FORUM
TRANSAKCYJNE CENY TRZODY
-
-
-
-
speeeder sprzedaje lepiej ale to trzeba sobie przeliczyć, Marylka już dawno z cieniasami nie chce się zadawać bo pewnie powyżej 6 sprzedaje tylko się nie chwali bo zaraz ktoś będzie pytał kto tyle płaci a agenci faktur będą żądać. Mam nadzieję że ty nie jesteś agent. Kto płaci to jest tajnowojenne. Na przyszły tydzień nadal 5,7 netto jest kupiec. Warszawa głoduje i dobrze płaci.topo pisze:ciekawy jestem kto kupuje od ciebie tabou świnie po takiej wysokiej cenie
-
Tak doskonały towar jest wart wyłącznie stolicy. Klienci czekają zapisani w kolejki czterotygodniowe. To jest towar non GMO .topo pisze:nie wiedziałem tabou że Warszawa jest aż taka głodna Twoich świnek
A ty coś sprzedajesz czy na razie zastanawiasz się co ze sobą zrobić?
Raczej mięsko będziesz robił czy może jakieś warzywka?
-
Kolego jak Ty sprzedajesz ładny towar i partyjki całosamochodowe po 5.7 to chyba masz świadomość że 80 % świń jest sprzedawana w okolicach 5 albo poniżej no chyba że Ty sprzedawać nie umiesztabou pisze:speeeder sprzedaje lepiej ale to trzeba sobie przeliczyć, Marylka już dawno z cieniasami nie chce się zadawać bo pewnie powyżej 6 sprzedaje tylko się nie chwali bo zaraz ktoś będzie pytał kto tyle płaci a agenci faktur będą żądać. Mam nadzieję że ty nie jesteś agent. Kto płaci to jest tajnowojenne. Na przyszły tydzień nadal 5,7 netto jest kupiec. Warszawa głoduje i dobrze płaci.topo pisze:ciekawy jestem kto kupuje od ciebie tabou świnie po takiej wysokiej cenie
więc się nie dziw że ktoś po prostu nie wierzy

http://www.cenyrolnicze.pl/tuczniki/1342389601/
te zakłady kupują i nisko i wysoko.
te zakłady kupują i nisko i wysoko.
-
-
jeszcze kilka słów off topa,
Tabu czy ja, czy ktoś inny sprzedając w takiej cenie to dla jednych może mało wiarygodne, ale dla nas jest to cena (w tym miesiącu) na średnim poziomie biorąc pod uwagę dzisiejsze koszty produkcji.
Dla mnie sprzedawanie teraz poniżej 5zł netto to jest psucie rynku.
Tłumaczenie się tym że w okolicy tak płacą nisko nie jest żadnym tłumaczeniem a jeśli tak to naprawdę nie ma się czym chwalić na forum.
Jeżeli ktoś dzisiaj sprzedaje poniżej 5zł to niech od razu napisze jaki mam zysk netto na 1 szt.
Tabu czy ja, czy ktoś inny sprzedając w takiej cenie to dla jednych może mało wiarygodne, ale dla nas jest to cena (w tym miesiącu) na średnim poziomie biorąc pod uwagę dzisiejsze koszty produkcji.
Dla mnie sprzedawanie teraz poniżej 5zł netto to jest psucie rynku.
Tłumaczenie się tym że w okolicy tak płacą nisko nie jest żadnym tłumaczeniem a jeśli tak to naprawdę nie ma się czym chwalić na forum.
Jeżeli ktoś dzisiaj sprzedaje poniżej 5zł to niech od razu napisze jaki mam zysk netto na 1 szt.
-
-
- Kontakt: