FORUM
FORUM MARYNY
a tak mnie korciło od kilku dni żeby napisać że Baraki się zużył i trzeba agenta naszym GURU obwołać i żeby nam cenę co tydzień ustawiał . Dobrze że tego nie napisałem bo Baraki mógłby źle to odebrać i miałbym go na sumieniu.
Baraki. To marucha a nie Baraki na wiosnę miał odfrunąć i pewnie odfrunie. I zostaną w swoim błotku agenci razem z innymi fatalistami i będą na cenach o dupie maryny dyskutować. Nasz skowronek - kandydat na nowego przewodniczącego właśnie na cenach obwieścił że na skupie po 5. Rewelacja. Prawdę mówi. Dobrze gada w górę dziada. Umarł król, niech żyje król.
A Marylka też nam coś ostatnio zamilkła.
Baraki. To marucha a nie Baraki na wiosnę miał odfrunąć i pewnie odfrunie. I zostaną w swoim błotku agenci razem z innymi fatalistami i będą na cenach o dupie maryny dyskutować. Nasz skowronek - kandydat na nowego przewodniczącego właśnie na cenach obwieścił że na skupie po 5. Rewelacja. Prawdę mówi. Dobrze gada w górę dziada. Umarł król, niech żyje król.
A Marylka też nam coś ostatnio zamilkła.
-
A ja zanim się zalogowałam na forum to z ciekawością czytałam twoje posty i powiem, że pewnie jest więcej takich co z boku czytają i rozważają twoje i nie tylko twoje wypowiedzi ,już tęsknie za nimi.BARAKI NIE ZAMYKAJ SIĘ W SOBIE bo będzie depresja.baraki pisze:To mój ostatni wpis.
Od jakiegoś czasu nie wnoszę na to forum nic ciekawego, (chyba więcej szkody jak pożytku) więc moja dalsza aktywna obecność niema sensu. Przepraszam i pozdrawiam wszystkich którzy poczuli się urażeni lub poirytowani moimi postami.

-
Baraki nie rób z siebie męczennikabaraki pisze:To mój ostatni wpis.
Od jakiegoś czasu nie wnoszę na to forum nic ciekawego, (chyba więcej szkody jak pożytku) więc moja dalsza aktywna obecność niema sensu. Przepraszam i pozdrawiam wszystkich którzy poczuli się urażeni lub poirytowani moimi postami.
to chociaż poczytaj co się dzieje u starych znajomych
albo obież nowe imię ,bo tęsknoty możesz nie przeżyć

Stan, żeby ciebie czytać nie musi się logować.stan1069@o2.pl pisze:Baraki nie rób z siebie męczennikabaraki pisze:To mój ostatni wpis.
to chociaż poczytaj co się dzieje u starych znajomych
albo obież nowe imię ,bo tęsknoty możesz nie przeżyć
Panowiwe no i oczywiscie Panie mam pytanko.Czy ktos z was tez dostał ankiete z zakresu statystyki rolnictwa z GUS do wypełnienia droga listowna [poczta] bo jak do tej pory wszelakie takie badania to przyjezdzał do mnie pracownik ODR Dodam ze w tej ankiecie usilnie ich interesuje ile jeszcze to mam ogonów.
-
Problemy inne
Ja również dzisiaj otrzymałam ankietę z GUS też drogą listową,z pocieszeniem że w sierpniu i grudniu również mam obowiązek przekazania danych statystycznych zgodnie z ustawą o statystyce publicznej odnośnie ilości posiadanych świń i oceny przezimowania upraw zbóż i rzepakunemezis pisze:Panowiwe no i oczywiscie Panie mam pytanko.Czy ktos z was tez dostał ankiete z zakresu statystyki rolnictwa z GUS do wypełnienia droga listowna [poczta] bo jak do tej pory wszelakie takie badania to przyjezdzał do mnie pracownik ODR Dodam ze w tej ankiecie usilnie ich interesuje ile jeszcze to mam ogonów.
-
Widzę, że masz talent nie z tej ziemi i mam nadzieję że jeszcze czasem zaglądasz na forum. Ja także potrzebję rady i liczę na twoją pomoc. Szukam kierownika na swoją fermę i zgłosiło już się paru chętnych. Między innymi pan G. Ciecharowski który podobno jest świetnym zootechnikiem ale doszły do mnie negatywne opinie zawodowe tej osoby. Czy potrafisz mi poradzić gdzie mogę zasięgnąć opinji o wszystkich kandydatach abym później nie żałowała.
-
Wybierz najprzystojniejszegomarianna pisze:Widzę, że masz talent nie z tej ziemi i mam nadzieję że jeszcze czasem zaglądasz na forum. Ja także potrzebję rady i liczę na twoją pomoc. Szukam kierownika na swoją fermę i zgłosiło już się paru chętnych. Między innymi pan G. Ciecharowski który podobno jest świetnym zootechnikiem ale doszły do mnie negatywne opinie zawodowe tej osoby. Czy potrafisz mi poradzić gdzie mogę zasięgnąć opinji o wszystkich kandydatach abym później nie żałowała.
jak się nie sprawdzi na fermie to może na coś innego się przyda

