LII!!!Powiedz ile wspólnego ma myjka ze świniami???!!!CZemu wybrałeś te forum i się reklamujesz???Jezeli ktoś ma problem z myjkami karcher, lub planuje je kupić to wchodzi na www.karcher.com.pl i ma wszystko co potrzebuje.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br>Pozdrawiam .
dokładnie benek nie wyobrazam sobie porodowki na ruszcie bez myjki cisnieniowej kupiłem oststnio myjke ale nie karchera za 1400zł ładuje 210 atm nic lepszego nie potrzebuje do tego dysza wirowa i nic sie nie opiera wiec mysle ze w kazdym gospodarstwie produkujacym swinie myjka jest niezbedna bo kojce na sciolce tez trzeba od czasu do czasu wynyc!!!!!!!!!!
Myjka wysokociśnieniowa przydatna jest w każdym gospodarstwie. Ja mam Karchera, jest bardzo zadowolony z niego i gorąco polecam wszystkim pracę na profesjonalnym sprzęcie. To po prostu się opłaca
Panowie. Żaden szanujący się lekarz wet.nie weźmie odpowiedzialności za fermę źle umytą <br> lub niezdezynfekowaną. Prawidłowe umycie i zdezynfekowanie budynków jest podstawą hodowli i nie ma tu znaczenia czy hodowla prowadzona jest na ruszcie,skosach czy głębokiej ściółce.Dokładnym myciem i dezynfekcją eliminujemy mnóstwo chorób. Do tego celu jest niezbędna myjka wysokociśnieniowa. Mało tego-zgodnie z przepisami &
Alf 27 -To nie my mamy myć samochody.Naszym obowiązkiem jest udostępnienie myjki kierowcy i to wszystko.Nie interesuje mnie, kiedy i ile czasu on go będzie mył.Samochód ma być umyty i zdezynfekowany i to przede wszystkim kierowcy na tym zależy.żaden szanujący się hodowca nie wpuści na teren fermy brudnego samochodu.<br>Pozdrawiam.
Masz problem z myjka napisz postaram sie rozwizac problem i pomoc . jak równiez doradzic w jej zakupie. Przeprowadzic remont generalny.Adres mail. wika2007-76@wp.pl.
TEZ PODEJRZEWAM ZE PRZYCZYNĄ MOZE BYC SPADEK CISNIENIA NA LINII I MYJCE MOZE BRAKOWAC WODY GDYZ MA ONA DUZE ZAPOTRZEBOWANIE NA WODE BO SILNIK JEST 8.2 KW A STRUMIEN WALI JAK Z ARMATY TRZEBA MOCNO TRZYMAC LANCE
nadrach pisze:TEN CO PISZE CO MA KARSZER ZE SWINIAMI TO MA CHYBA JESZCZE KONIA I WÓZ A WOZA NIERADZIŁBYM MYĆ DOBRYM KARSZEREM BO MOŻE TEGO NIEWYTRZYMAĆ.
można zapodać myjce lance z regulacją ciśnienia,
bardzo dobrze się sprawdza przy myciu chłodnicy.
konia tej fury też można odświężyć
niedawno kloega przyjechał i zobaczył ze ma myjke
i spytał czy nie umyje mu samochodu.
owszem czemu nie
po chwili mycia z koloru białego miejscami zrobił sie ocynk.
myjka 5kw lanca normalna.
Takie mycie kosztowało go lakiernika.
koszt ok 1000zł
Wodą pod wysokim ciśnieniem z dodatkiem jakiegoś ścierniwa można bez problemu ciąć stal więc woda pod dużym ciśnieniem na pewno poradzi sobie z lakierem
andrzej-guzik pisze:Wodą pod wysokim ciśnieniem z dodatkiem jakiegoś ścierniwa można bez problemu ciąć stal więc woda pod dużym ciśnieniem na pewno poradzi sobie z lakierem
testowałem lakier na widłach z białoruśki odległość lancy od wideł 2-3 cm.
po minucie lakier był umyty i nadal był. samochodu nie poddałem testowi i nawet nie zamirzam.