FORUM
Ocet jako zakwaszacz do wody
Ocet jako zakwaszacz do wody
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z kolegów stosował ocet jako zakwaszacz. Proszę o opinie i sposób dawkowania.
- mytotoksyna1
--------octem , to sobie pokrop GALARETKĘ wieprzową !rafall pisze:Kolego jak byś czytał ze zrozumieniem mój post to byś nie stawiał takich pytań pod moim adresem.dragonlux pisze:Kolego powiedz poco stosować ocet skoro są inne zakwaszacze o wiele lepsze . Ocet jest stosunkowo słaby ale tani .Napisz co ten ocet ma spełniać w żywieniu.
Kolego rafall wymądrzasz się jak przedszkolak a ocet służy jeszcze do czegoś innego w żywieniu świń.mytotoksyna1 pisze:--------octem , to sobie pokrop GALARETKĘ wieprzową !rafall pisze:Kolego jak byś czytał ze zrozumieniem mój post to byś nie stawiał takich pytań pod moim adresem.dragonlux pisze:Kolego powiedz poco stosować ocet skoro są inne zakwaszacze o wiele lepsze . Ocet jest stosunkowo słaby ale tani .Napisz co ten ocet ma spełniać w żywieniu.
Jak czytaliście o co pytam to głupich odpowiedzi byście nie dawali....dragonlux pisze:Kolego rafall wymądrzasz się jak przedszkolak a ocet służy jeszcze do czegoś innego w żywieniu świń.mytotoksyna1 pisze:--------octem , to sobie pokrop GALARETKĘ wieprzową !rafall pisze: Kolego jak byś czytał ze zrozumieniem mój post to byś nie stawiał takich pytań pod moim adresem.
Ale to chyba świadczy tylko o was.
- Muchozolali
Re: Ocet jako zakwaszacz do wody
OCET POWODUJE ZABIJANIE CZERWONYCH KRWINEKrafall pisze:Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z kolegów stosował ocet jako zakwaszacz. Proszę o opinie i sposób dawkowania.
DLATEGO KIEDYS DAMY PIŁY OCET ZEBY MIEC BIŁA CERE
-
- Kontakt:
Re: Ocet jako zakwaszacz do wody
Nie słyszałem żeby ktoś podawał ocet do wody.rafall pisze:Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z kolegów stosował ocet jako zakwaszacz. Proszę o opinie i sposób dawkowania.
Kwas mlekowy to się daje.