FORUM
worek odpylający do mieszalnika
-
worek odpylający do mieszalnika
Czy przez internet mogę kupić worek odpylający / filtrujący do mieszalnika ? Stary jest cały podzurawiony przez co jest dużo kurzu, i słaba wydajność.
-
Re: worek odpylający do mieszalnika
Ja zamawiałem rok temu z Odolanowa to z kurierem 80 zł taki worek to drogo trochęcichykrotoski pisze:Czy przez internet mogę kupić worek odpylający / filtrujący do mieszalnika ? Stary jest cały podzurawiony przez co jest dużo kurzu, i słaba wydajność.

-
http://allegro.pl/show_item.php?item=4114937521 gościu zrobił mi takie worki taniej niż w sklepie, a materiał lepszy- śrutownik ma lżej
witamy kolejnego sprzedawcę nie ma to jak darmowa reklama
-
Panowie, taki worek to niech wam żona uszyje ze starej, bawełnianej (nie dziurawej) poszwy na kołdrę - ja takie worki mężowi uszyłam i już kilka lat z nich korzysta.
- mytotoksyna1
.............worki to były niezbędne w 20 wieku .Kasia i Paweł pisze:Panowie, taki worek to niech wam żona uszyje ze starej, bawełnianej (nie dziurawej) poszwy na kołdrę - ja takie worki mężowi uszyłam i już kilka lat z nich korzysta.
Jest 21 teraz - jest UE .
..liczą się transakcje , a nie worki -och macie humor, że ta Lala!
..nie daj BOŻE usłyszy te dywagacje Ławrow i trzasnie szlaban na worki jutowe dla całej unii!!
..wysokie komisarze bedo BEZRADNE!!