FORUM Więcej… Tematy bez odpowiedzi Aktywne tematy Szukaj FAQ Zaloguj się Zarejestruj się Trzoda chlewna Problemy inne oprysk rsm ODPOWIEDZ Podgląd wydruku Szukaj Wyszukiwanie zaawansowane Posty: 2 • Strona 1 z 1 radek100 Posty: 14 Rejestracja: czwartek 02 paź 2014, 21:06 oprysk rsm Cytuj Post autor: radek100 » poniedziałek 03 lis 2014, 21:42 Czy ktoś stosuje rsm na zboża opryskiwaczem zawieszanym, jakie macie końcówki 5 czy 7 otworowe jakie musi być ciśnienie jeszcze nie stosowałem rsm-u także nie wiem jak do tego podejść Na górę Jeziorak Posty: 41 Rejestracja: środa 04 wrz 2019, 15:30 Re: oprysk rsm Cytuj Post autor: Jeziorak » piątek 12 lut 2021, 12:12 Mój znajomy korzystał z 7-otworowych. __________________ Zobacz niezwykłe kalwaryjskie kuchnie Na górę ODPOWIEDZ Podgląd wydruku Wyświetl: Wszystkie posty1 dzień7 dni2 tygodnie1 miesiąc3 miesiące6 miesięcy1 rok Sortuj wg: AutorDataTytuł Kierunek: RosnącoMalejąco Posty: 2 • Strona 1 z 1 Wróć do „Problemy inne” Przejdź do Trzoda chlewna ↳ Ceny ↳ Produkcja ↳ Problemy inne ↳ Prawo, Praca ↳ Higiena ↳ Choroby świń ↳ Żywienie Pasze ↳ Budynki, Sprzęt ↳ Materiał hodowlany ↳ Prosięta