FORUM
Loszki hodowlane PIC
Loszki hodowlane PIC
jak oceniacie loszki z tej firmy??
-
-
-
Jarpo - na jakiej podstawie uważasz, że te rasy są polskieJarpo16x pisze:Wg mnie musimy dbać o polskie rasy. Tylko WBP , PBZ , krzyżówka WBPx PBZ , oraz na tucz WBP z mięsnym . Na przykład dam wam locha rok 2004 , 13 miotów , średnio 12 prosiaków w miocie . Gospodarstwo hodowlane w woj. podlaskim , loszki trudno do zdobycia(ostra selekcja) , 1000 zł sztuka

Przestańmy mydlić sobie oczy!
Sam od lat kupuję loszki i knury od PIC i jest OK. Wyniki mam bardzo przyzwoite - odsadzam 28 prosiąt/lochę/rok (ostatni rok). Mięsności na poziomie 58% przy żywej wadze 115 kg. Wcześniej też próbowałem innych firm ... tak że wiem co mówię
Nie będę uprawiał reklamy i antyreklamy ... jednym wychodzi innym nie ... trzeba się przyłożyć ...
JERRY, na twoje wstawki o nosoryjówie odpowiedziałem ci w innym poście - coś piszesz ale sam nie wiesz co ... Przeczytaj umowę PIC, którą podpisujesz przy zamówieniu i tam jest GWARANCJA ZDROWIA! Kilka razy reklamowałem zwierzęta w PIC i nigdy nie było z tym problemu! Najlepiej by było gdyby twój brat napisał jak było naprawdę - bo jak widzę ty nie masz pełnej wiedzy!
Nie będę uprawiał reklamy i antyreklamy ... jednym wychodzi innym nie ... trzeba się przyłożyć ...
JERRY, na twoje wstawki o nosoryjówie odpowiedziałem ci w innym poście - coś piszesz ale sam nie wiesz co ... Przeczytaj umowę PIC, którą podpisujesz przy zamówieniu i tam jest GWARANCJA ZDROWIA! Kilka razy reklamowałem zwierzęta w PIC i nigdy nie było z tym problemu! Najlepiej by było gdyby twój brat napisał jak było naprawdę - bo jak widzę ty nie masz pełnej wiedzy!