Firma SANO

Grześ1234
Posty: 636
Rejestracja: środa 18 sie 2010, 21:34
Lokalizacja: Świętokrzyskie

Firma SANO

Post autor: Grześ1234 »

Stosował koś, albo może stosuje SanoCid przy koncentracie Protamino Premium??? jakie opinie???
ziutek
Posty: 1442
Rejestracja: czwartek 23 gru 2010, 14:02
Lokalizacja: podlasie

Post autor: ziutek »

Nie pomogę Ci kolego bo z sano mam tylko długopis i otwieracz do piwa
Grześ1234
Posty: 636
Rejestracja: środa 18 sie 2010, 21:34
Lokalizacja: Świętokrzyskie

Post autor: Grześ1234 »

t zawsze coś też muszę zdobyć....:)
ChlewMistrz
Posty: 137
Rejestracja: wtorek 22 lis 2011, 02:29
Kontakt:

Post autor: ChlewMistrz »

po co stworzyłes nowy temat? taki sam stworzyles kiedys tylko o nazwie Firna Sano
Grześ1234
Posty: 636
Rejestracja: środa 18 sie 2010, 21:34
Lokalizacja: Świętokrzyskie

Post autor: Grześ1234 »

A rzeczywiście przepraszam nie zauważyłem tego tematu
turbogrocho49
Posty: 2836
Rejestracja: wtorek 03 lis 2009, 20:15
Lokalizacja: lubelskie

Post autor: turbogrocho49 »

po sanie gowno na scianie
Grześ1234
Posty: 636
Rejestracja: środa 18 sie 2010, 21:34
Lokalizacja: Świętokrzyskie

Post autor: Grześ1234 »

a tu się nie zgadzam bo używam koncentratu i jest ok... tylko pytam o taki dodatek.... sanocid
Awatar użytkownika
Bugsik
Posty: 656
Rejestracja: czwartek 24 gru 2009, 00:44
Lokalizacja: Kujawsko-Pomorskie

Post autor: Bugsik »

to samo co każdy inny zakwaszacz...
Grześ1234
Posty: 636
Rejestracja: środa 18 sie 2010, 21:34
Lokalizacja: Świętokrzyskie

Post autor: Grześ1234 »

czyli jak mam ine to nie widzisz problemu? nie trzeba szczególnie tego do ich koncentratu......?
Awatar użytkownika
Bugsik
Posty: 656
Rejestracja: czwartek 24 gru 2009, 00:44
Lokalizacja: Kujawsko-Pomorskie

Post autor: Bugsik »

według ich żywieniowca pewnie trzeba ;)
przeczytaj skład i odpowiedz sobie sam...
przy okazji przelicz sobie koszt białka na tym koncentracie i porównaj z innymi...
maniieek111
Posty: 8
Rejestracja: niedziela 04 lis 2012, 16:19
Lokalizacja: podkarpackie Mielec

Post autor: maniieek111 »

To jest zakwaszacz.
Longin
Posty: 76
Rejestracja: wtorek 15 sty 2013, 23:22
Lokalizacja: łódzkie

Post autor: Longin »

Tylko kwas mrówkowy i to jeszcze drogi. Zalecali 1 kg do tony czyli aromatycznie. Efektu nie da żadnego tzn nie dotrze do jelita. Ja daję kwasy średniołańcuchowe w ilości 6kg T1 i 5kg T2. Wyprowadziłem tak strptokokozę z obiektu.
Daras1975
Posty: 35
Rejestracja: wtorek 01 lut 2011, 18:12
Lokalizacja: wielkopolska

Post autor: Daras1975 »

Większość zakwaszaczy ma zadziałać w żołądku. Do jelit dotrą tylko otoczkowane i to w nie każdej otoczce. Wybierz zakwaszacz z kilkoma kwasami.
krzywy
Posty: 971
Rejestracja: czwartek 09 lut 2012, 19:01

Post autor: krzywy »

Longin, zakwaszacz nie pomógł Ci w zwalczeni streptokokozy. Może zacząłeś dobrze myć i dezynfekować pomieszczenia?
Longin
Posty: 76
Rejestracja: wtorek 15 sty 2013, 23:22
Lokalizacja: łódzkie

Post autor: Longin »

Właśnie nie. Ten co daję to mieszanka 5 kwasów otoczkowanych. Nie pamiętam jakie ale to jakieś dziwne nazwy: kaprynowy, kaprylowy laurynowy. Człowiek mi tłumaczył zasadę działania tychże kwasów jak rozwalają streptokoka a nie są antybiotykami. Tyle że mówię, są drogie.
Ale zdarzały się zgrubienia stawów i padały na tyłki a teraz tego nie mam. Raz wróciłem na miesiąc na stary kwas tez od nich i zaczęły sie na nowo stawy. Czyli nie likwiduje streptokokozy całkiem tylko ją mocno ogranicza.
ODPOWIEDZ