FORUM
TRANSAKCYJNE CENY TRZODY
-
ale lejwoda z Ciebiemarucha pisze:pierwsze ptaszki wyfrunęły 18100 kilo 1,43 euro za kg netto. Wiosna idzie, następne szykują się do odlotu.
powiem Ci ze ludzie na tym forum liczyc umią
chyba ze jest to dolar zamiast euro
a tak wogole to te swiniaki miały złote zęby czy uszy ze sprzedałes po takiej cenie?
bo znow takich okropnych ilości nie miałes zeby zakłady sypneły cena
na dzien dzisiejszy wogole ta cena nie jest realna
- marek mokwa
- Kontakt:
-
Ceny
Dziś sprzedane pojedynczo 8szt dla osób indywidualnych po 6.20zł netto bez strączki.
skrzydeł nie dowieźli, a maciorom nie zawiążesz. Dziś trzeba odsadzać. Prowident za chwilóweczki też niezłe pieniądze bierze. W tym momencie w kraju na chwilówki w lepszej cenie miejsca nie znalazłem. Ten tydzień posprzątany. A mój kaliber nie wszędzie przechodzi. Jak się na tramwaj spóźnisz to taksówke trzeba brać. Myśle że w przyszłym tygodniu troszeczkę sobie odbijemy, ale pod górkę zawsze ciężej wchodzić i dlatego trzeba dbać aby nieodpowiedzialnymi nawet pojedynczymi wypowiedziami lawiny nie wywoływać. A lawina zeszła. Może sama, a może ktoś pomógł?
Z góry przepraszam Mietka i innych dbających o czystość. Ale myślę że ad vocem w tym temacie się należy.
Z góry przepraszam Mietka i innych dbających o czystość. Ale myślę że ad vocem w tym temacie się należy.