Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory

nemezis

Re: Co z tą POLSKĄ? polityka, wybory

Post autor: nemezis »

?
Ostatnio zmieniony czwartek 15 wrz 2016, 20:26 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
mietko75

Post autor: mietko75 »

Kłamczucha ludziom dziękuje za głosy , a to naród pierwszy jej dziś podziękował . :!: :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Post autor: mytotoksyna1 »

mietko75 pisze:Kłamczucha ludziom dziękuje za głosy , a to naród pierwszy jej dziś podziękował . :!: :!: :!: :!:
:D jutro już na serio okryj cebule. :D
andrzej19570

Post autor: andrzej19570 »

A ty sie do lekarza zapisz bo kolejki długie!!!
wojce

Post autor: wojce »

Kolejki do lekarza przecież jutro Pis rozładuje ;)
andrzej19570

Myślisz że błędy 8 lat w jeden dzień się naprawi??Teraz PIS ma komfort rządzenia samodzielnie,bez koalicji jak nie będzie poprawy to za 4 lata wyborcy ich pogonią!!!
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

andrzej19570 pisze:A ty sie do lekarza zapisz bo kolejki długie!!!
:D Stagnacja ,stagnacja , pomniki ,pomniki, zaściankowość ,zaściankowość , ośli róg ,ośli róg w EUROPIE .
..pełzająca na brzuchu gospodarka , rolnictwo to już zreformowane ,ale też dostanie w cztery litery .
Górnik przez jakiś czas (o przepraszam nie górnik ,ale związkowiec) uratowany , ale w perspektywie też polegnie.
..chyba ,że w vonga com zaciągnie kredyt.
....jutro dalsze informacje.
Falco

Post autor: Falco »

https://www.youtube.com/watch?v=vofwHYASPTY

Stonodze nikt szans nie daje? ;-)
Jak tam frekwencja, byłem po 20tej, to mi powiedzieli, że u mnie na wiosce powyżej 50%.
mietko75

Aby w kraju zaczęło się poprawiać to wpierw muszą wszystkim hejterą dać dożywocie w czyszczeniu kibli i zakaz dożywotni dostępu do klawiatury . Po wtóre rozliczyć malwersantów i pokazać całą prawdę narodowi . Wypuścić z więzieni wszystkich za alimenty , czy pijaństwo na rowerze i w tych samych lokalach umieścić tych osmiorniczkożerców na nasz koszt .
Falco

Post autor: Falco »

lukas1982 pisze:kaczki 37 , ośmiornicy 20. Zmiany idą
To na pewno, podstawowa stawka VAT na Węgrzech to 28%. Będzie drugi Budapeszt?
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

mietko75 pisze:Aby w kraju zaczęło się poprawiać to wpierw muszą wszystkim hejterą dać dożywocie w czyszczeniu kibli i zakaz dożywotni dostępu do klawiatury . Po wtóre rozliczyć malwersantów i pokazać całą prawdę narodowi . Wypuścić z więzieni wszystkich za alimenty , czy pijaństwo na rowerze i w tych samych lokalach umieścić tych osmiorniczkożerców na nasz koszt .
--------------- :D Wypuścić z więzieni wszystkich za alimenty , czy pijaństwo na rowerze :D
ich w cztery konie nie wyciągniesz ,gdzie będą mieli lepiej ? :D
Mieczysławie ,byle co jesz (wczoraj ośmiornice ) i byle co gadasz ! :D
Awatar użytkownika
MekkaB