rzeczywiście Pan G.C. jest w świniach dobry,bo pracowałam z nim dłuższy okres ,więc mogę ocenić jego pracę w leczeniu i hodowli ,nawet mój szef chce aby wrócił do pracy ,tylko ma jedną wadę jest za dobry dla ludzimarianna pisze:Widzę, że masz talent nie z tej ziemi i mam nadzieję że jeszcze czasem zaglądasz na forum. Ja także potrzebję rady i liczę na twoją pomoc. Szukam kierownika na swoją fermę i zgłosiło już się paru chętnych. Między innymi pan G. Ciecharowski który podobno jest świetnym zootechnikiem ale doszły do mnie negatywne opinie zawodowe tej osoby. Czy potrafisz mi poradzić gdzie mogę zasięgnąć opinji o wszystkich kandydatach abym później nie żałowała.
stan1069@o2.pl pisze:Jasiu dlaczego lekcji nie odrobiłeś ? pyta nauczycielka nie miałem czasu prosze pani
a co robiłeś wieczorem ? czytałem bajki
jakie bajki ? nie powiem tata będzie krzyczał jak powiem
dobra to kto był bohaterem ?Marucha prosze pani
Przychodzi chłop do weterynarza:
- Doktorze, świnie nie chcą żreć!
- Cóż, musi je pan wziąć do lasu i przelecieć, to dobrze na nie wpływa.
Chłop zrobił, jak mu lekarz kazał, zapakował świnie do Żuka, wywiózł do lasu i po kolei przeleciał. Nie ...pomogło.
- Panie doktorze, dalej nie chcą żreć.
- Musi pan je zabrać w nocy.
Jak powiedział lekarz, tak chłop zrobił. Zapakował świnie do Żuka, wywiózł nocą do lasu i przeleciał po kolei. Wrócił zmęczony nad ranem i położył się spać. Za godzinę budzi go przerażona baba.
- Wstawaj, stary! Wstawaj!
- Co?
- Świnie!
- Żrą?
- Nie! Siedzą w Żuku i trąbią.
Otrzymałem coś takiego, a ponieważ jestem małorolnym to nie chciałbym się wypowiadać na ten temat. Może ktoś z koleżeństwa zechce.
Dzień dobry!
Jestem absolwentem wydziału Rolnictwa i Biologii Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i magistrantem w katedrze Doświadczalnictwa i Bioinformatyki.
Moja praca magisterska powstaje pod kierunkiem prof. dr hab. Wiesława Mądrego oraz dr Leszka Sieczko.
Celem pracy jest określenie sposobu, kierunku oraz intensywności (poziomu) wykorzystania Internetu przez rolników na podstawie badań ankietowych.
W związku z powyższym uprzejmie proszę o poświęcenie kilku minut i wypełnienie ankiety zalinkowanej poniżej.
Ankieta skierowana jest do osób posiadających Gospodarstwo Rolne (wielkość i profil działalności nie ma znaczenia).
Jeśli nie prowadzisz Gospodarstwa Rolnego zignoruj tego maila lub prześlij go do osoby która takowe posiada.
Ankieta jest anonimowa a dane w niej zawarte posłużą na potrzeby pracy naukowej.
LINK DO ANKIETY: http://moje-ankiety.pl/respond-22041/sec-5uzYhDNe.html
Na wszelkie dodatkowe pytania merytoryczne i uwagi odpowiem przez wiadomość prywatną.
Jeśli mają Państwo znajomych posiadających Gospodarstwo Rolne to proszę o przesłanie do nich tego maila - im więcej wyników zostanie zebranych tym dokładniejsze będą moje badania.
Z góry dziękuję za poświęcony czas i okazaną pomoc.
Z wyrazami szacunku,
Dominik Gacka (dd.gg@o2.pl)
P.S. Jeśli chcesz po zakończeniu badań otrzymać wyniki proszę o taką informację w odpowiedzi na tego maila.
Dzień dobry!
Jestem absolwentem wydziału Rolnictwa i Biologii Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i magistrantem w katedrze Doświadczalnictwa i Bioinformatyki.
Moja praca magisterska powstaje pod kierunkiem prof. dr hab. Wiesława Mądrego oraz dr Leszka Sieczko.
Celem pracy jest określenie sposobu, kierunku oraz intensywności (poziomu) wykorzystania Internetu przez rolników na podstawie badań ankietowych.
W związku z powyższym uprzejmie proszę o poświęcenie kilku minut i wypełnienie ankiety zalinkowanej poniżej.
Ankieta skierowana jest do osób posiadających Gospodarstwo Rolne (wielkość i profil działalności nie ma znaczenia).
Jeśli nie prowadzisz Gospodarstwa Rolnego zignoruj tego maila lub prześlij go do osoby która takowe posiada.
Ankieta jest anonimowa a dane w niej zawarte posłużą na potrzeby pracy naukowej.
LINK DO ANKIETY: http://moje-ankiety.pl/respond-22041/sec-5uzYhDNe.html
Na wszelkie dodatkowe pytania merytoryczne i uwagi odpowiem przez wiadomość prywatną.
Jeśli mają Państwo znajomych posiadających Gospodarstwo Rolne to proszę o przesłanie do nich tego maila - im więcej wyników zostanie zebranych tym dokładniejsze będą moje badania.
Z góry dziękuję za poświęcony czas i okazaną pomoc.
Z wyrazami szacunku,
Dominik Gacka (dd.gg@o2.pl)
P.S. Jeśli chcesz po zakończeniu badań otrzymać wyniki proszę o taką informację w odpowiedzi na tego maila.
-
Re: ...
Co Cię tak rozwala ????jaqbn pisze:http://podatki.wp.pl/kat,70474,title,Izby-Rolnicze-nie-chca-podatku-dochodowego-dla-rolnikow,wid,14453132,wiadomosc.html?ticaid=1e5e8
Komantarze mnie rozwalają
Masz dochody to trzeba płacić co nie ??? nie masz to po zasiłek

ci obrońcy polskiego rolnictwa tak się zachowują jak piz..y po co robić biedaka z rolnika i pasożyta społeczeństwa ???
karty na stół , zarabiasz płać , doładasz zwijaj interes i szukaj pomysłu na zarobek i życie poza rolnictwem .
A obecnie wszystcy popłakują , a najbardziej ci co po składce chodzą

- WOJCIECH1236
-
-