FORUM
EKOPLON
- marek mokwa
- Kontakt:
- marek mokwa
- Kontakt:
Nie zwracaj uwagi na to co mówi przedstawiciel on ma cie tylko przekonac do produktu i jesli sie zdecydujesz wspulpracowac z nim to dostanie prowizje od szefa wiekszosc paszy dla danej grupy wiekowe ma podobne a nawet identyczne skladniki co do ceny to jest tak samo wachnia 20 zl natonie Ja osobiscie stosowałem PROTAN dla prosiat 12\30 kg i rzadnego cudownego efektu nie bylo MUSISZ PRZEKONAC SIE SAM
- Muchozolali
Przemas 84 nie wiem dlaczego tak krytykujesz tą firmę . żywię koncentratami z tej firmy od kilku lat i jestem zadowolony . Ostatnio kolega sprawdzał zużycie paszy na kilogram przyrostu wyszło mu 2,6 kg , nie wiem czy mówił prawdę , ale nie miał powodu zmyślać . Pasze pełnoporcjowe , przeciętne ale koncentraty z górnej pułki
te luz mają ciekawe ale też ciekawe za iledziadek51 pisze:Przemas 84 nie wiem dlaczego tak krytykujesz tą firmę . żywię koncentratami z tej firmy od kilku lat i jestem zadowolony . Ostatnio kolega sprawdzał zużycie paszy na kilogram przyrostu wyszło mu 2,6 kg , nie wiem czy mówił prawdę , ale nie miał powodu zmyślać . Pasze pełnoporcjowe , przeciętne ale koncentraty z górnej pułki