Post autor: MekkaB »

mytotoksyna1 pisze:
mietko75 pisze:Aby w kraju zaczęło się poprawiać to wpierw muszą wszystkim hejterą dać dożywocie w czyszczeniu kibli i zakaz dożywotni dostępu do klawiatury . Po wtóre rozliczyć malwersantów i pokazać całą prawdę narodowi . Wypuścić z więzieni wszystkich za alimenty , czy pijaństwo na rowerze i w tych samych lokalach umieścić tych osmiorniczkożerców na nasz koszt .
--------------- :D Wypuścić z więzieni wszystkich za alimenty , czy pijaństwo na rowerze :D
ich w cztery konie nie wyciągniesz ,gdzie będą mieli lepiej ? :D
Mieczysławie ,byle co jesz (wczoraj ośmiornice ) i byle co gadasz ! :D
A ja idę do proboszcza zostawić intencję co by PSL się do Sejmu nie dostał :-)
Stanislaw

Post autor: Stanislaw »

daj dosyc kasy coby ta msza byla skuteczna
mietko75

I o to chodzi żeby więzienie nie były jak sanatorium , tylko guma i zimny prysznic i chętnych by było o wiele mniej .
Co ten Sawicki w południe pier-dolił ? Jakie wycofanie warzyw i owoców w tym roku ? Głupol nie wie że w ubiegłym roku jabłko w przetwórni było po 13gr a dziś 55 gr . Marchew ludziom do bydła woziłem po 10gr bo nikt tego kupić nie chciał bo embargo , a dziś taką samą na giełdzie po złotówce za kilo to z pocałowaniem w rękę . Gdy chętnych nie będzie, bo i niby z kont ? to posraniec bedzie sobie zasługi przypisywał , że niby to głąba zasługa była .
Awatar użytkownika
MekkaB

Post autor: MekkaB »

Mietko cebula tam u Ciebie do ilu dobiła? jest już 0,45?
stan1069@o2.pl

Post autor: stan1069@o2.pl »

mietko75 pisze:I o to chodzi żeby więzienie nie były jak sanatorium , tylko guma i zimny prysznic i chętnych by było o wiele mniej .
Co ten Sawicki w południe pier-dolił ? Jakie wycofanie warzyw i owoców w tym roku ? Głupol nie wie że w ubiegłym roku jabłko w przetwórni było po 13gr a dziś 55 gr . Marchew ludziom do bydła woziłem po 10gr bo nikt tego kupić nie chciał bo embargo , a dziś taką samą na giełdzie po złotówce za kilo to z pocałowaniem w rękę . Gdy chętnych nie będzie, bo i niby z kont ? to posraniec bedzie sobie zasługi przypisywał , że niby to głąba zasługa była .
Skąd człowieku w Tobie tyle nienawiści ??????????? Ty już na widok tego co Ci nie pasuje szczekasz :lol: :lol: może zacznij słuchać , a póżniej szczekaj
Program wycofania owoców i warzyw został zatwierdzony przez unie zaraz po wprowadzeniu embarga i nadal obowiazuje , dotyczy to całej unii a nie tylko tego areału co Ty masz i lałeś wodą cały rok i uschło :lol: :lol: :lol: . Jak są chętni wycofać towar i rozdać biednym to co Tobie przeszkadza ??????????? przecież to nawet będzie wpływać na wzrost cen .Weż się człowieku opanuj , bo śmieszny się robisz :oops:
mietko75

Na giełdzie Zjazdowa to cebula do 18 zł 15 kg dobija .

Stan Głupolu to ja słucham i piszę całą prawdę , a Ty bałwanie szczekasz :!: :!:
Każdemu psie przyszczekujesz i to nie jeden Ci to pisał .
Mnie wycofanie nic nie przeszkadza , wręcz przeciwnie całkiem dobrze na tym wyszedłem jak na tamten rok . :mrgreen: :mrgreen:
Tylko że w ubiegłym roku towaru narosło i szok z embargiem był , to i chętnych mnóstwo było .
W tym roku posraniec minister twierdzi że suszy nie było , a za chwilę będzie zdziwiony że nikt nie będzie chciał nic oddać . Znów od frajerów może rolników będzie wymyślał . Jeśli zeszłoroczne stawki nie pomnożą przez 3 to chętnych nie będzie na pewno i to nie z chytrości , tylko z dbałości o własne gospodarstwa .
stan1069@o2.pl

Nie wiem Mietek ja Tobie pomóc ?????????? zdrowaś Mario odmówie żebyś się opamiętał .
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

mietko75 pisze:Na giełdzie Zjazdowa to cebula do 18 zł 15 kg dobija .

