskie choroby swiata
Nic podobnego. Otrzymales jeden numer. Stad cena spadla o 6zl (nie o 2zl!).
Tzw. "towarowka" - tak bylo ustalane w umowie - to status nieznany lub znany, ale posiadajacy AP2. To co przywiezlismy to PRRS+ bez AP2.
Faktem jest, ze transport byl przekladany, ale tylko ze wzgledow logistycznych. Nie jest proste skomponowac transport z Danii w malych ilosciach i do tego pod wschodnia granice Polski. Sam dobrze wiesz, dlaczego kupiles u nas - nikt nie chcial tak daleko jechac.
Tzw. "towarowka" - tak bylo ustalane w umowie - to status nieznany lub znany, ale posiadajacy AP2. To co przywiezlismy to PRRS+ bez AP2.
Faktem jest, ze transport byl przekladany, ale tylko ze wzgledow logistycznych. Nie jest proste skomponowac transport z Danii w malych ilosciach i do tego pod wschodnia granice Polski. Sam dobrze wiesz, dlaczego kupiles u nas - nikt nie chcial tak daleko jechac.
- Muchozolali
-
A od czego byłeś jak Ci warchlaka zwalali ??? jak towar nie zgodny z zamówieniem to trzeba było towarzystwo wypiero....... i po problemieziutek pisze:nie wiem albo mnie mylisz z kims innym albo nie odrozniam cyfr na kolczyka zapraszam do mnie to pokaze 3 numery kolczyka. jak nic podobnego skoro na umowie jest inny numer niz na kolczyku to wytlumacz mi to
Tak Panie STANIE, Pan zawsze rację ma... A fakty były trochę innestan1069@o2.pl pisze:A od czego byłeś jak Ci warchlaka zwalali ??? jak towar nie zgodny z zamówieniem to trzeba było towarzystwo wypiero....... i po problemieziutek pisze:nie wiem albo mnie mylisz z kims innym albo nie odrozniam cyfr na kolczyka zapraszam do mnie to pokaze 3 numery kolczyka. jak nic podobnego skoro na umowie jest inny numer niz na kolczyku to wytlumacz mi to
Pozdrawiam