FORUM
Cena Prosiaka
arek na myszce jest zwykle takie małe pokręteł ko zrób coś dla mnie połóż na nim palca obojętnie którego pokręć do przodu pokaże ci się temat cena prosiaka literki w kolorze zielonym takie duże oby każdy przeciętny nawet człowiek zajarzył o co kaman.Jak sądzisz wielu jest takich co nie znają słów tych znaczenia ja jednego znam na pewno. Daj spokój i znajdź inne forum .
- marek mokwa
- Kontakt:
-
Sorki Wybacz! ale nie mogę się powstrzymać ze śmiechu z Twojego opisu!mirkoski pisze:czy ktoś wie jaka jest aktualna cena prosiaka - warchlaka z importu???
Pytanie troche nie o czasie - koniec tygodnia, ale chce wiedziec jaka jest tendencja.
Dziekuje i pozdrawiam.
Ale jedno mi przychodzi do głowy! Otwórz właz od SPODU i posłuchaj co Ci mówi!

P.s. słuchaj dobrze!!!
Więc kolego Jarek45, jest to przenośnia a tak naprawde dotyczy to mojej sytuacji finansowej - (kiedyś było źle, ale inni mieli jeszcze gorzej)jarek45 pisze:Sorki Wybacz! ale nie mogę się powstrzymać ze śmiechu z Twojego opisu!mirkoski pisze:czy ktoś wie jaka jest aktualna cena prosiaka - warchlaka z importu???
Pytanie troche nie o czasie - koniec tygodnia, ale chce wiedziec jaka jest tendencja.
Dziekuje i pozdrawiam.
Ale jedno mi przychodzi do głowy! Otwórz właz od SPODU i posłuchaj co Ci mówi!![]()
P.s. słuchaj dobrze!!!
- WOJCIECH1236