Stan Głupolu to ja słucham i piszę całą prawdę , a Ty bałwanie szczekasz :!: :!:
Każdemu psie przyszczekujesz i to nie jeden Ci to pisał .
Mnie wycofanie nic nie przeszkadza , wręcz przeciwnie całkiem dobrze na tym wyszedłem jak na tamten rok . :mrgreen: :mrgreen:
Tylko że w ubiegłym roku towaru narosło i szok z embargiem był , to i chętnych mnóstwo było .
W tym roku posraniec minister twierdzi że suszy nie było , a za chwilę będzie zdziwiony że nikt nie będzie chciał nic oddać . Znów od frajerów może rolników będzie wymyślał . Jeśli zeszłoroczne stawki nie pomnożą przez 3 to chętnych nie będzie na pewno i to nie z chytrości , tylko z dbałości o własne gospodarstwa .
:D :D
-----------..pod słyszałem drogą pantoflową ,że PAN MIECZYSŁAW ma być doradcą ministra rolnictwa w segmencie spraw pt: zawartość cukru w cukrze , który wypełnia takie owoce jak jabłko , gruszka.
Można z tego wywnioskować , że przyszły minister będzie ciągle wśród ludzi wsi i utworzy ogromną rzeszę doradców na początku swej kadencji , z biegiem czasu jak zaprowadzą go doradcy w tzw. kozi róg -zmieni zdanie. :D
andrzej19570

Stan zobacz jak z Twoich okolic ludzie głosowali :D :D [quote]Wyniki wyborów w górach Wyniki wyborów do sejmu z kilkunastu gmin w górach, na południu województwa małopolskiego (zaokrąglone do procenta). Gmina Stryszawa: PIS - 72 %, PO - 8%. Gmina Zawoja: PIS - 61%, PO - 15%. Gmina Bystra - Sidzina: PIS - 65%, PO - 9%. Gmina Myślenice: PIS - 56%, PO - 17%. Gmina Pcim: PIS - 71%, PO - 11%. Gmina Lubień: PIS - 72%, PO - 8% Gmina Wiśniowa: PIS - 64%, PO - 8. Mszana Dolna: PIS - 56%, PO - 18%. Gmina Tymbark: PIS - 71%, PO - 10%. Gmina Kamienica: PIS - 66%, PO - 7%. Limanowa (miasto): PIS - 57%, PO - 15%. Gmina Limanowa: PIS - 69%, PO - 6%. Gmina Stary Sącz - PIS 63%, PO - 11%. Gmina Biały Dunajec: PIS - 67%, PO - 11%. Gmina Kościelisko: PIS - 58%, PO - 18%. Gmina Bukowina Tatrzańska: PIS - 68%, PO - 13%.
nemezis

.
Ostatnio zmieniony czwartek 15 wrz 2016, 20:24 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
stan1069@o2.pl

Ja na wyborach nie byłem , bo wynik był tak oczywisty jak na Białorusi :lol: :lol: :lol: obietnice pisu prawie w każdej rodzinie dają dochód większy niż 200 loch w cyklu zamkniętym :lol: :lol: :lol: :lol:
dzisiaj słysze że to ma być rozłożone na 10 lat , a wprowadzane w życie w zależności od zasobności budżetu państwa :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

:D :D .ja grzebałem i grzebałem w info , chociaż trza liście zgrabić wokół posesji , ale pal licho jutra zgrabimy.
..ale powracam do meritum sprawy , szczegół , który daje podstawę do zastanowienia -dlaczego wiewiórki GROMADZĄ ORZESZKI NA PRZETRWANIE w zwykłej dziupli???
arek

