FORUM
Cena Prosiaka
-
ubnt pisze:a dlaczego niemcy biorą z holandii . Według was nie ma dobrego holendra ja znam wielu którzy już przejechali się na duncu i wracają do holendra z dużych ferm
pierwszy sort holendra prosiaczka zostaje w holandii, drugi sort jedzie do niemiec a cała reszta do polski i wszyscy zadowoleni

ja osobiście zanim zapuściłem w chlewni jaskółki brałem od pani moniki i było bardzo dobrze. teraz znam dwóch klientów pani moniki którzy też są zadowoleni , znam też kilku którzy biorą tylko od rogoziewicza a ostatnio próbują od tarki
bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!ziutek pisze:Na bank to gołębie sraj... Do polski przyjdza ten 4 sort co ma chęci do życia bo według tych chorób już nie powinien żyć
nie mowie o tym np 1000 z 8 gospodarstw i ja to nie pork pro....
tak czy siak to zywy towar wszystko moze sie stac, jednak jak mowie, ze dobry, to dobry!
-
1pork pro zrobiło korektę na 1000zł na to śmiech . 2.Warchlak polecony przez pork pro 3.Gdzieś mam śmieszna korektę taki badziew to z chlewni zabierać . A co do Pani Moniki to nigdy nie brałem chodź słyszałem że w sytuacjach podbramkowych stawała na wysokości zadania jak mało kto czyli zjazd z ceny .Jednak tak naprawdę wolał bym dobrze zapłacić za dobry towar a nie szczepione do niemca a wybierki do polaka
Ostatnio zmieniony czwartek 03 sty 2013, 21:06 przez ubnt, łącznie zmieniany 1 raz.
Konrada mało co widzę na wschodniej polsce, może wozi ale bydło.. Holender ma to do siebie że u niego z mięsnością tak właśnie jest.. Dlatego chyba przejdziemy na duńczyka.
Ostatnio zmieniony czwartek 03 sty 2013, 21:47 przez Bobo, łącznie zmieniany 1 raz.
Widać po małym ile on może mieć , wystarczy się przyjrzeć jak ktoś obeznany kape..
Czy ma te kształty czy siekierą ciosany
Największy kastrat jaki miałem po 1 tygodniu od przywiezienia , 68 KG
Pan stada , Boss
Miesiąc czasu i do obucha:)
ubnt tak samo jest z towarówką , ludzie biorą bo mięsność a 20zł więcej stoi jak kastrat to już nie widzą.
Świnek im się zachciewa , ciekawe dlaczego .
Czy ma te kształty czy siekierą ciosany

Największy kastrat jaki miałem po 1 tygodniu od przywiezienia , 68 KG

Pan stada , Boss

Miesiąc czasu i do obucha:)
ubnt tak samo jest z towarówką , ludzie biorą bo mięsność a 20zł więcej stoi jak kastrat to już nie widzą.
Świnek im się zachciewa , ciekawe dlaczego .

Ostatnio zmieniony czwartek 03 sty 2013, 21:48 przez vicia1223, łącznie zmieniany 1 raz.