FORUM
pytanie
-
pytanie
witam mam pytanie odnosnie szczepienia loch czy mozna stosowac w jednym dniu szczepipnke ART COLI CIRKOVAK STREPSUIS ja mam tak zrobiony charmonogram ze co tydzien szczepie Mam jeszcze jedno pytanie mam adenomatoze ale nie dziala mi nic stosowalem tiamutin to 2kg na tone tak srednio dzialal ostatnio wsypalem farmatyl o,5 kg na 5oo gg paszy i nie ma efektu nawet metronidazol nie dziala
-
-
- Muchozolali
-
-
Szczepenie loch lepiej troche rozłożyć, szczególnie ART bo często występuje odczyn poszczepienny(stosunkowo często).
A skąd pewność że to adenomatoza??? kolor biegunki nie daje pewności może być coli albo salcia.
Panie muchoz.... od kiedy antybiotyki i sulfonamidy działają na wirusy???Chybo coś tu nie pasuje.
Pani GABI zejdź na ziemie i nie strasz inspekcją ludzi, chyba że tam pracujesz???
A skąd pewność że to adenomatoza??? kolor biegunki nie daje pewności może być coli albo salcia.
Panie muchoz.... od kiedy antybiotyki i sulfonamidy działają na wirusy???Chybo coś tu nie pasuje.
Pani GABI zejdź na ziemie i nie strasz inspekcją ludzi, chyba że tam pracujesz???