Post autor: arek »

jak PSL z listy 1 zdobył ładny wynik to PIS trąbił ze sfałszowane wybory a teraz jakoś cicho
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Tzw. ściana wschodnia tera panisko -dajmy im słodkiego lizaka .
..a co tam żałować dorzućmy lizaka.
mietko75

Gdyby posrany minister rolnictwa od razu powiedział : Rolnicy jest wielka susza ale rządu nie stać na pomoc dla was i nic nie dostaniecie , to i wiara może więcej głosów by im dała . Karpia na Wigilię może zabraknąć , bo rzeki i stawy wyschły a ta gnida głupków z rolników robi i twierdzi że na półkach sklepowych żywności nie brakuje to i widocznie suszy nie ma .
Pisałem już to nie raz że za wpuszczenie do naszego kraju mięsa z dioksynami z Niemiec i to w czasie kiedy my własne świnie poniżej kosztów sprzedawaliśmy , to w rządzie Putina byłby gnój od razu na Sybir zesłany . To jest minister rolnictwa ??? Ścierwo tak postępowało z rolnikami , że im teraz podziękowali . Kaczorów sam osobiście nie lubię i wielu ma podobnie ,ale za tą ignorancję koalicja ma to na co zasłużyła .
Stanislaw

Czy "frajer" sie zalapal
nemezis

Partia z której `wywodzi się Ten frajer tak.
andrzej19570

Sawicki też wszedł
mietko75

mietko75

PSLowski jamnik zaprzestał krytyki Kukiza ?? Czyżby się wystraszył ???
https://www.youtube.com/watch?v=9qJmpzdAIR8
stan1069@o2.pl

Ładnie in niucha bije :lol: :lol:
stan1069@o2.pl

Mietek włącz TVP INFO bo minister kochany w programie :lol: :lol: :lol:
brzydal

Post autor: brzydal »

zobaczcie jak władza za pośrednictwem mediów wami manipuluje https://www.youtube.com/watch?v=AXVV_10KZ6s
mietko75

Słuchałeś uważnie Stan co ten głupol mówił ? Posraniec nie wie czemu taki niski wynik na wsi osiągnęli ????? Będzie ugrupowanie o inne części społeczeństwa rozbudowywał , bo duże aglomeracje prostytutką du-pę uratowały , bo gdyby tylko wiejskie głosy policzyć to by 2% poparcia mięli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Albo taki głupi , albo tylko udaje . :!: :!: :!:
Tydzień temu kłamczucha Kopaczowa w debacie zapewniała że Nordstim 2 dzięki jej wstawiennictwu nie powstanie . Kur-wa tydzień minął i wczoraj mówią że francuskie firmy będą tą drugą nitkę budować . Dziś przed chwilą zastanawiali się w tv czy nowa władza da radę to zablokować ??? Wczoraj wicekanclerz Niemiec był u Putina i mówił że Niemcy mocno popierają budowę Nordstim 2 , ale tak aby UKRAINA na tym nie ucierpiała . O Polsce nic nie wspomniał bo rudy kasę za milczenie bierze .
Za te wszystkie machloje powinni tą mafię z PO pod pluton egzekucyjny doprowadzić , bo w przeciwnym razie dalej bezczelnie i publicznie będą za ośmiorniczki się przepraszać . :idea: :idea:
mietko75

brzydal pisze:zobaczcie jak władza za pośrednictwem mediów wami manipuluje https://www.youtube.com/watch?v=AXVV_10KZ6s
Ja to przed wyborami Stanisławowi pokazywałem , aby zobaczył jak go władza ogłupiła . Na Kukiza jamnik PSLowski naskakiwał że ten niewłaściwie się zachowywał . To prowadzący całkowicie wykręcali z góry ustalone tematy , a głupi i tępi słuchacze jeszcze tego nie chcieli dostrzec .
Stanisław , ja nie chcę , ale muszę tak ostrych słów używać , to dla Twego i Toksyny dobra :!: :!: :!: :!:
stan1069@o2.pl

