FORUM
piłka nożna --- fajna zabawa
piłka nożna --- fajna zabawa
Panowie zapraszam Was do fajnej zabawy a jednocześnie rywalizacji.
Jeśli ktoś lubi piłkę to zapraszam do gry w fantasy liga na wp.pl i do bawienia się w menagera piłkarskiego.
Stworzyłem ligę prywatną o nazwie "Forumowicze TCH".
Kod do tej ligi to 834211740.
Zapraszam
To admina to nie jest reklama

Jeśli ktoś lubi piłkę to zapraszam do gry w fantasy liga na wp.pl i do bawienia się w menagera piłkarskiego.
Stworzyłem ligę prywatną o nazwie "Forumowicze TCH".
Kod do tej ligi to 834211740.
Zapraszam

To admina to nie jest reklama

-
Dziś byłem na ganiatyce za piłeczką i chłopaki chcą utworzyć z nas zespół . Chcą wystąpić w naszej regionalnej lidze podwórkowej . W związku z tym mam ja do wielce szanownych uczestników tego forum prośbę o podpowiedzi niekonwencjonalnej nazwy zespołu . Typu ;
FC po nalewce , czy
Ledwo , ledwo sportowcy z odzysku
Jak ktoś ma głupawe nazwy , niech mi podpowie z góry dziękuję .
FC po nalewce , czy
Ledwo , ledwo sportowcy z odzysku
Jak ktoś ma głupawe nazwy , niech mi podpowie z góry dziękuję .
-
Co robicie moi powiedzcie czy żeście sie za mną nie stęsknili?
prosiłem was o nazwę futbolową, stworzyliśmy swoją, oryryginalą, nietypową ; BPJ
BRZESZCZOTEM PO JAJACH
prosiłem was o nazwę futbolową, stworzyliśmy swoją, oryryginalą, nietypową ; BPJ
BRZESZCZOTEM PO JAJACH

Ostatnio zmieniony niedziela 02 gru 2012, 13:30 przez mietko75, łącznie zmieniany 1 raz.
mietko75 i jak tam citroen ..?mietko75 pisze:Wczoraj byłem na zawodach w tenisie stołowym o puchar wójta i w kategorii wiekowej 35-51 zająłem pierwsze miejsce .Zdobyłem puchar , dyplom i obiecywali na dziś citroena c 5 . Niedziela się kończy a auta nima . Widocznie miało być prosto z salonu a tu dziś niedziela i salony pozamykane .