Doradźcie gdzie sprzedawać świnie w kujawsko-pomorskim

mw

Doradźcie gdzie sprzedawać świnie w kujawsko-pomorskim

Post autor: mw »

Proszę o poradę. Gdzie mógłbym sprzedawać świnie w województwie kujawsko-pomorskim w rozsądnych cenach. Oferuję małe ilości (mogę przygotować 12 sztuk co dwa tygodnie). Czy ktoś będzie chciał ze mną rozmawiać przy tak małych ilościach? Obecnie sprzedaję pośrednikowi ale cena jaką oferuje jest nieporównywalnie niższa niż wy piszecie na forum (w ostatni czwartek 5,5 +vat). Proszę o poradę, jak nie dać zarobić pośrednikowi. Chodzi mi o pewne miejsce i wypłacalną firmę. Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje i rady.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Muchozolali

Post autor: Muchozolali »

dołacz do grupy
Awatar użytkownika
Bugsik

Post autor: Bugsik »

skąd dokładnie jesteś?
mw

Post autor: mw »

powiat aleksandrowski. Miałbyś jakieś opłacalne rozwiązanie dla mnie?
Awatar użytkownika
Bugsik

Post autor: Bugsik »

troche daleko ode mnie a po taka ilosc to nikt nie pojedzie, ale chyba Rolas ma blizej moze on cos podpowie...
ROLAS 222

Re: Doradźcie gdzie sprzedawać świnie w kujawsko-pomorskim

Post autor: ROLAS 222 »

mw pisze:Proszę o poradę. Gdzie mógłbym sprzedawać świnie w województwie kujawsko-pomorskim w rozsądnych cenach. Oferuję małe ilości (mogę przygotować 12 sztuk co dwa tygodnie). Czy ktoś będzie chciał ze mną rozmawiać przy tak małych ilościach? Obecnie sprzedaję pośrednikowi ale cena jaką oferuje jest nieporównywalnie niższa niż wy piszecie na forum (w ostatni czwartek 5,5 +vat). Proszę o poradę, jak nie dać zarobić pośrednikowi. Chodzi mi o pewne miejsce i wypłacalną firmę. Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje i rady.

Pozdrawiam
proponuje bezposrednio na masarnie tylko to musi byc dobry towar to dostaniesz te 30 gr wiecej
mefiu82

Post autor: mefiu82 »

przybliż może bardziej skąd jesteś.gmina miejscowość
ODPOWIEDZ