FORUM
ODPOCZYNEK ROLNIKA
- Muchozolali
a firmy jak ucichły udają ze nie wiedza albo nie chcą widzieć nawet cen warchlaka nie mówiąc o prosiętach nie podają widać to ez jest sposób chować głowę w piach niż napisać nie ma takiej opcji sponsoringu
Ostatnio zmieniony piątek 23 paź 2009, 23:00 przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.
- marek mokwa
- Kontakt:
witam!
jestem!!!
jak najbardziej jestem za!!!!
moja propozyzja:
albo spotkanko w polsce (moge przywiezc holendrow, bedzie mozna wymienic opinie), jakies wpisowe damy i dzialamy
albo
wyjazd np do Holandii, wynajmujemy autobus, rozliczamy na uczestkikow i tez zalatwione
jak najbardziej jestem za, i nie wazne czy macie tucze zamkniete czy otwarte, wazne jest zeby wymnieniac poglady i sie poznawac
jestem!!!
jak najbardziej jestem za!!!!
moja propozyzja:
albo spotkanko w polsce (moge przywiezc holendrow, bedzie mozna wymienic opinie), jakies wpisowe damy i dzialamy
albo
wyjazd np do Holandii, wynajmujemy autobus, rozliczamy na uczestkikow i tez zalatwione

jak najbardziej jestem za, i nie wazne czy macie tucze zamkniete czy otwarte, wazne jest zeby wymnieniac poglady i sie poznawac

ja uwazam, ze moja propozycja jest fair,
moge wszystko zorganizowac, ale prosze nie oczekujcie, ze jakas firma zafunduje wyjazd 45 osobom z noclegiem, jedzeniem itd,
poza tym gdyby byl to wyjazd sponsorowany musialabym zabrac tylko cylke otwarte,
a chyba nie do konca chodzi o to na tym forum,
organizacją moge sie podjac:) z pomocą milych kolegow z forum
moge wszystko zorganizowac, ale prosze nie oczekujcie, ze jakas firma zafunduje wyjazd 45 osobom z noclegiem, jedzeniem itd,
poza tym gdyby byl to wyjazd sponsorowany musialabym zabrac tylko cylke otwarte,
a chyba nie do konca chodzi o to na tym forum,
organizacją moge sie podjac:) z pomocą milych kolegow z forum
Witam!
Z dużym zainteresowaniem śledzę dyskusję. W czasie weekendu byłem na urodzinach mojej Mamy, szczęśliwie skończyła 90 lat!!!
AREK zaproponował bankiet, ale z postów wynika, że przyjemne można połączyć z fachową dyskusją.
Organizacją chce się zająć Pani Monika. Brawo Pani Moniko!!!
Nie wypowiadam się w imieniu innych firm……….
Moja propozycja jest taka:
- termin: 18 (lub 25) listopada, godzina 11:00
- miejsce: gdzieś w centrum Polski (hotel, zajazd, ośrodek szkoleniowy), ważne żeby była sala konferencyjna, restauracja, miejsce do zaparkowania i miejsce do potańczenia oraz spanie dla tych, co chcą trochę „zabalować”
- sprawy zawodowe: seminarium na temat „Nowoczesna produkcja prosiąt” (wykłady, potem otwarta dyskusja „do oporu”)
- zaproszeni specjaliści z Polski, Holandii, Danii (doświadczeni producenci, sprzedawcy prosiąt, lekarze wet., projektanci budynków itd. – proszę zgłaszać propozycje)
- firmy na swój koszt zapewnią wykładowców i specjalistów oraz pomogą finansowo w wynajęciu lokalu
- dojazd, wyżywienie, picie i spanie każdy uczestnik pokrywa we własnym zakresie; wpłaty przy rejestracji po przyjeździe na miejsce
Jeśli są inne propozycje, to proszę je zgłaszać.
Jeśli zgadzacie się na powyższe propozycje, to uprzejmie pytam się Pani Moniki, czy chętni mogą zgłaszać swój udział na priva do Pani?
Trzeba wiedzieć, ilu będzie chętnych, aby zarezerwować odpowiedni lokal.
Z dużym zainteresowaniem śledzę dyskusję. W czasie weekendu byłem na urodzinach mojej Mamy, szczęśliwie skończyła 90 lat!!!
AREK zaproponował bankiet, ale z postów wynika, że przyjemne można połączyć z fachową dyskusją.
Organizacją chce się zająć Pani Monika. Brawo Pani Moniko!!!
Nie wypowiadam się w imieniu innych firm……….
Moja propozycja jest taka:
- termin: 18 (lub 25) listopada, godzina 11:00
- miejsce: gdzieś w centrum Polski (hotel, zajazd, ośrodek szkoleniowy), ważne żeby była sala konferencyjna, restauracja, miejsce do zaparkowania i miejsce do potańczenia oraz spanie dla tych, co chcą trochę „zabalować”
- sprawy zawodowe: seminarium na temat „Nowoczesna produkcja prosiąt” (wykłady, potem otwarta dyskusja „do oporu”)
- zaproszeni specjaliści z Polski, Holandii, Danii (doświadczeni producenci, sprzedawcy prosiąt, lekarze wet., projektanci budynków itd. – proszę zgłaszać propozycje)
- firmy na swój koszt zapewnią wykładowców i specjalistów oraz pomogą finansowo w wynajęciu lokalu
- dojazd, wyżywienie, picie i spanie każdy uczestnik pokrywa we własnym zakresie; wpłaty przy rejestracji po przyjeździe na miejsce
Jeśli są inne propozycje, to proszę je zgłaszać.
Jeśli zgadzacie się na powyższe propozycje, to uprzejmie pytam się Pani Moniki, czy chętni mogą zgłaszać swój udział na priva do Pani?
Trzeba wiedzieć, ilu będzie chętnych, aby zarezerwować odpowiedni lokal.
myślę ze wpłatę trzeba wcześniej uiścić [[ MYŚLĘ ZE FIRMY BĘDĄ CHĘTNE NA TYLE ABY ROLNIK NIC NIE PŁACIŁ TO TYLKO MOJA SUGESTIA]]] aby potem nie było tak ze zapisze się 200 i na tyle zarezerwuje się lokal jedzonka a jak co do czego to przyjedzie 5 osób i organizator będzie oczkami świecił to moja taka uwaga i oczywiście końcówka tygodnia byłaby wygodniejsza dla rolników