Na chłopski rozum widać że w tematach debaty majstrowali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
co to qurwa za temat wiazja i ustrój państwa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taki temat mogli wybrać przy wyborze np. jasnowidza :lol: :lol: :lol: :lol:
przy wyborze polityków temat pewnie był [ przed modyfikacją :shock: :shock: ] wizja na ustrój państwa , ale taki temat na pewno by Korwinowi i Kukizowi pomogło w zdobyciu dodatkowych kilku % w wyborach :lol: :lol: to tak zmodyfikowali pytanie żeby być może te kilka % im ubyło :lol: :lol: :lol: albo nie chcieli żeby jeden opowiadał o paliwie za 1,2 i o zamykaniu złodziei a drugi o partiokracji :lol: :lol:
pierwsi powinni zareagować sztabowcy że ten temat jest o dupie maryni :lol: :lol: :lol:
a największy użytek z tego podstępu mógł zrobić Korwin z Kukizem :lol: :lol: :lol: wystarczyło wyjaśnić na antenie że ten temat został specjalnie skonstruowany żeby ich podkurwić i sprowokować [ i to się udało :lol: :lol: ] a w pozostałym czasie antenowym Korwin mógł opowiedzieć jak Boniemu wpierdli...... a Kukiz mógł coś zanucić :lol: :lol: :lol: i podejrzewam że obydwaj wtedy by dostali więcej % jak Kaczyński :lol: :lol: :lol: a tak to naród odebrał ich jako awanturników którzy być może nie wiedzieli co odpowiadać na pytania i zaczęli się z Dianą kłócić :oops: :oops: :oops: :oops:
w debacie to tak jak na froncie trzeba być czujny :lol: :lol: nie jeden juz się o tym przekonał :lol: :lol:

Tak więc panie Kolonko to wygląda :lol: :lol:
Stanislaw

Mietko nie myl stana z prawicowym Stanislawem ,ja wiem co jest dobre dla Polski i nigdy na PO i PSL nie glosowalem a Sawicki to glupa od dawna rznie i nadal to bedzie robil ciagnac PSL na dno.
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

.....partia solidna z kręgosłupem to PSL pod przywództwem pani Ilony Antoniszyn-Klik ,będzie się działo!!!
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Mietko , te twoje wypociny :D myślowe zamknij w czterech ścianach swojej chałupy.
Dla relaksu kup sobie konia pod siodło i codziennie godzinkę potruchtaj po polnych dróżkach. :D
jarek84

Post autor: jarek84 »

a może Jarubas....
mietko75

mytotoksyna1 pisze:Mietko , te twoje wypociny :D myślowe zamknij w czterech ścianach swojej chałupy.
Dla relaksu kup sobie konia pod siodło i codziennie godzinkę potruchtaj po polnych dróżkach. :D
Głupia babo z miasta to nie wypociny tylko fakty . Bredzić to Ty babo bredzisz identycznie jak ten Sawicki z agrobiznesu . Co mu ktoś coś powie , to on bez namysłu pieprzy . Cały luty pier-dolił aby rolnicy azot już na rzepaki siali , a w lutym przecież przepisy nie pozwalają . Ty mi tępy i zakuty łbie cebulę kazałaś na choroby grzybowe pryskać w chwili kiedy cebulę wszyscy już wykopali i sprzedawali . Parę dni wstecz o przykrywaniu cebuli babino żeś coś pierd... , jak cebulę należy przykryć gdy już dobrze jest uśpiona przez przymrozki i zimne dnie . Z każdym dniem coraz cieplej i zboża ozime i cebule teraz ładnie rosną . Głupia babo jesteś i nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz . Ktoś Ci karze hejtować a Ty z siebie debilkę robisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
staś76

