FORUM
PMB Białystok
nikt nie dostał,przynajmniej ja nie otrzymałem ani złotówki-skupują- płatne z góry 1dzień wcześniej -podstawa 5.5 .moim zdaniem nie ma co bojkotować sprzedaży do nich ,a nawet trzeba wspierać w pozyskaniu towaru-będzie produkcja-będą szanse na odzysk długu, a z drugiej strony jak płacą z góry całą kwotę to lepszego rozwiązania nie ma -bo nie wiadomo czy się nie trafi na drugi taki zakład w upadłości
-
podstawa 5,5 to kiedy,bo dzis powiedzieli mi 5,2marek99a pisze:nikt nie dostał,przynajmniej ja nie otrzymałem ani złotówki-skupują- płatne z góry 1dzień wcześniej -podstawa 5.5 .moim zdaniem nie ma co bojkotować sprzedaży do nich ,a nawet trzeba wspierać w pozyskaniu towaru-będzie produkcja-będą szanse na odzysk długu, a z drugiej strony jak płacą z góry całą kwotę to lepszego rozwiązania nie ma -bo nie wiadomo czy się nie trafi na drugi taki zakład w upadłości
Wątpię , aby oddali kasę jak oni nawet pracownikom jeszcze nie popłacilimarek99a pisze:nikt nie dostał,przynajmniej ja nie otrzymałem ani złotówki-skupują- płatne z góry 1dzień wcześniej -podstawa 5.5 .moim zdaniem nie ma co bojkotować sprzedaży do nich ,a nawet trzeba wspierać w pozyskaniu towaru-będzie produkcja-będą szanse na odzysk długu, a z drugiej strony jak płacą z góry całą kwotę to lepszego rozwiązania nie ma -bo nie wiadomo czy się nie trafi na drugi taki zakład w upadłości
Piszesz żeby do nich sprzedawać a gdzie solidarność nikt nie powinien im sprzedać aż do czasu zanim nie zapłacą rolnikommarek99a pisze:nikt nie dostał,przynajmniej ja nie otrzymałem ani złotówki-skupują- płatne z góry 1dzień wcześniej -podstawa 5.5 .moim zdaniem nie ma co bojkotować sprzedaży do nich ,a nawet trzeba wspierać w pozyskaniu towaru-będzie produkcja-będą szanse na odzysk długu, a z drugiej strony jak płacą z góry całą kwotę to lepszego rozwiązania nie ma -bo nie wiadomo czy się nie trafi na drugi taki zakład w upadłości
Masz to na piśmie ?? w dodatku z poręczeniem własnym majątku zarządu u notariusza ,bo jak nie to tylko NADZIEJA puki co zostaje i że z bierzącej produkcji wygenerują zyski aby nam oddać kasę .staś76 pisze:http://www.portalspozywczy.pl/mieso/wiadomosci/prezes-pmb-rozladowywanie-zatorow-platniczych-przebiega-zgodnie-z-planem,51056.html
Panowie piszecie aby im nie sprzedawać i słusznie w gniewie rozumujecie, ale jak przetrawicie to na spokojnie to wyjdzie, że należałoby sprzedawać bo to jest jednak duzy zakład i zauważcie co stało sie z cenami w podlaskim jak PMB wstrzymało produkcję
Ja narazie sprzedaje do ZM Podgórze ale na PMB chyba też zacznę coś rzucać, bo jak nie będzie w naszym regionie dużego zakładu to te małe będa miały nadmiar towaru no i wiadomo co z cena... A jak z polski zaczną zjeżdzać się inni "kupcy" to tez trudno powiedzieć co z kasą może być, pomyślcie nad tym co napisałem bez emocji
pozdrawiam.

Ale gdyby w naszym kraju istniało takie coś jak solidarność to by nikt im by nie sprzedał i by musieli popłacićkaciocha pisze:Panowie piszecie aby im nie sprzedawać i słusznie w gniewie rozumujecie, ale jak przetrawicie to na spokojnie to wyjdzie, że należałoby sprzedawać bo to jest jednak duzy zakład i zauważcie co stało sie z cenami w podlaskim jak PMB wstrzymało produkcję![]()
![]()
Ja narazie sprzedaje do ZM Podgórze ale na PMB chyba też zacznę coś rzucać, bo jak nie będzie w naszym regionie dużego zakładu to te małe będa miały nadmiar towaru no i wiadomo co z cena... A jak z polski zaczną zjeżdzać się inni "kupcy" to tez trudno powiedzieć co z kasą może być, pomyślcie nad tym co napisałem bez emocji
pozdrawiam.
Mariusz nie pszesadzaj, zawsze możesz zostaewić wszystko i jechać do Ameryki. Zobacz ilu jest cwaniaków co migaja sie od spłaty a mercedaesami jeżdżą. Co Ci ten sznur zmieni, zobowiązania finasowe i tak zostaną. wszystkiego Ci nie zabiorą, zawsze możesz dorabiać na czarno, a 100 tys nie fortuna.Mariusz pisze:pmb mniie i tak sznur =====za soba POCIAGNE=====
I działać by oddali,a to czy ty zakończysz żywot czy nie to im nawet na rękę.
ponieważ toczy się sprawa sądowa na którą wydałem już 7 tysięcy złotych a po drugie odsetki .Sprawa miała uprawomocnić się to oni w ostatnim dniu złożyli odwołanie w którym brakowało odpowiednich dokumentów . A więc sąd znów dał im 2 tygodnie i w uzupełnieniu PMB podało powody że ja może im świń nie sprzedałem ,a że na fakturze nie było pieczątki ,a może mi się te pieniądze nie należą .Czysta paranojanavaho13 pisze:A dlaczego?Masz dużą sumę?
POLSKIE SĄDOWNICTWO BEZCENNE !!
- Muchozolali