FORUM
CENY TRZODY
http://rolnicy.com/index.php?option=com ... &Itemid=86
artykul 1,5 roczny
TEGO PASAOZYTA DO AMERYKI WYP...IERDOLI..!!
artykul 1,5 roczny
TEGO PASAOZYTA DO AMERYKI WYP...IERDOLI..!!
panowie musimy zrozumieć jedno nie da się tak odrazu wszystkim małym i srednim producentom zaprzestać produkcji nie wszyscy mogą i chcą wyjechać za granice ani nie wszyscy znajdą prace unas a najwazniejsza sprawa to to że my już dużo zainwestowaliśmy w nasze gospodarstwa i co mamy to wszystko zostawić
-
2,4 wez nie rozsmieszaj ludzi po masz chodowac tuczniki kup 200sztuk i sprzedaj w moim rejonie cena na spedzei za 1 tucznika jest 3.1 za 200sztuk spokojnie dostaniesz 3,4 wiec masz 20000zł zysku w jeden dzien
ale po jako cholere ja mam liczyc taki durnoty skoro i tak jestem pewnien na 100% ze walisz w .....
ale po jako cholere ja mam liczyc taki durnoty skoro i tak jestem pewnien na 100% ze walisz w .....
-
cena trzody
a 1980 umnie7 zeta swinek niema
-
cena trzody
panowie w najbliszym czasie o nasze trzodasy bendom sie prosic,padalce jedne 

- marek mokwa
- Kontakt:
Do Brzydala i Pozostałych. Przy podawaniu cen skupu żywca proszę o podawanie ceny dnia( tj.DATA SPRZEDAŻY) wówczas jest to bardziej aktualne i zeczywiste tym bardziej że ceny zmieniają się niemalże codziennie. Pozatym pytam się co zamierzają robic z cenami skupu żywca pozostałe województwa -pomorskie zachodnio-pomorskie ,kuj-pomorskie przecież te ostatnie jest jednym z większych woj.produkujących żywiec wieprzowy A może im odpowiadają obecne ceny skupu żywca.ponawiam wcześniejsze pytanie?Gdzie są Izby Rolnicze,Kółka Rolnicze,PSL-współrządząc i pozostałe związki branżowe.Może są już zmęczone działalnością ?może nadszedł już czas na coś nowego?