FORUM
Zakwaszacz
-
Zakwaszacz
Witam ,chciałbym zainteresować forumowiczów produktami firmy Hameco-Agro (holandia). Mam do zaoferowania między innymi sypki wieloskładnikowy zakwaszacz Hameco-Sal DRY. Skład:
- propionian wapnia
- kwas propionowy
- kwas mrówkowy
- kwas sorbinowy
Dawka : 3-4 kg / tone.
Poza tym wiele innych produktów tej firmy jak antyoxydanty, preparaty na mykotoksyny i enzymy.
Cena zakwaszacza 195zł za 25 kg worek.
Pozdrawiam
Paweł
zapraszam do kontaktu mogę pomóc w innych rzeczach
- propionian wapnia
- kwas propionowy
- kwas mrówkowy
- kwas sorbinowy
Poza tym wiele innych produktów tej firmy jak antyoxydanty, preparaty na mykotoksyny i enzymy.
Pozdrawiam
Paweł
Re: Zakwaszacz
podaj % skład tego zakwaszaczatierpartner pisze:Witam ,chciałbym zainteresować forumowiczów produktami firmy Hameco-Agro (holandia). Mam do zaoferowania między innymi sypki wieloskładnikowy zakwaszacz Hameco-Sal DRY. Skład:
- propionian wapnia
- kwas propionowy
- kwas mrówkowy
- kwas sorbinowy
Pozdrawiam
Paweł
robak pisze:A macie może coś takiego, by świnie trocinami drzew liściastych żywić, coś na celulozę? Mam trochę tego i nie wiem jak to zużyć. Podobno na zachodzie i w ameryce krowy obornikiem karmią, to może i świnie trocinami by dało radę??
pozdrawiam
Trocinami możesz zacząć karmić już dziś. Musisz je tylko potraktować ekstraktem z moczu guźca boliwijskiego i posklejać w pięcioramienne gwiazdki

- WOJCIECH1236
-
u mnie skupują po 35 zł za m3 zużywają to do palenia w elektrownirobak pisze:A macie może coś takiego, by świnie trocinami drzew liściastych żywić, coś na celulozę? Mam trochę tego i nie wiem jak to zużyć. Podobno na zachodzie i w ameryce krowy obornikiem karmią, to może i świnie trocinami by dało radę??
pozdrawiam
- WOJCIECH1236
-
Kontaktuj się z Panią Emilią Figórska tel. 517 100 691Daras1975 pisze:Gdzie to można kupić? Mają jakichś dystrybutorów?rafalwielkopolska pisze:Ja stosuje FERMENTIERTER KRAUTEREXTRAKT firmy MULTIKRAFT
Pytaj o probiotyk do wody dla zwierząt.
Posiadają małe i duże 1000l opakowania co jest uzależnione z ceną.
- Muchozolali
- Muchozolali