FORUM
Nieuczciwi przedsiębiorcy-lista zakładów.
- Muchozolali
-
-
to chyba nie w polsce.Muchozolali pisze:nie stwienictwo sie strony
to wniosek o wyrok zaoczny i tyle
mialem rosprawe nie dawno na ktorej nie bylem ne dostalem zawiadomienia z sadu. rezultat sprawa odroczona a ja mam sie usprawiedliwic. ale ze pan B. ani jego prawnik nie stawili sie na 3 rozprawach to juz nic ja nie obchodzi. mam ciagle wrazenie ze to ja bede musial zaplacic za swinie ktore sprzedalem. kur.. polskie sady jeb...
-
Alboś pizda albo z Ciebie robią pizd..Gerda pisze:to chyba nie w polsce.Muchozolali pisze:nie stwienictwo sie strony
to wniosek o wyrok zaoczny i tyle
mialem rosprawe nie dawno na ktorej nie bylem ne dostalem zawiadomienia z sadu. rezultat sprawa odroczona a ja mam sie usprawiedliwic. ale ze pan B. ani jego prawnik nie stawili sie na 3 rozprawach to juz nic ja nie obchodzi. mam ciagle wrazenie ze to ja bede musial zaplacic za swinie ktore sprzedalem. kur.. polskie sady jeb...
do każdego urzędu trzeba być przygotowany i w miare niescisłości podnosić glos czasami to nie wystarczy

-
Ostrzegam przed Przedsiębiorstwo PHU "EQUUS" Halina Makowska,
łódzkie/tomaszowski,
Cekanów 97-200, Topolowa 34 ,umawiaja się na żywą wage a pózniej twierdzą ze świnki maja słabą miesność i płaca po 60 dniach za klase R
OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!
łódzkie/tomaszowski,
Cekanów 97-200, Topolowa 34 ,umawiaja się na żywą wage a pózniej twierdzą ze świnki maja słabą miesność i płaca po 60 dniach za klase R
OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony środa 24 paź 2012, 18:21 przez komputerek77, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
- Kontakt:
Dzieki za ostrzeżenie. Dostałem namiar na tą firmę na Targach Ferma Świń i Drobiu w Łodzi od wystawcy który oferował warchlaki z holandii (mężczyzna chyba holender,mówiący troche po polsku,kobieta polka) zastanawiałem sie czy też im nie "dać"komputerek77 pisze:Ostrzegam przed Przedsiębiorstwo PHU "EQUUS" Halina Makowska,
łódzkie/tomaszowski,
Cekanów 97-200, Topolowa 34 ,umawiaja się na żywą wage a pózniej twierdzą ze świnki maja słabą miesność i płaca po 60 dniach za klase O lub P
OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!