Post autor: staś76 »

dobre mietek :lol: :lol: :lol:
mietko75

Głupol Sawicki dobrze wie czemu wybory przegrali , próbował przy redaktorze głupka zagrać i tłumaczył że w wyborach samorządowych mieli super wynik a teraz taki pech , to i redaktor pajacowi powiedział że przecież wszyscy dobrze wiedzą czemu taki super wynik mieli w samorządowych . Ta łajza udała że wcale nie wie o co chodzi , to redaktor mu smutną rzecz przekazał , mianowicie że pisiory dwa województwa w kraju planują dołożyć i przy tym zabiegu wybory samorządowe będzie trzeba od nowa przeprowadzić . Ale szczęka dziwce opadła jak to usłyszał :lol: :lol: :lol:
PO pozwoliła z tą książeczką w parlamentarnych PSLowi po cichu zmanipulować w zamian za dalsze tępienie rolników . Teraz barany się dopatrują że muszą gdzie indziej elektoratu szukać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Głupie hu-je :mrgreen: :mrgreen: Jeszcze jedne wybory i wyginą jak dinozaury :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

" PO pozwoliła z tą książeczką w parlamentarnych PSLowi po cichu zmanipulować w zamian za dalsze tępienie rolników . Teraz barany się dopatrują że muszą gdzie indziej elektoratu szukać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Głupie hu-je :mrgreen: :mrgreen: Jeszcze jedne wybory i wyginą jak dinozaury :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:"

W tych wyborach też była książka i PSL był głęboko schowany w środku , a jednak wyciągnął szyję!! :D

...gdzie prężni mądrzy politycy tam efekty spływają jak przysłowiowe "masło z masielnicy" :D
Mieczysławie !!-na drugi rok zasiej dynie , to popularna kostucha jest , da ci duże profity (odporna na suszę ) :D :D
ziutek

Post autor: ziutek »

ty toksyna jestes rodzina sawickiego jak tak patrze bo nie tolk gadasz i zrozumiec nie mozna :P
mietko75

Szkoda z tą babą wdawać się w polemikę . Usłyszało babsko gdzieś że dynia w tym roku niesłychanie droga jest i jęzorem mieli . Dynia droga jest w tym roku , bo suszy też nie wytrzymała i na początku października , zaraz po gorączkach przyszły noce z przymrozkami do -6 . Dynia nawet koło 0 już jest do niczego a tu taki mróz . W naszej okolicy kilku ma plantacje po 2h i nikt nie zdążył tego zebrać . Każdy zbiera jak przetwórnie ruszają , a w tym roku przymrozki były szybsze niż przetwórnie i z dyni lipa . Ale babka gdzieś coś usłyszała i pier-doli od rzeczy
krzywy

Post autor: krzywy »

Mietko, zmień płytę, bo jest już mocno zdarta i ograna. Napisz w końcu coś mądrego!
stan1069@o2.pl

mietko75 pisze:
mytotoksyna1 pisze:Mietko , te twoje wypociny :D myślowe zamknij w czterech ścianach swojej chałupy.
Głupia babo z miasta to nie wypociny tylko fakty . Bredzić to Ty babo bredzisz identycznie jak ten Sawicki z agrobiznesu . Co mu ktoś coś powie , to on bez namysłu pieprzy . Cały luty pier-dolił aby rolnicy azot już na rzepaki siali , a w lutym przecież przepisy nie pozwalają . Ty mi tępy i zakuty łbie cebulę kazałaś na choroby grzybowe pryskać w chwili kiedy cebulę wszyscy już wykopali i sprzedawali . Parę dni wstecz o przykrywaniu cebuli babino żeś coś pierd... , jak cebulę należy przykryć gdy już dobrze jest uśpiona przez przymrozki i zimne dnie . Z każdym dniem coraz cieplej i zboża ozime i cebule teraz ładnie rosną . Głupia babo jesteś i nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz . Ktoś Ci karze hejtować a Ty z siebie debilkę robisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Miętek podobno na OSN azot można siąć dopiero od 1 marca na pozostałych można wcześniej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mietko75

Powaga :?: Gdzie to wyczytałeś :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: chyba w nocy i po cichu :oops:
ODPOWIEDZ