FORUM
Status Zdrowotny Trzody Chlewnej
-
- Muchozolali
On tak pomyśli , koniec świata ?? Schowam się pod przyczepą , tam mnie nie ruszy.. , z góry nie zadusi a jak koło zapasowe wyrzucę , zaklinuję się tam , to i do góry kołami może obracać 
A w temacie , Stan , ciekawe jakbyś dostał do utuczenia 300 warchlaków z importu i 300 by Ci polscy producenci nawozili przez tydzień , ciekawe ile tych eneroxilów całych by poszło , żelaza to bardzo dużo , trzonek w siekierze byś ze 3 razy zmieniał od dobijania ...
Nie miałeś nigdy warchlaków z importu także najlepiej wiesz , ze nie wiele o nich wiesz.. Ja kiedyś bawiłem się w takie polskie , 100zł tańszy od duńczyka , i co z tego , opier..li 400kg zboża , leków nie wspomnę , każdy inny , ten mięsny aż błyszczy a drugi niczym ekologiczny , złotnicki co z błota wyskoczył.
Muchozolali kiedyś napisał , polskie są nierentowne i tyle.

A w temacie , Stan , ciekawe jakbyś dostał do utuczenia 300 warchlaków z importu i 300 by Ci polscy producenci nawozili przez tydzień , ciekawe ile tych eneroxilów całych by poszło , żelaza to bardzo dużo , trzonek w siekierze byś ze 3 razy zmieniał od dobijania ...
Nie miałeś nigdy warchlaków z importu także najlepiej wiesz , ze nie wiele o nich wiesz.. Ja kiedyś bawiłem się w takie polskie , 100zł tańszy od duńczyka , i co z tego , opier..li 400kg zboża , leków nie wspomnę , każdy inny , ten mięsny aż błyszczy a drugi niczym ekologiczny , złotnicki co z błota wyskoczył.
Muchozolali kiedyś napisał , polskie są nierentowne i tyle.
-
Warchlaki są duńskie, poglądy "zachodnie" ale forum cały czas prawdziwie polskie - pełno jadu i nienawiści w każdym temacie! Pytam się, co takiego Wam Stan zrobił, że tak obszczekujecie go wszędzie gdzie się tylko pokaże? Nie jest moim zadaniem bronic Stana, bo nie zawsze zgadzam się z jego poglądami, ale szanuje go, bo ma swoje zdanie i nie zmienia go jak reszta - zależnie od zapotrzebowania.
Jak brak argumenów to najlepszy bezpardonowy atak.
Jak brak argumenów to najlepszy bezpardonowy atak.
Odnośnie tego statusu , jak znoszą taką wycieczkę w temp -10 warchlaki ??
Nie brałem nigdy w takich warunkach a teraz mnie czeka niestety. Ma to jakiś wpływ , nie przeziębią się za bardzo ?? Samochód samochodem ale gwiżdże gdzie popadnie.
Kolega Peron chyba kiedyś wstawiał w podobnych warunkach , zahartowały się czy odwrotnie ?
Nie brałem nigdy w takich warunkach a teraz mnie czeka niestety. Ma to jakiś wpływ , nie przeziębią się za bardzo ?? Samochód samochodem ale gwiżdże gdzie popadnie.
Kolega Peron chyba kiedyś wstawiał w podobnych warunkach , zahartowały się czy odwrotnie ?
-
Nastepny producentvicia1223 pisze:Odnośnie tego statusu , jak znoszą taką wycieczkę w temp -10 warchlaki ??

-
Najprostsze antidotum . Coś mi się wydaje że Peron z niego nie raz korzystał , bo na trzeżwo tak udanych wierszy by nie pisałvicia1223 pisze:Odnośnie tego statusu , jak znoszą taką wycieczkę w temp -10 warchlaki ??

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/cie ... 9,1,0.html
-
http://www.frisomat.pl/pl/Video.aspx 3 film zobaczcie
-
Re: Status Zdrowotny Trzody Chlewnej
Witam. mieliście może ukendta o numerze DK 058368 ? Sa z nim jakies specjalne atrakcje? dzieki.
Re: Status Zdrowotny Trzody Chlewnej
Witam
Wiecie może co oznacz skrót "sanMyc" w statusie zdrowotnym?
Wiecie może co oznacz skrót "sanMyc" w statusie zdrowotnym?
Re:
jeśli to Ciebie dotyczy to nikt Cię nie zatrudni na stanowisku na którym mógłbyś mieć kontakt z żywnością z przeznaczeniem na spożycie przez człowiekapitek81 pisze:masz doswiadczenie z własnego podwórkastan1069@o2.pl pisze:Większe zużycie papieru toaletowego przez właścicielapitek81 pisze:witam salmonela typ A co to oznacza?